Oslo Skin Lab Suomi Opiniões 384

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Todella asiantunteva asiakaspalvelija, sekä myös mukava. Asia hoitui hetkessä. Olen myös erittäin tyytyväinen edel tuotteeseen mitä nyt olen syksystä asti syönyt vaihdevuosi oireisiin. Mieliala p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Todella ystävällistä asiakaspalvelua. Tuote toimii todella hyvin ja katkosta tilauksessa ei tule. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti. Lämmin suositus.

Classificada 4 em 5 estrelas

Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Jouduin aikaisemmin lopettamaan tuotteen käytön sairastelun takia ja aloitin taas uudelleen. Auttoi ihon kuivuuteen, nyt innolla odotan tuloksia, kun voin taas... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Käytin vuosia tuotteitanne, mutta en todellakaan huomannut oikein mitään vaikutusta, mitä odotin. Ehkä ikäni yli 65 vuotta ja kuiva ihoni ei vaikuttunut riittävästi näihin tuotteisiin edes C-vitamiini... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos
  2. Fornecedor de produtos de beleza
  3. Loja de cosmética

Escrito pela empresa

Oslo Skin Lab tarjoaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa. The Solution Beauty Collagen -kollageenijauhe vähentää näkyviä ryppyjä, juonteita ja selluliitin määrää sekä ennaltaehkäisee näiden muodostumista. The Solution-kollageeni hoitaa ihoa sisäisesti.

Oslo Skin Lab

Escrito pela empresa

We believe that taking care of your skin starts from within.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Como esta empresa usa o Trustpilot

Classificada 1 em 5 estrelas

Kallis

Kallis, eikä toimi, haluan perus tilaukseni

24 de abril de 2025

Resposta da Oslo Skin Lab Suomi

Hei! Voit tehdä mitä tahansa muutoksia tilauksiisi olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa  09 4273 8229 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@osloskinlab.fi.

Classificada 5 em 5 estrelas

Olen 70-vuotias nainen ja olin…

Olen 70-vuotias nainen ja olin epätoivoinen atooppisen ihoni kanssa. Monet voiteet ja seerumin olen kokeillu, suurin osa vain ärsyttää ihoani. Ajattelin, että kokeilen Oslo Skinlabia koska se toimii sisäisesti. Olen yllättynyt kuinka hyvin ihoni on toipunut. Nuoruutta en tavoitellut vaan hyvinvoivaa ihoa ja sen sain. Toimitukset tulevat täsmällisesti perille.

6 de abril de 2025

Liika on aina liikaa!

Muuten kaikki hyvin mutta lähetätte collageeni paketin liian usein,en ehdi käyttää niitä siihen tahtiin kun uusi jo tulee, vaikka käytän joka päivä!

1 de março de 2025

Resposta da Oslo Skin Lab Suomi

Kiitos palautteesta. Ikävää kuulla, että olet saanut tuotetta liiankin usein. Tiesithän, että jos sinulla on kertynyt tuotetta, voit jättää yhden paketin välistä ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä? Toivottavasti tästä on apua! :)

Iho tasaisemmaksi

Helppo nauttia ja mauton. Ihoni on muuttunut pehmeämmäksi eikä tunnu niin karhealta, myös kasvoihin on tullut ihoon kirkkautta.

27 de fevereiro de 2025

Olen vakuuttunut kollageenivalmisteenne…

Olen vakuuttunut kollageenivalmisteenne toimivuudesta, mutta kuinka nopeasti muutos ilmenee, on varmaan yksilöllinen.
Olen lähettänyt kysymyksen koskien käytetyn molekyylin rakenteesta, koska olen lukenut, miten eri kudokset tarvitsevat erillaisen molekyylitakenteen. En ole saanut siihen vastausta.

20 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Kolme kuukautta tuotteen käyttöä takana

Kolme kuukautta tuotteen käyttöä takana, ja nyt huomaan miten hyvin se vaikuttaa! Alkuun en huomannut juuri muutosta, mutta nyt kolmen kuukauden käytön täytyttyä ero on selkeä. Jopa vatsan vanhat raskausarvet ovat tasoittuneet! Ja rintakehän juonteet/ rypyt silottuneet lähes näkymättömiksi. Iho tuntuu todella hyvälle ja muutos näkyy! Eipä olisi uskonut sen tehoavan näin hyvin!

27 de fevereiro de 2025

Toimiva tuote

Tuote on laadukas. Kätevät annospussit helpottavat käyttöä.
Vaiva, minkä vuoksi tuotetta käytän, katoaa parissa viikossa. Tästä olen erityisesti kiitollinen.
Toimitukset voisivat olla pidemmällä aikavälillä.

6 de fevereiro de 2025

Hyvä tuote

Helppo käyttää ja taitaa jopa toimia. Iho näyttää paremmalta ja raikkaammalta kun ennen. Käytössä ollut nyt kolmisen kuukautta. Aion jatkaa käyttöä. Yksi tähti pois hinnan takia.

23 de janeiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Very expensive 🥺 not for all people

Very expensive 🥺 not for all people. I cant wait for any assumed results coming after 6 boxes that each cost 45€. And its still not sure whether this product will help or no.

Gustomer service in Finland at least is very nice and helpful!

11 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Oslo Skin Lab Suomi

We appreciate you sharing your feedback and experience with the product. We understand your concern about the cost. We are offering Refill option for our active customers. Refill option is a bit more cost-effective since it's delivered every eight weeks and includes double amount of product. Maybe this would be a good option for you?
We're also delighted to hear that you found our customer service in Finland to be helpful and nice. We strive to provide excellent support to all our customers.

Kiitos palautteestasi - arvosamme sitä kovasti. Ymmärrämme hyvin huolesi kustannuksista. Tähän meillä on ratkaisuna kustannustehokkaampi Refill-pakkaus. Refill-pakkaus toimitetaan kahdeksan viikon välein ja se sisältää tuplamäärän annospusseja verrattuna normaaliin neljän viikon välein tulevaan The Solution -pakkaukseen. Olisiko tämä parempi vaihtoehto sinulle?
Olemme iloisia kuullessamme, että koit asiakaspalvelumme Suomessa avuliaaksi ja mukavaksi. Pyrimme tarjoamaan erinomaista tukea kaikille asiakkaillemme.

Tasaisempi iho

Iho on paljon tasaisempi kuin 2 kk sitten, kun aloitin käyttämään Oslo Skin labra. Käyttänyt monia tuotteita, mutta tyytyväisin olen tähän. Kiitos. ❤️❤️

6 de janeiro de 2025

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais