Otrium Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jestem zaskoczona, ponieważ zamiast zamówionego Kardigan White Suff Georgina Fairisle Cardi Natural Multi rozmiar 12 UK w cenie 207 PLN + 40 PLN nr OPL-040847 otrzymałam spodnie firmy Fila rozmiar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Złożyłam zamówienie nr OPL-036944 w dniu 4 marca, 5 marca dostałam mail z potwierdzeniem wysłania i nr przesyłki. Od tego momentu status jest wciąż “niewysłany” i nieprzekazany do DHL, przesyłka zosta... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bardzo duży wybór produktów i marek, niestety na najbardziej interesujące mnie z nich nie działają kody promocyjne, które pojawiają się na stronie. Co więcej, przesyłki kosztują - również te zwrotne.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pierwsze zakupy - pełna satysfakcja. Naprawdę najwyższa jakość towarów i samej usługi. W dodatku w paczce gotowy formularz ewentualnego zwrotu razem z gotową opłaconą nalepką na zwrot. Dla mnie rewela... Ver mais

Informações sobre a empresa

6. Loja de moda feminina

Sobre Otrium

Escrito pela empresa

Wear over waste

Chcemy, aby wszystkie wyprodukowane ubrania były noszone. Żadne nowe ubrania na wysypiskach. Współpracujemy z markami modowymi, aby sprzedawać archiwalne lub starsze kolekcje po nieodpartych cenach. Ale Otrium to coś więcej niż niesamowite oferty modowe. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojej garderoby. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego portfela. Jesteśmy mądrzejsi dla Twojego świata. Do 75% zniżki na marki modowe, które kochasz, każdego dnia.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

48 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Sklep godny polecenia

. Profesjonalna obsługa, powiadamianie o etapach realizacji zamówienia . Towar zgodny z opisem , rozmiarówka także , odzież dobrej jakości .Polecam…..
Danuta

21 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

To nie pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Polecam

18 de janeiro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Produkty zamówiłam na początku stycznia…

Produkty zamówiłam na początku stycznia na kwotę 907,00 zł i do chwili obecnej ich nie otrzymałam. Pomimo próśb o zwrot wpłaconych środków jestem ignorowana. Ale za to ciagle przesyłaj link do wyrażenia opinii kontaktu obsługi sklepu zaznaczając, ze to nie jest ocena sklepu OTRIUM. Osoby do kontaktu i obsługi klienta jednocześnie kształtują wizerunek i wiarygodność sklepu. Nie jest to pierwsze złe doświadczenie z tym sklepem, dziwie się, ze ma tyle dobrych opinii. Szczerze zakupów w tym sklepie nie polecam!

18 de janeiro de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Otrium

Resposta da Otrium

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię! Przykro nam, że produkty jeszcze nie dotarły. Jak nasza obsługa klienta podkreśliła to kilkukrotnie, skontaktowaliśmu się z kurierem celem wyjaśnienia tego opóźnienia. Jak tylko będziemy wiedzieć, co dzieje się z paczkami, będziemy w stanie powziąć odpowiednie kroki.

Uprzejme pozdrowienia,
Zespół Wsparcia Klienta Otrium

Najlepszy sklep

Zakupy zrobiłam w tym sklepie już kolejny raz.Wszysto pasuje idealnie , dobre ceny czego chcieć więcej Wysyłka szybka. Mogę polecić ten sklep z czystym sumieniem.Ja na pewno jeszcze zrobię tu zakupy.

16 de janeiro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Problemy z odesłaniem towaru

Rzeczy moim zdaniem są oryginalne (chociaż zdjęcia nie oddają rzeczywistości przynajmniej w tych towarach ktore ja zamowilem), poza tym jest problem z odesłaniem paczki z powrotem. Kod który dołączają nie chcą przyjąć w sklepie żabka, bo nie ma tam numeru przesyłki (DHL). W związku z tym już tydzień się z nimi przepycham, aby uzyskać poprawną etykietę zwrotu, bo paczka musi byc wyslana do Holandii... Nigdy więcej nie zamówię tutaj niczego, ze względu na problemy z odesłaniem towaru, na zalando nie ma nigdy z tym problemu.

16 de janeiro de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Otrium

Resposta da Otrium

Cześć Robert,

Dziękujemy za komentarz. Przykro nam słyszeć, że masz problemy ze zwrotem paczki.

Paczka może być zwrócona w dowolnym punkcie, który wysyła paczki za granicę. Etykieta, którą przesłała Ci obsługa klienta na pewno zadziała, gdyż docierają do nas zwroty z Polski.
Co do kwestii autentyczności - możemy Cię zapewnić, że nasze artykuły są oryginalne, zakupujemy je wprost od marek.

Mamy nadzieję, że uda Ci się zwrócić zakupiony towar bez dalszych problemów.

Uprzejme pozdrowienia,
Zespół Obsługi Otrium

Classificada 4 em 5 estrelas

Skorzystałam z oferty Otrium ponieważ…była promocja cenowa na interesujące mnie buty

Skorzystałam z oferty Otrium ponieważ były dostępne ciekawe modele butów w dobrych cenach. Niestety opis sprzedawanych butów biegowych był niezgodny z załączonym zdjęciem, co wprowadziło mnie w błąd i w rezultacie musiałam zwrócić zakupione buty. Duży plus za szybkość wysyłki towaru oraz kontakt. Mam nadzieję że to nie mój ostatni zakup w Otrium

15 de janeiro de 2022

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais