Een fantastische manier om een beetje van een stad te leren kennen. (Zelfs als je al bijna je hele leven in die stad woont!) Uitdagende raadsels, die (soms met een hint) wel op te lossen waren. G... Ver mais
Outside Escape Dordrecht gedaan. De wandeling is een leuke route en stuurt je langs de belangrijkste gebouwen in de stad. Onderweg krijg je naast de raadsels ook wat achtergrondinformatie mee. Raad... Ver mais
We hebben een escape gedaan in Dordrecht. Sommige puzzels waren wel pittig maar wel erg leuk gevonden.
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Groothoofd 1, 3311 AG, Dordrecht, Zuid-Holland, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
We hebben een ontzettend leuke middag gehad in Dordrecht. De opdrachten waren uitdagend en alles werkte perfect We konden alle4 op onze eigen telefoon meelezen en meekijken. We gaan dit zeker nog een keer doen in een andere stad.

Resposta da Outsideescape - Dordrecht
makkelijk te boeken, leuke wandeling door Dordrecht. opdrachten waren niet te makkelijk of te moeilijk.

Resposta da Outsideescape - Dordrecht
Ontzettend makkelijk te volgen bestel- & betalingsproces.
Daarna was het volgen van de daadwerkelijk puzzeltocht één groot feest! Ontzettend leuk om te doen

Resposta da Outsideescape - Dordrecht
Uitdagende raadsels, die (soms met een hint) wel op te lossen waren.
Geen tijdsdruk, dus alle tijd om onderweg te genieten van rust en/of wat lekkers.
Wij gaan zeker ook andere steden bezoeken!

Resposta da Outsideescape - Dordrecht
Leuke escape met mooie plekken door Dordrecht. Soms wat lastige raadsels maar dat maakt het extra uitdagend

Resposta da Outsideescape - Dordrecht
Outside Escape Dordrecht gedaan.
Raadsels waren origineel en zaten goed in elkaar, aanrader!

Resposta da Outsideescape - Dordrecht
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.