Wat een superleuke escape met leuke raadsels. Je komt op heel andere plekken in een stad en we werden net zo enthousiast als een stel kleine kinderen als we een opdracht goed hadden.
Heel fijn dat je in je eigen tempo de tour kan doen. Goed geregeld, ook als je van te horen een vraag hebt, wordt er snel gereageerd
Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
Kronenburgersingel, 6511 AK, Nijmegen, Gelderland, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas

Resposta da Outsideescape - Nijmegen
Met twee gezinnen met puberkinderen hebben we Nijmegen met Outside Escape verkend. Enorme aanrader! Ze werden leuk uitgedaagd en vonden het super om de raadsels en puzzels zelf op te lossen. Dat het de hele dag regende maakte niets uit. Echt aanrader voor volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Onze kinderen waren 12-15 jaar en hebben de minst uitdagende variant gedaan.

Resposta da Outsideescape - Nijmegen
Leuke route met mooie bezienswaardigheden, de afstand is precies goed, de te besteden tijd is zelf in te vullen. Leuke raadsels en foto opdrachten, waardoor je de omgeving goed in je opneemt. Alles per telefoon, geen gedoe met papieren. Als je twijfelt of je goed loopt, staat er een link in naar de juiste locatie.

Resposta da Outsideescape - Nijmegen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.