Produkter bra och ni var lätta att ha att göra med, men transporten tog för lång tid. DHL levde inte upp till sitt rykte som en pålitlig och kompetent transportör. Mvh Hans Persson

Det var snabbt o en bra klinga . Synd bara att 3st tänder är skadade ,men det är troligen transportörens fel . Upptäckt det ganska sent .
Sågbocken känns väldigt stadig och man kapar grenar och klen ved med monterat svärdskydd på ett säkert sätt. Vidare är sågbocken lätt att fälla ihop när den inte används.
Tydlig hemsida, bra information, supersnabb leverans, två bra produkter (en ATV-vagn och en flistugg) som känns prisvärda. Rakt igenom nöjd 🤩
P. Lindberg är ditt självklara val när det gäller utrustning, maskiner och tillbehör för lantbrukare och alla som bor på landsbygden! Genom att köpa direkt från tillverkare världen över, utan mellanhänder, kan vi erbjuda produkter av hög kvalitet till riktigt bra priser.
Med 160 års erfarenhet, ett sortiment på över 15 000 produkter och snabb leverans – beställ innan kl. 11:00 så skickar vi samma dag! Vi brinner för att leverera prisvärda lösningar och förstklassig service med pålitliga leveranser.
Välkommen till P. Lindberg – din partner för lantbruk och landsbygd! 🚜💪

Myrangatan 4, 745 37, Enköping, Suécia

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Två veckor sen jag beställde fortfarande inte fått nåt.
Det gick snabbt och bra men jag skrev ett litet meddelande men det har nog ingen läst

Resposta da P. Lindberg Sverige
Jag har inte provat den än, men ska prova den snart, ser bra ut på videon som dom visar.

Mvh
Hans Persson

Resposta da P. Lindberg Sverige
Felaktig information om gårdsharv, enligt er kan den monteras på ATV. Det kan den inte på Polaris, som ju är en av de ledande inom branschen. Enligt er säljare måste jag köpa till extrautrustning för att det ska funka, blir för dyrt. Hann dessvärre montera harven så den kan inte gå i retur. Jag föreslog därför att ni skulle skicka mig den del som behövdes, men detta brydde sig säljaren inte att ge besked om. Handlar inte mer hos er.

Resposta da P. Lindberg Sverige
Ett kvalitetsproblem med en vara hjälpte det till med på bästa sätt!

Resposta da P. Lindberg Sverige
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.