Dé beste vliegenspray. Flacon gaat heel lang mee & de navulverpakking is super handig. Bovendien fijn dat de vliegenspray een aangename geur heeft in tegenstelling tot vele andere sprays.
Bij Paardendroom voel je je als klant meteen welkom. Het aanbod is uniek en volledig gericht op wat écht telt: het welzijn van je paard. Geen overbodige franjes, maar kwaliteitsproducten van merke... Ver mais
Paardendroom is de grootste webshop voor paardenwelzijn in België. Lynn stelde met veel liefde een uniek assortiment aan verrijking, kwalitatieve slowfeeders, kruiden, gezond voer en extra's en zoveel meer. Alles wat ze zelf zou geven of gebruiken bij haar paarden, vaak zelf getest. Een droomleven voor je paard start bij Paardendroom.be
3806, Velm, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fijne kwalitatieve producten, persoonlijke hulp en advies, snelle verzending. Aanrader!
Zeer snelle levering´ verpakking in het duits maar een mooi label opgeplakt met de nederlandstalig uitleg.

Resposta da Paardendroom
omdat er een probleem was met de levering. Hier werd in meegedacht en goed op de hoogte gehouden👍

Resposta da Paardendroom
Sinds ik in Frankrijk woon bestel ik al het voer, supplementen en andere benodigdheden voor mn paardjes bij Paardendroom. Ik ben zo blij dat ik Lynn en haar fijne webshop heb gevonden. Lynn is heel vriendelijk en ze denkt graag mee om de beste oplossing te vinden. Ik heb er al heel wat bestellingen gedaan en dat is altijd naar volle tevredenheid verlopen.

Resposta da Paardendroom
Product voldoet helemaal aan verwachtingen, goede informatie erbij en snelle levering

Resposta da Paardendroom
Snelle en duidelijke communicatie.
Altijd vriendelijk.
Kwalitatieve producten.
Mijn bestelling was er sneller dan ik had verwacht 😄.

Resposta da Paardendroom
Super leuke webshop met paardvriendelijke, kwalitatieve en duurzame producten en eerlijke prijzen. Lynn helpt je graag en werkt met passie aan haar webshop.

Resposta da Paardendroom
Heel tevreden over Paardendroom. De service is top en bij vragen of onduidelijkheden word je snel en vriendelijk geholpen. Alles verloopt vlot en correct. Zeker een aanrader!

Resposta da Paardendroom
Een heel leuke wepschop met duidelijke uitleg ,mooie foto's en eerlijke prijzen !
Een heel lieve dame die je altijd wil helpen , zelfs als je niets koopt heeft ze advies . Dan nog ben je niet verplicht iets daar te kopen !!
Als een bestelling niet volledig binnen is verwittigd ze je onmiddellijk.
Wij zijn SUPER tevreden van PAARDENDROOM !!
DOE ZO VERDER !!!!!!!!!!!!

Resposta da Paardendroom
Paardendroom is dé website voor paardenliefhebbers. Van voer tot snoepjes tot speelgoed en andere verrijking, alles vind je hier! Onze paarden zijn ons elke dag dankbaar dat we deze webshop ontdekt hebben. Lynn is ook super goed bereikbaar bij vragen en denkt graag mee. De verzending / ophalen van je bestelling kan vaak ook super snel plaatsvinden, wat super fijn is als je snel iets nodig hebt. Groetjes, een zeer tevreden vaste klant en haar paardenvriendjes! 😊

Resposta da Paardendroom
We betaalden voor 6 pakken mash en ontvingen slechts één. Ee kan zgz maar 1 per 1 getransporteerd worden.
Ondertussen nog geen geld terug gekregen.

Resposta da Paardendroom
Heel blij met de grad-Dual feeder Parallax. Stevige bak die ideaal is voor voerverrijking. Ook een leuke snuffelmat besteld. Goede en snelle service.

Resposta da Paardendroom
Snelle verzending en correcte informatie hierover

Resposta da Paardendroom
Alles liep vloeiend en aangenaam. Producten van topkwaliteit!