Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej Philip, Tak for din vejledning på vandet, på havnen og på nettet. Det er ikke bare det, at du hjælper med det vi har tilmeldt os og betalt for, du tager os under vingerne uanset hvor eller hvo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Phillip formår at skabe en hyggelig og tryg stemning for alle ombord, samtidig med at han er dybt professionel. Han har styr på sit grej og er en meget erfaren og dygtig sejler. Sejlerdating.dk vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk event med Teambuilding på højt plan. Vi takker Philip og Tina samt alle deres fremragende kaptajner, der gav os alle en sjov, tryg og spændende dag på vandet. Der var nogle der var utr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I have been sailing with and coached by Philip during the 2021 sailing season. In addition to being authentic, interested and genuinely friendly; Philip is the most proficient yachting professio... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Organizador de eventos
  2. Aulas
  3. Empresa de organização de eventos
  4. Organizador de actividades ao ar livre

Escrito pela empresa

Vi er eksperter i at levere komplette løsninger fra A til Z, hvor et dedikeret team håndterer alle aspekter af arrangementet. Vi har øje for detaljen og med fokus på høj kvalitet og eksklusivitet sikres det, at hvert element er skræddersyet til kundens behov, hvilket resulterer i en gnidningsfri proces og mindeværdig oplevelse. Med dokumenteret succes i projektstyring og eventfacilitering sikrer vi et produkt af højeste standard, altid i tæt samarbejde med kunden. paavandet som samarbejdspartner paavandet leverer ikke blot en fantastisk teambuildingoplevelse, men tilbyder også et komplet setup. Vi er med i den kreative fase og udvikling af arrangementet, så vi sikrer at alle aspekter er tænkt ind. Koordinering og facilitering inkluderer lækker indkvartering, all-in-one lokation, udsøgt forplejning samt lyd- og lysproduktion, så jeres arrangement forløber glat og professionelt. I den indledende fase bidrager vi med kreative ideer til inspirerende indslag og underholdning i løbet af dagen samt ved festlighederne. Vi garanterer et tæt samarbejde og facilitering af et skræddersyet arrangement, der er baseret på jeres ønsker og behov. Vores mål er at levere en sammenhængende og mindeværdig oplevelse, hvor en rød tråd forbinder alle aspekter af arrangementet. Ved at vælge os får I en partner, der sikrer et professionelt og gennemført event, hvor alle deltagere bliver en del af en uforglemmelig oplevelse.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Paavandet - J70

Hej Philip,
Tak for din vejledning på vandet, på havnen og på nettet.
Det er ikke bare det, at du hjælper med det vi har tilmeldt os og betalt for, du tager os under vingerne uanset hvor eller hvornår man møder dig eller rækker ud.
Bh, Søren
J70 stævn nr. 45

25 de novembro de 2025

Polterabend

Vi nåede 4 fantastiske matchraces og absolut en god oplevelse for alle deltagere. Phillip og mandskab gjorde det super godt, helt klart top karakter herfra. Alle aftaler og tider blev holdt 100%

3 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk event med Teambuilding på…

Fantastisk event med Teambuilding på højt plan.
Der var nogle der var utrygge ved at skulle sejle kapsejlads, men det team Philip havde sat, til at hjælpe os igennem dagen, var så professionelle og skabte ro og glæde, samt mod til at prøve.
Dette blev en fantastisk oplevelse.

Ascom takker for en rigtig god dag og på gensyn.

24 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

We had so much fun with PåVandet and TinaKai!

My family and I was invited by some friends to spend a day on the ‘big ocean’ . What I didn’t know was, that we were going to spend the day on such a cool sailboat. Wow.
We could help set sail or sit and watch it happen (a big sailboat doesn’t sail itself) ;)
Captain and wife gave great lessons and answered a lot of questions throughout the day 🙏🏼
We were spoiled with yummy food, cold drinks, coffee and champagne while cruising the beautiful coast of North Sealand. Had a stop in a cool place in Copenhagen where we could swim and try out paddle boards and all kinds of fun toys that was also available for us on the boat .
All in all the best day we had on the two weeks of vacation in Denmark this summer.
Captain Phillip and his wife Tina was amazing hosts! 🙏🏼 Thank you so much for this incredible experience @PåVandet and @Tinakai
We will definitely be back again as soon as possible!

22 de agosto de 2022

Sommerfest i båd

tak til Phillip Guhle og Tina for deres profesionelle tilgang til at lære 18 landkrabber at begå sig på en kapsejladsbane.
Kombination af teambuilding og arbejde for udsatte unge er lige i øjet.
Festen hos deres samarbejdspartner Halgodt satte lige prikken over i’et

9 de dezembro de 2021

Den varmeste anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af at kunne trække på Phillips store viden omkring rendyrkede kapsejladsbåde da jeg skulle vælge min nye.

Derudover Phillip også hjulpet med nogle trim tips (som virkede ;-)

Kan på det varmeste anbefale Phillip/påvandet.dk

9 de dezembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais