Leia as opiniões dos outros
Zeer teleurstellende ervaring
Zeer teleurstellende ervaring met Pairi Daiza. Ik nam ruim een maand op voorhand contact op om een overnachting te annuleren wegens medische redenen (operatie). Tijdens dat gesprek werd mij meegedeeld dat een datumverplaatsing mogelijk zou zijn en verder bekeken ging worden. Wanneer ik later opnieuw belde om die verplaatsing vast te leggen, werd dit plots geweigerd. Door deze tegenstrijdige communicatie verlies ik nu het volledige bedrag, zonder enige tegemoetkoming. Dit voelt bijzonder onklantgericht en onrechtvaardig. Jammer dat een organisatie van dit niveau zo weinig begrip toont bij medische overmacht.
Groot maar grotendeels gedateerd park…
Groot maar grotendeels gedateerd park met nog veel kleine hokken voor de dieren. Merendeel van de dieren zitten hele dagen in kleine hokken. Het park zelf is in deze periode (april) mooi met bloemen, mooie tempel en delen met mooie parkachtige delen. Restaurants waren op 1 na allemaal dicht. Die open was sloot om 4 uur. Dit is schijnbaar gebruikelijk, de gesloten restaurants hadden anders ook om 4 of half 5 sluitingstijd van de keuken. Raar want ze bieden diner aan op menukaart. Bewegwijzering verdient ook wel een update. Nieuwe grote kas is open, extra betalen maar de dieren die er zouden zijn waren nog niet allemaal gearriveerd helaas. Personeel was vriendelijk en meeste verstonden en spraken Nederlands en Engels naast Frans.
De stokstaartjes zijn verplaatst nu…
De stokstaartjes zijn verplaatst nu moet je daarvoor betalen.😭😭 Maar voor de rest is het wel leuk.
Review Pairi Daiza,
Review Pairi Daiza,
Een paar jaar geleden kwam je binnen via een soort kinderboerderij, waar je meteen in contact kwam met de dieren. Er stonden toen ook medewerkers met parkieten voor een foto – leuk voor kleine kinderen.
Vandaag zijn we opnieuw geweest, maar het was helaas een grote teleurstelling.
Het park oogt op veel plaatsen verouderd en onverzorgd. Verschillende zones waar vroeger activiteiten waren of waar je iets kon eten of drinken, waren gesloten. Dat gaf een lege en weinig levendige indruk.
Daarnaast zijn de prijzen enorm hoog. Zo betaal je voor één klein bolletje ijs maar liefst €3,70.
Ook het aantal zichtbare dieren viel sterk tegen. Veel verblijven lijken dringend aan vernieuwing toe. Bovendien moet je nu extra betalen voor bepaalde zaken, zoals het treintje (€7) of toegang tot het nieuwe gedeelte (€7). Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar dan verwacht je wel dat alles afgewerkt is en dat alle dieren aanwezig zijn – wat momenteel niet het geval is.
We kwamen aan om 10:30 en vertrokken al rond 16:30, net zoals veel andere bezoekers.
Pairi Daiza heeft voor ons veel van zijn schoonheid en charme verloren. Wat een leuke dag moest worden, is helaas uitgedraaid op een grote teleurstelling.
mooie ervaring mits enkele minpunten
mooie ervaring, unieke dieren maar wij waren speciaal naar daar gekomen om de lamantijn te kunnen zien in het nieuwe edenya, een meerprijs betaald en nu blijkt de lamantijn er nog niet te zijn. Ter plaatse een bordje dat de komst met enkele weken werd uitgesteld, daar is nergens iets van op de website of op internet te vinden, dat was een tegenvaller. Hadden we dat geweten hadden we ons bezoek nog wel wat uitgesteld. Edenya op zich is wel prachtig, zowel qua dieren als planten. Voor de rest ook wel wat dieren die niet te zien waren, ofwel zaten ze in hun binnenverblijf, dat niet te zien was ofwel was het hok in onderhoud.
Le charme disparait peu à peu au profit des projets mégalos
Assez déçus de notre dernière visite à Pairi Daiza.
Une nouvelle serre gigantesque (un travail magnifique), mais contenant un nombre d'animaux et d'activités plus que limités.
De nouveaux espaces (principalement hôteliers) très travaillés, mais côtoyant les anciens laissés dans leur jus.
Décors cassés, vitres fissurées, peinture qui s'écaille, écrans LCD dans les espaces intérieurs hors services, la plupart des animations et possibilités de s'approcher des animaux annulées …. ne sont que des exemples de ce qui semble être la nouvelle direction prise par les financiers désormais aux manettes du parc.
Une volonté de proposer toujours plus, pas mal de bling-bling (à l'image de l'entrée principale, désormais très "Disneyland"), au détriment de l'essentiel et de ce qui a fait la renommée de ce parc : une immersion totale au cœur du monde animal, la possibilité de les côtoyer au plus près, tout cela dans des décors incroyables et authentiques.
Bref, le vernis craque et la magie disparait peu à peu...
Très déçue de la direction que prend…
Très déçue de la direction que prend Pairi Daiza. A mes yeux le bien être animal n'est plus mis au premier plan! Dans Edenya les enclos ne sont pas du tout adapté. Certains animaux partagent le béton en alternance avec d'autres espèces et sont souvent en coulisse! Un endroit sans vent, sans pluie, surchauffé, bruyant, je déteste et je suis triste de voir qu'ion y amis des animaux qui étaient à l'air libre. Les crabes des cocotiers sont tous morts , ce n'est pas du tout adapté. Une jeune éléphante, Luna soit disant gestante par accident (on se demande bien comment un accident a pu arriver) qui perd son bébé et heureusement qu'elle va bien sinon on aurait à nouveau vécu le même drame que avec Ani... Je ne m'y sens plus bien et je n'irai plus, pourtant je ne suis pas anti zoo mais là c'est du grand n'importe quoi! Des travaux, des enclos vides, des animaux dans des cages en back stage, ....
Tegenvallende ervaring
Tegenvallende ervaring. Zoals velen aangeven, imposante entree. Vriendelijk personeel en het idee van de opzet en themas is goed. Daartegenover is de uitvoering slecht. Rommelige verblijven. De bordjes geven weinig tot geen informatie, als je al een bordje kunt vinden. Weinig dieren te zien. Vreselijk rolstoel onvriendelijk!! Feitelijk zou deze dierentuin hierop aangesproken moeten worden. Ik zal niemand aanraden hierheen te gaan. Het horeca personeel is onkundig. Ingezakt bier, cappucino zonder schuim en lauw tegen de tijd dat bij je is. We zagen de barman schuim bijschenken bij het bier. Toegangsprijs totaal buiten proportie. Jammer jammer. De slechtste dierentuin waar ik ooit geweest ben. Schandalig!!
Très grosse déception...endenya…
Très grosse déception...endenya magnifique certe, mais beaucoup de marche pour très peu d'animaux....pas de circuit indiqué clairement,donc on tourne beaucoup.
C'est le problème de ce parc..pas de circuit clair, pas d'indication sur les animaux, et pas tant d'animaux que ça...
Je ne parle pas des prix, sinon on y est encore demain 🤣🤣 bref Renommée très surfaite..
The park itself was wonderful and worth…
The park itself was wonderful and worth the trip but it was horribly crowded, you could barely see the animals because they were scared and hiding. I don’t recommend to visit during the weekends. I am very disappointed because I expected pairi daiza to actually take care of their animals by not having so many visitors at the same time
Un peux dessus
Un parc dont j'adore venir c'est dernier année mais ma visite ce jour a été décevant tres peut d'animaux de sortie. De plus il faut payer 7€ supplémentaires par personne pour edenya pour y voir que quelque animaux! Alors certes le lieu est magnifique mais quand on paye deja un prix élevé cest abusé de payer encore et encore !De plus le personnelle qui roule en voiturette ne font pas attention l'un d'entre a risque de foncer dans ma petite et quand on lui fait remarquer qu'il y a des enfants on se fait insulter... pour accéder au parking c'est un casse tete des indications dans tout les sens pour ne pas savoir ou allez .enfin j'espère que notre prochaine visite se passera dans de meilleures conditions le principal c'est que les enfants sorte d'ici avec des étoiles plein mes yeux et le pari est tout de meme réussi
Tres cher pour ce que cest ,surtout qua…
Tres cher pour ce que cest ,surtout qua l'intérieur faut encore payer si on veux faire le train ou autre chose cest abusé pratiquement 200 e pour 4 .
Fais une fois mais on y retournera pas
L'un des plus beaux parc d'europe.
L'un des plus beaux parc d'europe.
Très peu de restaurants ouverts alors…
Très peu de restaurants ouverts alors que nous étions dans la période des vacances,pourtant le prix de l entrée ne varie pas.! Très décevant.
PRACHTIG
Ik heb Pairi Daiza kunnen bezoeken.
Wel voor mij was dit het mooiste dat ik ooit zag. Zo veel mooier dan Bellewaerde waar ik ooit trouwfeest had, maar zelfs heden ten dagen een park is met veel te veel amusement. Pairi Daiza bied tenminste nog dieren die tussen je lopen en die eens een kakje laten, maar dat hoort er echt bij vind ik, je krijgt de echte natuur te zien en geen verpakte Bambi met pamper aan. Het is er daarom niet minder netjes, integendeel het was er heel verzorgd. Ook de gebouwen binnen het park je waant je in een ander werelddeel. Tis een echte ervaring die ik nooit vergeet. Duur? Hangt af waar je uw geld aan wil uitgeven een mooie jurk of een dag genieten.
J ai effectué un séjour à leur chambre…
J ai effectué un séjour à leur chambre pour les ours blanc, ca allait pas si mal sauf que le chauffage était limité en température, pas moyen de se réchauffer après une journée de pluie. de plus le sèche serviette dans le mur ne fonctionnait pas ... au prix demandé c'était un peu abusé. C'est super de mettre une nouvelle serre tropicale, mais si il faut un sur coût c'est une honte. Pour le reste je vais dire que c'est pas si mal pour la Belgique mais on est loin du parc de Beauval.
Zeer geschrokken 😦
Zeer geschrokken van hoe het daar gaat. Mishandelde dieren: olifanten die elkaars staart moeten vast houden waarbij ze enorm bang zijn om geprikt te worden! De hoeveel Heid dieren die te klein zitten en nauwelijks weg kunnen van de mensen. Olifanten die verplicht moeten zwemmen of nat gespoten worden. En de hele dag door muziek die gedraaid word wat voor de dieren niet fijn is. Mijn hart huilt. Alles gaat om het geld. Ga hier niet heen om het te supporten!!!
Tout simplement magique
Tout simplement magique ! Décors magnifiques, voyage aux quatre coins du monde garanti. Je vais au parc depuis le début quand il s'appelait encore Paradisio. Quelle évolution ! Quelle réussite ! Bravo ! A découvrir d'urgence : Edenya, la plus grande serre tropicale du monde
Le prix d’accès ne cesse d’augmenter
Le prix d’accès ne cesse d’augmenter, ce parc ne devient accessible que pour les personnes aisées financièrement. Dommage car ce serait une chouette expérience didactique pour les enfants. Vous comptez 5 entrées et le prix du parking. C’est inimaginable et triste. Ce n’est que du business
Wij gaan al 8 jaar naar dit mooie park.
Heel leuk en mooi park.
Iedereen is er vriendelijk(als je hen vriendelujk aanspreekt)
De kamers zijn luxueus.
Izba lekker eten.
Wij gaan nog terug.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.