Pak beautystore Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

De mevrouw die het haar invlecht, is onprofessioneel en luistert niet naar de wensen van de klant. De klant moet veel moeite doen om uit te leggen wat zij met haar haar wil en moet haar regelmatig... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Voorheen werden pakketjes netjes geleverd. Helaas nog steeds geen pakket ontvangen! Reageren niet op de mail noch telefoontjes. Wat is hier in vredesnaam aan de hand? Graag vernemen wij contact over d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Técnico em extensão capilar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Pak Beauty store is al ruim 30 jaar een begrip in Nijmegen, Arnhem en omstreken. Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste speciaalzaak van Nederland op het gebied van haarverzorging en beauty supplies.

Informações de contacto

• Weverstraat 17, 6811 EL, Arnhem, Holanda

• pakshop.nl

Mau

TrustScore: 2 em 5

30 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden

Heel tevreden. Omdat ik meerdere stuks wilde van een conditioner die uit de handel gaat, heeft PAK-shop direct het laatste artikel uit hun andere filiaal gehaald en dat, samen met hun eigen artikel, aan mij verzonden. Alles heel snel ontvangen. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.

16 de março de 2022

Geen contact mogelijk

Al jaren bestel ik hier naar volle tevredenheid, maar helaas deze laatste keer niet. Vorige week een bestelling geplaatst, maar tot op heden nog steeds niets ontvangen. 3 keer via email contact opgenomen, geen reactie en telefonisch contact opnemen lukt niet. Graag mijn bestelling 000015924 annuleren en geld terug boeken. Inmiddels de producten elders gekocht aangezien ik morgen voor 4 weken op reis ga.

8 de dezembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Een echte winkel op internet :-)

Ik bestel al enige jaren bij Pak en ben nooit teleurgesteld. Recent heb ik contact met hen opgenomen vanwege een onduidelijkheid over mijn bestelling en tot mijn grote opluchting kreeg ik snel een vriendelijk mens aan de telefoon, die direct het probleem kon oplossen en daarbij prettig advies gaf over hetgeen ik besteld had. Als blijk van waardering voor mij als terugkerende klant, kreeg ik een extraatje bij de bestelling! In deze tijd waarin internet shops enkel cashen en er nauwelijks menselijk contact mogelijk is, wil ik hierbij Pak Beautystore bijzonder aanbevelen! Ruim assortiment, snelle service en klantvriendelijk. Top

Ruth

2 de novembro de 2021

Geen retour ongeopend haar

Afgelopen week heb ik 4 pakken producten gekocht bij Pakshop. Erg fijn! Toen ik de crochet braids uit de verpakking haalde zag ik dat er geen lusje aan zat. Ik kreeg de braids NIET door mijn naald.

Vervolgens gebeld of de overige 3 ongeopende pakken retour mochten. Dat mocht niet. Meneer gaf aan dat haren alleen geruild worden. Ik wil niks ruilen, wil gewoon mijn geld terug. Tijdens mijn aankoop is niks gezegd over de retour voorwaarden.

Op de site staat het volgende:
Enkele uitsluitingen voor retourzendingen zijn de kleurboeken van leveranciers, pruiken, die uit de verpakking en bescherm net zijn gehaald, haarextensions, die uit de verpakking gehaald zijn, waarvan de verzegeling (gouden elastiekje) is verbroken . Ik zit mu met braids waar ik niets mee kan en ook niet aan vriendinnen kan weggeven.

Ik ben erg geïrriteerd hierover. En ga mijn aankopen hier voortaan niet meer doen. Dan ga ik wel naar een megorgeous of myhairshop die wel retour van extensions doet. ✋🏾

25 de outubro de 2021

Hele vervelende ervaring

Hele vervelende ervaring. Op 9 juli 4 producten besteld via de website die op dat moment op voorraad zouden zijn. Producten die niet op voorraad zijn kun je namelijk niet in je winkelmandje plaatsen. Op 14 juli nog niks gehoord dus maar een mailtje gestuurd om te informeren naar een update. Op 17 juli krijg ik een reactie. Een deel van de producten waren niet op voorraad maar zouden in het begin van de volgende week worden geleverd. Prima.

Vervolgens heb ik weer niks gehoord dus op 26 juli maar weer een mailtje gestuurd om te vragen hoe het nu zit. De volgende ochtend word ik gebeld en word me verteld dat mijn bestelling klaar ligt om af te halen. Als ik een paar uur later langsga krijg ik een tasje met maar 2 van de 4 producten aangegeven. Het meisje vraagt of daar me niks van is verteld aan de telefoon. Dat was niet zo. De andere 2 producten worden nageleverd zegt ze.

Vervolgens niks meer gehoord van de Pakshop tot ik op 11 augustus weer een mailtje stuur om te informeren naar de rest van de bestelling. Ook geef ik aan dat wanneer de levertijd nog heel lang duurt ik liever gewoon mijn geld terug krijg. Op dit mailtje krijg ik helemaal geen reactie.

Op 18 augustus stuur ik nog een mail.
Op 20 augustus krijg ik een mail terug dat ze niet weten hoelang het duurt en dat vervangende producten misschien een optie zouden kunnen zijn.

Vervolgens kijk ik afgelopen weekend op de website om te zien dat een van de ontbrekende producten van mijn bestelling alweer op voorraad is. De Pakshop heeft mij hier nooit van op de hoogte gesteld of aangegeven dat ik langs kan komen om het op te halen. Dit vind ik echt ongelofelijk vervelend.

Afgelopen maandag 6 september hierover een stuk bozere mail naar de Pakshop gestuurd waar ik tot op heden geen reactie op heb mogen ontvangen.

Aangezien een van de producten dus alweer enige tijd op voorraad is en ik niet gecontacteerd ben lijkt het erop dat de pakshop niet van plan is zich aan de leverplicht te houden. Nu 50 euro betaald voor 2 producten met een waarde van 24 euro. Erg zonde en erg vervelend.

Een aantal jaar terug wel eens eerder wat hier besteld wat toen prima ging dus ik had dit niet verwacht. Het gebrek aan communicatie vanuit Pakshop voelt erg disrespectvol. En als je iets niet op voorraad hebt, maak het dan ook niet mogelijk voor mij om het aan te schaffen, dan zouden we dit hele probleem niet hebben.

Voor mij de laatste keer.

Update - ongeveer een week na deze review werd ik gebeld door pakshop dat de producten binnen waren en ik ze kon ophalen of mijn geld kon terugkrijgen. Ik heb gekozen om mijn geld terug te krijgen en dat stond na een paar dagen weer op mijn rekening.

9 de setembro de 2021

Hallo Juul,

Jammer van deze vervelende ervaring. Wij willen natuurlijk ook niet dat zoiets gebeurt. In 95% van de orders gaat alles goed, en zijn onze klanten tevreden en daar doen wij onze best voor. Maar in dit geval werden wij geplaagd door een dag na dag lang uitlopende vertraging van een zending uit de U.K. waar de bestelde producten bij in zaten. Wij hadden aangegeven dat de levering langer ging duren en dat de producten onderweg waren. Uiteindelijk is de klant koning en of leveren wij de bestelde producten of betalen wij het aankoopbedrag terug.
Wat ons wel steeds opvalt is dat omdat wij niet actief klanten benaderen om een goede review te vragen, dat dan alleen een review geplaatst wordt als het een keertje fout gaat. Uiteraard is het goed dat teleurgestelde klanten zo’n uitlaatklep ter beschikking hebben. U kunt er echter van op aan dat wij onze uiterste best doen om onze klanten tevreden te stellen en dat wij heel wat terugkerende dus tevreden klanten hebben. met vriendelijke groet, pakshop !

Aflevertijd viel tegen

Besteld op 30 juli, pakketje wordt op 17 aug bezorgd ( let's hope dan). Heb erachteraan gebeld, en ze hebben beloofd contact me mij op te nemen, maar niks. Aflevertijd viel erg tegen. Jammer.

16 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al vaker besteld bij Pakshop. De levertijd kan wat langer zijn, maar meestal heb ik de bestelling binnen 2 tot 3 dagen in huis. Deze keer duurde het wat langer, omdat het door mij bestelde product uit de collectie gaat en niet direct leverbaar was. De vriendelijke medewerkers van Pakshop boden een alternatief aan, zodat ik mijn bestelling eerder zou ontvangen, maar dat wilde ik liever niet. Toen hebben ze er alles aan gedaan om het oorspronkelijk bestelde product naar me op te sturen! Daar ben ik heel blij mee! Ze waren zeer behulpzaam en de bestelling was compleet.

7 de março de 2021

Producten besteld

Producten besteld. Duurde erg lang, een week later bleek dat de producten niet op voorraad waren. De producten die wel op voorraad waren toegestuurd gekregen. Toen de producten aankwamen klopten ze niet, erg jammer.

Vervolgens telefonisch contact gehad. Ik moest de producten die niet klopten zelf terugsturen op eigen kosten. En zou vervolgens nieuw product met gratis verzendkosten teruggestuurd krijgen. Als leverancier een fout maken, zou de klant toch geen enkele cent extra hoeven te betalen?

Vroeger nooit problemen bij pakshop. Maar de laatste jaren ben ik er niet meer tevreden over. Sorry pakshop, maar mij zijn jullie kwijt als klant.

1 de março de 2021

Beste (ex)-klant van Pakshop,

Wij herkennen ons niet in deze klacht, en wij vermoeden dat er sprake is van een misverstand en dat willen wij graag goed oplossen.
Kunt u met ons contact opnemen svp ? Dat zouden wij zeer op prijs stellen !

U heeft helemaal gelijk dat als we een fout gemaakt wij dan een retourlabel dienen te sturen of anderszins de retourkosten dienen te vergoeden, en uiteraard als u een product ontvangen heeft anders dan besteld wij hiervoor alle verantwoordelijkheid dienen te dragen.

Wij zien graag uw reactie tegemoet

met vriendelijke groet,
Pakshop

Classificada 4 em 5 estrelas

Al een paar maal probleemloos besteld

Al een paar maal probleemloos besteld. Je hebt het niet de volgende dag op de mat liggen dat kan soms een paar dagen duren. Maar: ze hebben fijne merken zoals Afro Love (mijn favoriet) en Ecoslay.

24 de fevereiro de 2021

Waardeloze klantenservice

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Pakshop.nl. Na twee weken nog niets ontvangen en hier een bericht over gestuurd. Bestelling zou opnieuw verstuurd worden. Helaas na twee weken wederom niets ontvangen. Zelf ophalen in de winkel scheelt frustratie en verzendkosten.
Bedrijf maakt gebruik van DHL en deze staan ook niet best bekend. DHL geeft onterecht aan dat mijn bestelling geleverd is. Helaas wil Pakshop niet meedenken in een oplossing en daarom krijgen ze van mij 1 ster. Nooit bestellen bij deze waardeloze webshop!

20 de outubro de 2020

Hallo Query,

Is dit probleem uiteindelijk opgelost ?
Zo niet neem dan nog svp contact met ons op zodat wij het toch nog kunnen regelen.
Idd komen er wel eens pakketjes niet aan en raken die verloren, vinden wij ook heel vervelend !

Groet,
Pakshop

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.