A empresa respondeu
Virksomheden har efterfølgende håndteret det rigtig fint og jeg vil derfor ændre min vurdering da jeg synes de har løftet deres fejl godt til slut. Jeg bestilte en stor morter. Desværre er der en f... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig hurtig levering... Men... Jeg ærgrer mig lidt over at få tilsendt flere produkter, specielt en 5-pack, der løber på dato om få måneder. Derudover at få tilsendt en ramen ske, der er påsat k... Ver mais
A empresa respondeu
Køb ægte og autentiske asiatiske dagligvarer på nettet og få dem leveret til døren. Gør asiatisk madlavning til en kunst og opnå den gode smag med vores produkter, og skab den samme gode smag som du finder på de asiatiske restauranter. Bliv inspireret af nogle af de mest opsigtsvækkende og smagfulde opskrifter på pandasia.dk, og køb ingredienserne til disse opskrifter direkte på shoppen.
Marktoften 7B, 8464, Galten, Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fast delivery. So far no issues. This is my second order from them.
Bestilte varerne om eftermiddagen, og havde varerne om formiddage, dagen efter. Bestillingen på hjemmesiden er lidt trægt,men alt i alt en virkelig god oplevelse. jeg kommer til at handle hos Pandasis.dk igen

Resposta da Pandasia.dk
Det bedste sted at købe nudler. Jeg har stolet på og handlet hos Pandasia i årevis nu, og jeg må sige, at jeg aldrig én eneste gang er blevet skuffet over jeres service eller produkter. Jeg er så glad for, at jeg – selvom jeg bor langt væk, stadig kan smage den mad, som jeg troede, jeg kun kunne købe i mit hjemland. Det betyder utrolig meget for folk, der bor i udlandet som mig, så jeg vil gerne sige tusind tak. I gør mere end blot at sælge; I bringer kulturen tættere på de mennesker, der savner smagen af hjemve.

Resposta da Pandasia.dk
Gode vare og en meget hjælpsom kundeservice, kan varmt anbefales.

Resposta da Pandasia.dk
Fik det, jeg bestilte. Der var en vare, der var over sidste salgsdato, men fik pengene retur med det samme og en 10% rabat på resten af ordren. Vil helt sikkert købe der igen.

Resposta da Pandasia.dk
Lynhurtig afsendelse og levering. Bestilte nogle varer en torsdag og dagen efter var pakken klar til afhentning i postboks. Selve varerne var upåklagelige. Dog var der sneget sig en fejl ind i leverancen hvor jeg ved fejl modtog et andet krydderi, end hvad jeg havde bestilt, men dette blev øjeblikkeligt fikset efter kontakt med kundeservice, som i øvrigt svarede og afsendte det rigtige krydderi allerede næste hverdag.
Meget god oplevelse og køber helt klart herfra igen :)

Resposta da Pandasia.dk
Jeg handler jævnligt hos Pandasia og de har et spændende udvalg.
Jeg henvendte mig vedrørende en æske, der var blevet behandlet knap så pænt og de kvitterede med en anderkendelse og en lille gave i næste ordre.
Fine varer og fin kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

Resposta da Pandasia.dk
Altid hurtig og god service og til fornuftige priser

Resposta da Pandasia.dk
Fil leveret en defekt vare..hurtig reaktion og ny vare tilsendt med det samme.

Resposta da Pandasia.dk
Jeg havde bestilt en pakke med varer, heri var der en pose ris der var beskadiget!
Jeg sendte en mail om eftermiddagen, og allerede næste formiddag blev jeg ringet op med kompensation 🙏🏼
Så god en service!
Tak.

Resposta da Pandasia.dk
Spændende udvalg og gode produkter. Pakken kom hurtigt

Resposta da Pandasia.dk
Dejligt nemt og hurtig leveret :-)
måtte lige smage uha uha det erhot

Resposta da Pandasia.dk
Jeg bestilte en stor morter. Desværre er der en fejl i bunden, der betyder at den vipper en hel del - ikke super smart. Jeg har prøvet at få fat i virksomheden som også oplyser at jeg straks skal reklamere på mail. Det hjælper bare ikke synderligt meget når der ikke er nogen respons.

Resposta da Pandasia.dk
Jeg købte en stål damper hvor der stod den passer til alle kogeplader også induktion! Da jeg modtager den pakker jeg den ud og smider pappet ud og skal bruge den. Den fungerer så IKKE til induktion. Jeg ringer til kundeservice som fortæller det er en fejl fra deres side af men at jeg kan returnere den og få alle penge tilbage. Jeg fortæller jeg ikke har nogen kasse at returnere den i. Det må jeg så selv skaffe da de ikke kan hjælpe. Så tager jeg i silvan og køber en kasse og noget bubblewrap som bliver 105kr fra egen lomme! Det synes jeg simpelthen ikke er i orden. 105kr for en fejl fra Pandasias side! Kommer ikke til at købe derfra igen

Resposta da Pandasia.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.