Leia as opiniões dos outros
Panel Ariadna jest uczciwym panelem,ma wspaniałe nagrody,szkoda tylko że niektóre są niemożliwe do zdobycia z uwagi na dużą ilość punktów które trzeba uzyskać. Na tym panelu jest dużo ankiet,nie na ka... Ver mais
W PANELU ARIADNA odpowiada się na ankiety dostaje się za to punkty . W zależności w zależności od ilości punktów odbiera się nagrody. Możne zdobyć całkowicie za ankiety np. toster ,express do kaw... Ver mais
dużo ciekawych ankiet, uczestnictwo w dzienniczkach i projektach naukowych, ankiety niebanalne i pouczające, nagrody rzeczowe ciekawe chociaż wolałabym gotówkę, platforma jest wypłacalna w zakresie pr... Ver mais
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Świetnie stworzone ankiety
Panel Ariadna poznałem w styczniu 2019…
Panel Ariadna poznałem w styczniu 2019 roku (a więc już 7 lat). Spodobało mi się wykonywanie ankiet - traktuję to nie tylko jako sposób na zdobywanie nagród ale też jako relaks po pracy. Jestem bardzo zadowolony z Panelu gdyż osobiście mogę zabrać głos jako część opinii publicznej, a także przeczytać publikacje prezentowane przez Panel.
Bardzo przyjemne ankiety
Bardzo przyjemne ankiety. Jestem zadowolony ze sposobu działania panelu oraz z nagród które można uzyskać za wypełnianie ankiet.
Ariadna robi świetne ankiety
Ariadna robi świetne ankiety. Polecam ten panel. Przede wszystkim, jest szeroka gama nagród do zdobycia. Ankiety są dość często, jedyny minus to może to, że są mało punktowane.
Świetna możliwość wyrażenia swoich…
Świetna możliwość wyrażenia swoich opinii w wielu kwestiach i tematach.
Bardzo lubię wypełniać ankiety na…
Bardzo lubię wypełniać ankiety na stronie Ariadna.pl z niecierpliwością czekam na odebranie kolejnej nagrody za uzupełnienie ankiet. Ankiety są łatwe i zrozumiałe, strona jest czytelna przez co uzupełnianie jest przyjemniejsze
Ankiety działają
Ankiety działają, nagrody są przekazywane bez problemu.
Korzystam już jakiś czas i wszystko działa jak powinno. Ankiety wpadają bez regularnie, a nagrody są realizowane. Strona jest prosta w obsłudze i czytelna. Polecam :)
Dobry panel z ciekawymi nagrodami…
Dobry panel z ciekawymi nagrodami realizowanymi bardzo szybko i sprawnie. Polecam :)
Super panel
Fajny panel dużo ciekawych ankiet Nagrody też niczego sobie
Fajne ankiety punkty można zbierać przez dłuższy czas i potem wymienić na bardziej wartościową nagrodę. Polecam
Bardzo rzetelny panel
Bardzo rzetelny panel, ciekawe pytania ankiet.
Fajne nagrody,mam już kilka produktów z…
Fajne nagrody,mam już kilka produktów z katalogu.Ankiety zrozumiałe,różnej długości,pytania wyważone.ok
Dużo ankiet do wypełniania przez co…
Dużo ankiet do wypełniania przez co łatwiej zbierać punkty
Dużo ankiet łatwo wymienić na prezenty…
Dużo ankiet łatwo wymienić na prezenty duży wybór prezentów
długość ankiety
Przejrzystość strony
Przejrzystość strony, fajnie opracowane ankiety, nigdy ankieta nie zacieła się.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.