Panel Region Opiniões

Social Media Marketing

Mau

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Biggest scammer in smm industry also he…

Biggest scammer in smm industry also he changed the quality Between day and Night in a day if you order old Quality like or Followers it's working good but at night suddenly it's changed Also he never refill order . Like service also very poor Quality. He suspend my account with Loaded 100Usd bcz I said just Quality is not Good .don't buy anything or never take api

1 de dezembro de 2025

scammer a big Smm market scammer is this

100% scammer its service is very third type service and they integrate no refiilll service with l365 day guarentee mark but all service is dropable i have all proof availble they blocked me from whtsapp support dont use their panel its scammer 100%

24 de novembro de 2025

Most irritating scammer in whole SMM…

Most irritating scammer in whole SMM panel, they simply steal your funds with fake support. When ever you open ticket they simply respond it's cheap server chepa server just because there panel itself is cheap panel that never work, if anyone still wanna try just get scammed but them

1 de novembro de 2025

terrible support

Even though I opened an order cancellation request, they didn't cancel it. I opened a ticket, they said they would cancel it. Despite that, they didn't cancel it. At least when I asked for a refund, they talked to me as if they were making fun of me.

23 de outubro de 2025

that's Scammer

that's Scammer! He tell me for discount on 100$ and i have deposited 100$ for 6% Bonus and discount on my API. then he has blocked my account and no response on WhatsApp and Telegram, i have all proof, it's scammer please don't use that panel.

29 de setembro de 2025