Panienskie.pl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Najlepsza impreza na jakieś byłyśmy! Atrakcje, organizacja, przewodnicy wszystko było na najwyższy poziomie. Pani Ania z Krakowa bardzo pomocna i serdeczna. Polecam z całego serca!

Classificada 5 em 5 estrelas

Nasz wieczór panieński odbył się w Gdańsku pod czujnym okiem Pani Julii. Bardzo stresowałam się efektem atrakcji i jak się okazało zupełnie niepotrzebnie,było lepiej niż sobie wyobrażałam.Wszystko był... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Wieczór udany. Przejazd limuzyną wygodny kierowca P. Radek uśmiechnięty ,kulturalny. Wejście do kasynie,nie należało do przyjemnych ze względu na Panią która, nas rejestrowała, ale czas spędzony w k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo polecam! Pani Karolina S.🌹była Managerem naszego eventu i sprostała nawet moim wymaganiom a nie jest to proste ☺️ kontakt zawsze kiedy tylko potrzebowałam , pomoc na każdym kroku. Pani Karolin... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de organização de eventos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Wieczór Panieński - Zobacz Nasze Pomysły na Wieczór Panieński | Ponad 2500 grup od 2006 roku. Niskie ceny i satysfakcja w standardzie. Druhna i Panna Młoda gratis (12+) | Organizujemy Wieczory Panieńskie w Warszawie, Trójmieście (Gdańsk, Sopot, Gdynia), Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Szczecinie, Czeskiej Pradze, Budapeszcie i Bratysławie.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

I’d highly recommend Sandra

I’d highly recommend Sandra for organising a party — she’s absolutely brilliant at it. We had such a lovely time on a boat, watching the sunset over Kraków by the Vistula River. It was such a special evening, beautifully planned and really relaxed. Everything was just spot on.

19 de julho de 2025

Impreza z panieńskie.pl

Impreza z panieńskie.pl była absolutnie fantastyczna! Wszystko świetnie zorganizowane, a największe brawa należą się pani Marioli z Krakowa – najlepszej opiekunce, jaką można sobie wymarzyć!

Ciepła, zabawna, profesjonalna i zawsze gotowa pomóc. Spełniała każdą naszą potrzebę z uśmiechem na twarzy – lepszej osoby nie ma! Dzięki niej czułyśmy się wyjątkowo, swobodnie i bezpiecznie.

Pani Mariola to prawdziwa dusza imprezy! Dziękujemy za wszystko – ten wieczór na długo zostanie w naszej pamięci 💖

31 de maio de 2025

Przejażdżka Hummerem

Wszystko od początku do końca załatwione jak trzeba. Komunikatywnie, jasne zasady, przed samym wydarzeniem bezpośredni kontakt z panią Margo bardzo ułatwił organizację i dał poczucie pełnego zadbania o zabawę uczestniczek. Samo wydarzenie i wycieczka Hummerem przefantastyczne. Gorąco polecam!

31 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dziękujemy Gosi z Krakowa!

Dziękujemy Gosi z Krakowa za super wieczór! Przesympatyczna dziewczyna, dobra organizacja, kierowca limuzyny również sympatyczny i pomocny. Polecam!

9 de maio de 2025

Najsmiechawsze panieńskie!

Najsmiechawsze panieńskie na jakim byłam. Natalia się upewniła aby wszystkie dziewczyny się wybawiły i czuły komfortowo. Tak się wyśmialiśmy że aż nas brzuchy bolały! Szczerze polecam na 100%

30 de março de 2025

Natalia was brilliant

Natalia was brilliant! A real girls girl, took care of us really well. Couldn’t ask for a better host, she was so accommodating and had great recommendation. 100% would recommend her if you’re looking to organise a hen in Krakow. Thanks you Natalia <3

30 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Las Vegas

Wejście do kasynie,nie należało do przyjemnych ze względu na Panią która, nas rejestrowała, ale czas spędzony w kasynie miły. Spacer i klub super. Karolina osoba na właściwym miejscu tzn konkretna, pomocna, uśmiechnięta ,miła i kulturalna. Dziękuję
Dziewczyny zadowolone przede wszystkim Panna młoda 😀

18 de maio de 2024

Trójmiasto z Karolina

Pani przewodniczka Karolina przesympatyczna, bawiliśmy się, w żaden sposób nie przeszkadzała. Bardzo uśmiechnięta. Dziękujemy♥️

1 de março de 2024

Super , Polecam

Super , Pan Mateusz pełen profesjonalizm ❤️ dziękujemy jeszcze raz . Limuzyna piękna , Pan kierowca również super ☺️ a i oczywiście Pan policjant 👮

24 de fevereiro de 2024

Wieczor panienski

Wieczor panienski bardzo sie udal! Dziekujemy goraco pani Darii za opieke i SUPER muzyke.
pan tancerz byl bardzo bardzo super, i prze mily. To bylo super doswiadczenie! Polecam

16 de junho de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais