Absolutely a fantastic product
Absolutely a fantastic product. The team is extremely professional an experienced, and the end-result is stunning. It is an extremely valuable and useful tool!
Panora Studio is gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige 3D-virtual tours voor hotels, evenementenlocaties en zakelijke panden. Wij zetten fysieke ruimtes online op een manier die net zo overtuigend en tastbaar aanvoelt als een echte rondleiding. Met innovatief maatwerk maken we iedere tour uniek: van interactieve plattegronden en multimedia-tags tot integratie van boekingsmogelijkheden en lead capture. Dankzij onze jarenlange ervaring in internationale events en technologie weten wij precies wat nodig is om boekers en gasten sneller te overtuigen. Een virtuele tour van Panorastudio bespaart tijd, vermindert het aantal fysieke bezichtigingen en vergroot het vertrouwen bij internationale én nationale klanten. Wij bieden snelle levering, een beste prijsgarantie en 100% tevredenheidsgarantie: niet tevreden, dan passen wij de tour kosteloos aan. Of het nu gaat om hospitality, vastgoed, retail of bouw: Panorastudio zorgt ervoor dat jouw locatie eruit springt en online maximaal rendeert.
Boogerd 12, 1687 VX, Wognum, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Het was (en is nogsteeds) erg fijn werken met Floris. Wij zorgden ervoor dat alles in het hotel (voor op beeld klaar) kwam te staan en Floris verzorgde derest. Ook liet hij je direct meekijken met een preview waardoor je vanaf het begin al een idee van het eindresultaat kreeg. Daarbij is het makkelijk schakelen met Floris en houdt hij ons ook bij met de nieuwste updates en mogelijkheden. Zeker aan te raden!
Wij hebben samengewerkt met Floris van Panora Studio voor het creëren van virtuele rondleidingen van ons hotel, en zijn ontzettend tevreden over het resultaat. De communicatie met Floris was uitstekend snel, duidelijk en professioneel. Het hele proces verliep soepel van begin tot eind, en de oplevering was snel. De virtuele tours geven onze gasten een fantastisch en realistisch beeld van onze ruimtes. Wij raden Panora Studio en Floris dan ook van harte aan aan iedereen die de beleving van zijn locatie naar een hoger niveau wil tillen.
Fijne samenwerking & super resultaat. Floris is flexibel, denkt mee en daarom de persoon om je Virtual Tour te laten doen. Heel blij met resultaat en kunnen wachten om het in te zetten!