Panorla Opiniões 23

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

dette skal være en -stjerne, det er helt sikkert en dæk adresseog ikke der hvor varene sælges fra . min pakke kom fra Sverige og da det var elendige vare i super dårlig kvalitet bog ikke svrernde... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk. Jeg har haft en gennemført dårlig oplevelse med denne webshop. Kvaliteten på varen er under al kritik – materialet er tyndt og billigt, syningerne er dårligt udført, og pa... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Grunden til de ikke får 5 er desværre kvaliteten af jakken er ikke hvad jeg forventede - men med det sagt, så var de noget så hjælpsomme! Havde bestilt i okay god tid til jul - synes jeg se... Ver mais

Informações de contacto

Respondeu a 4% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

HOLD DIG LANGT VÆK FRA PANORLA hvis jeg kunne fik de ingen stjerner

dette skal være en -stjerne,
det er helt sikkert en dæk adresseog ikke der hvor varene sælges fra .
min pakke kom fra Sverige og da det var elendige vare i super dårlig kvalitet bog ikke svrernde til varebeskrivelsen. Ville jeg sende mine vare retur . for det første gik der 3 uger før jeg fik mine vare og ikke som der stod 1-3 dage.
yderligere var det ikke muligt at sende varene retur til den danske adresse som der står på deres hjemmeside.
Telefon nummeret eksisterer heller ikke du kan kun kommunikerer på mail.

5 de abril de 2026

Hvordan tackler man platfirmaer:

Panorla og andre platfirmaer:
Advarslen om, hvem de er, kan ses i deres opslag/reklame på nettet!
Ærgerligt, at vi i det oplyste Danmark skal trækkes med et handelsrum, der tillader den fri handel i en grad, så almindelige mennesker snydes, uden at kunne få behørig hjælp.
Vi mangler i den grad en ombudsmand + et team, der gennemgår hvilke opslag, der lægges ud på nettet for at høste folks penge uden at levere, hvad der er lovet.
Det er SÅ underligt at Danmark, som er reguleret SÅ meget på alle fronter, åbenlyst tillader denne svindelvirksomhed at fortsætte uhindret ... i liberalismens navn, og alene af hensyn til "det fri marked" hvor forbrugeren den ene gang efter den anden lader sig snyde, uden at kunne gardere sig.
Dags dato har jeg set "Panorla's firma" igennem via nettet. Det var ikke svært at danne sig et afgørende indtryk:
De oplyser, at de bor i Bagsværd: ved at google deres adresse fås et foto at en erhvervsbygning uden navn.
Ved at google deres navn på nettet fås Pandora i stedet: et kendt mærke som Panorla ligger tæt op ad... smart?
Ved at teste deres telefonnummer, så er det ikke kendt.
Ved at gennemgå deres reklamer, så er der SÅ mange underlige vendinger, eller indholdsmæssige fejl, at der umiskendeligt er tale om et fake-foretagende. Bl.a. bytter de om på mænd og kvinder i deres tekster, hvilket ALDRIG ville ske, hvis det var et lødigt foretagende.
Ovenikøbet replicerer "de" et standardsvar... på engelsk på denne portal.
Hvor meget mere skal der til for at folk bliver klog af skade og indser det indlysende, at de desværre tages ved næsen, når prisen er for lav til at være sand?
Altså: det nemmeste for een selv og pengepungen, er at give sig selv 10 min, trække vejret dybt, lade deres indre sunde realisme sejre over håbet og gamblingen, give sig selv lidt mere tid til lokke-emnet, og seriøst gå firmaet efter i sømmene:
Se om der virkelig ER et firma på adressen, eller om telefonnummeret virker.
Er dette tilfældet, så se på tekstens indhold - er der stavefejl eller andre knuder i lokkeriet, som med den sunde fornuft " er for langt ude", så hold jer væk.
Er det stadig et firma indenfor skalaen af lødige sælgere, dog fortsat usikkert/ukendt, så ring dem op inden ordren afgives. Dette tager få minutter og sparer enhver for mange kroner - og hjælper til med, at svindlerne finder "andre" græsgange.
God vind med det.

12 de abril de 2026

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk.

Jeg har haft en gennemført dårlig oplevelse med denne webshop. Kvaliteten på varen er under al kritik – materialet er tyndt og billigt, syningerne er dårligt udført, og pasformen er helt ved siden af på den bestilte jakke. Produktet lignede på ingen måde det, der bliver vist på webshoppen, og det føles ærligt talt som vildledning.

Men det stopper ikke her. Jeg har nu forsøgt tre gange at få tilsendt en returlabel uden held. Ingen reel hjælp, ingen løsning – bare stilhed og spild af tid.

Det er simpelthen ikke i orden. Når man både leverer et produkt af så lav kvalitet og samtidig gør det umuligt at returnere det, så er det svært at se det som andet end virkelig dårlig kundeservice.

Jeg forventer stadig en løsning, men baseret på oplevelsen indtil nu, har jeg absolut ingen tillid til virksomheden.

2 de abril de 2026

Værste

Værste! Jeg har returneret varerne (som var Temu-agtige) på egen regning men fik aldrig pengene tilbage!

8 de abril de 2026
logótipo da Panorla

Resposta da Panorla

Dear,

I’m really sorry to hear about your experience — that’s definitely frustrating, especially after going through the trouble and cost of returning the items.

Please reach out to our customer support team directly via Trustpilot as soon as possible so we can look into this and resolve it for you immediately. We want to make sure you receive the refund you’re entitled to.

Thank you for bringing this to our attention, and we’ll do our best to sort this out quickly.

Warm regards,
Janey

Hold jer langt væk!

Det er simpelthen det mest dårlige firma jeg nogensinde har handlet med. Jeg fik en pakke der var skåret op, så jakken der lå i var defekt. Nu vil de så kun sende mig en ny, hvilket jeg gentagende gange har sagt til dem jeg ikke ønsker, men bare mine penge retur. Det påstår de så at de ikke gør og at de heller ikke tager varen retur på deres regning selvom det står på deres hjemmeside at de tager defekte vare retur på deres regning.
Så nu bliver det en dårlig anmeldelse, en mail til kontant og en mail til Forbrugerombudsmanden. Hold jer langt væk fra denne hjemmeside!!

16 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøst firma..bestil ikke hos dem !

Useriøst firma..bestil ikke hos dem !
Et firma der ser ud til at være med dansk adresse 😣 (en carport,som kan ses på GoogleMaps) men nej.De "sælger" dig en vare,de ikke har.Hæver pengene på din konto,før de overhovedet sender.De skal først ud at skaffe varen fra et andet firma.Bestilte d.15 .men over en uge senere,er der intet lagt til forsendelse !! De får to dg mere,men så får jeg min bank til at tilbagetrække det hævede beløb. Hold Jer væk fra det useriøse firma.

15 de fevereiro de 2026

Svindler

Svindler. Jakken til min mand kom i en for lille størrelse og nu vil de ikke tage den retur eller give penge tilbage .

16 de fevereiro de 2026

Ordered on the 13 January

Ordered on the 13 January. Today is the 15 Feb and I still haven't received anything. I've sent many emails with promises of it being sent within 10-15 working days. I'm wondering if this is a scam. Not recommended.

13 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

20 minuter efter bestilling og betaling…

20 minuter efter bestilling og betaling af varen om bestemte jeg mig skrev til dem om at få pengene retur fik promte at vide at det ikke kunne lade sig gøre,fusk,plat og svindel.Fandt den nøjagtig samme jakke på temu til halvdelen af prisen efing drop shipppere.

4 de fevereiro de 2026

Svindlere

Jakken til min mand kom i en for lille størrelse. Den skulle være brun, men er orange, og kvaliteten minder om noget fra Temu. Jeg forsøger at returnere den, men virksomheden skaber problemer og vil ikke oplyse alle de nødvendige oplysninger til returnering til Frankrig.
De har ikke noget CVR-nummer, og den opgivne adresse er et privat hus. Hele sagen er blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden.

16 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I strongly regret buying from this…

I strongly regret buying from this company. Despite their website clearly advertising a 30 day free returns policy, they refused to issue the required return authorisation after multiple email requests and insisted that I pay for return shipping to the UAE.

The products I received look and feel like low cost, mass produced items you would expect to find on cheap import sites, not the higher quality European standard suggested by their photos and pricing. The materials, finish and overall construction bear little resemblance to the images on their site and, in my view, are heavily overpriced for what is essentially budget level product.

In my experience they do not honour their own returns policy in practice and make it unreasonably difficult and expensive to send items back. I have lodged formal complaints with consumer authorities and would strongly advise others to avoid this company and to treat their returns and quality claims with extreme caution.

17 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ikke en okay hjemme side jeg bestilt den…

Hold jer fra denne hjemme side jeg bestilt den 18/12-2025 og fik den i dag 05/01-2026 og så er det
Ren Kina l*** man får hjem
De prøver at benægte det ved at sige pakken må være bytte om hos dao og vil ikke betale mine penge tilbage hold jeg meget langt Fra dem 🤬🤬🤬🤬

5 de janeiro de 2026

Svindel !!!!!!

Svindel butik
Bestilte en jakke til 700kr, (julegave), betalte med MobilePay og ingen klokker ringede over hjemmesiden.
Da pakken er usædvanlig lang tid undervejs, ser jeg at forsendelsen er fra Kina. Pakken ankommer dog efter 3 uger, men kvaliteten og selve formen på jakken, er som hvis den var bestilt fra Temu.
De vil ikke sende returlabel, men de tilbyder 30% af prisen retur og beholde jakken eller vi kan sende den til Frankrig på egen regning med en liste af betingelser, og så fremgår det ikke om vi får penge retur.
Køb aldrig fra dette firma….

30 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vil ikke sende en retur label

Vi fik en jakke i julegave her fra brugte lang tid på at finde en god varm vinterjakke fra dk for det skulle være nemt hvis den skulle retuneres.
Så er jakken så fr Kina får vi af vide. Og den lækker varme vinterjakke og en tynd vat jakke. Og korte arme. Det var til grin.. Men godt at vi købte den her i landet så er det jo nemt at retuner den. Men Nej. De vil have billeder af at jakker er intakt. En jule gave. Men ja, så vi måtte tager billeder af den. Ok. Men så vil de ikke sende en retur label. De vil have at vi finder en anden ting hos dem. Øøhh nej da.
Vil da ikke købe der fra når man får en vare som overhovedet ikke stemmer overens med den var på billede.
Køb ikke her. Fra råder det meget. Super dårlig kunde behandling 👎

29 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk kundeservice!

Havde bestilt i okay god tid til jul - synes jeg selv, men da vi kom tættere og tættere på den 24 blev jeg nervøs, men panorla beroligede mig hurtig og lovede at de fandt en løsning hvis den ikke kom - men den kom, men med en minimal fejl dog. Men de svarede dagen efter jul allerede at jeg kan få en ny eller få penge tilbage.

Så de får 4 stjerner for rigtig god kundeservice, og fordi min mand elsker jakken ❤️

Den oplevelse de andre anmelder har haft er slet ikke min oplevelse! Og de tager gerne ting retur

Så jeg anbefaler dem

28 de dezembro de 2025

Kina bras

Tjekkede

hjemmesiden først og så at de havde dansk adresse og telefonnummer. De oplyste at de havde en dansk forretning. Bestiller varene og så snart jeg trykker betal, så ændrer hjemmesiden sig til at være udenlandsk. Jeg skriver strakt til firmaet og beder dem annullerer min ordre, hvilket de ikke vil. Jeg får spærret mit kort, men alligevel formår de at trække pengene. Har nu modtaget noget værre Kina bras. Udover at tøjet er flere numre for små, så er stoffet og kvaliteten så afskyeligt dårligt. Det er lige til skraldespanden.

22 de dezembro de 2025

HOLD JER VÆK HERFRA!

HOLD JER VÆK HERFRA!! Bestilte en Jakke som bestemt ikke er hvad den var beskrevet som. Men også en str for lille. Ville returnere den men ingen svar på mail, telefon nummeret virker ikke og deres kontaktformular bliver ikke svaret. Spild af penge.

21 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais