uma loja com diversos produtos à escolha. Correu tudo bem, desde a escolha até á recolha. Só é pena ter um minimo para se pedir, no entanto compreendo.
Por toda a ajuda que me foi prestada durante todo o processo da minha primeira encomenda.
The ropes are fantastic. Fast delivery, just what i needed.
Sempre boas novidades, alta qualidade e rápido envio.
Looking to buy original Paracord, Biothane, Rope, Pet Hardware, Leather and more? You found it! We have sent out our Paracord to over 200.000 customers all over the world. You will find all our colours at www.paracord.eu
Paracord.eu | The no. 1 paracord shop in Europe

- Shipping all over Europe!
- Looking to buy original US Made Paracord in Europe? You found it! We have sent out our Paracord to over 50.000 customers all over Europe!
- We're committed to our customers!
- We have a longstanding commitment to treat all our customers the way we want to be treated, with respect, support and kindness.
- More than 1000 colors!
- We're always looking to add more colors and design to our collection. Paracord, PPM Cord and more!
Biggest Paracord assortment worldwide
Looking for the best and unique colors? You will find it at www.paracord.eu we stock the widest color range worldwide

Van der Giessenweg 19, 2921 LP, Krimpen aan den IJssel, Holanda
- +31 857 6000 45
- info@paracord.eu
- paracord.eu
Geralmente responde em 14 horas
Tudo ok
Perfect 🤩♥️🤩
Great products. Fast delivery
The ropes are fantastic. Fast delivery, just what i needed.
Muito profissionalismo
Material de excelente qualidade!
Qualidade excelente
Muito atenciosos
Muito atenciosos, chegou rápido e em prefeitas condições, irei certamente fazer novos pedidos
Good Service
Super contente
Top Team !thanks
Muita variedade de paracord
Muita variedade de paracord
Atenção com o cliente
Nada a apontar de negativo
Ótimo produto
Ótimo produto
Cordas de extrema qualidade e as cores são idênticas às apresentadas no site.