Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilt en ny fiskestang og da jeg har fødselsdag om lidt skrev jeg for sjov om de ville putte Line på den som en lille fødselsdags gave 2 min efter jeg havde bestilt ordren ringede de og spur... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har i mange år haft en ældre Stiga plæneklipper, har haft den til reperation et par gange og har også købt reservedele hos Almas i Gug, Aalborg. Altid meget hurtig hjælp og venlig betjening. I... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot butik med et stort udvalg af fiskegrej. Var forleden nede i butikken og bestille et par waders og der gik ikke længe før de havde dem hjemme. Fik god service og vejledning under hele købet. Kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja especializada em artigos para caça e pesca
  2. Loja de artigos de pesca
  3. Loja de equipamento para caça
  4. Loja de artigos para paisagismo
  5. Loja de corta-relvas
  6. Loja

Escrito pela empresa

Almas Park & Fritid A/S finder du på Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ. Vi fører et stort udvalg indenfor Jagt, fiskeri og have-park maskiner og tilbehør, samt service værksted med reparation af have-park maskiner, såsom plæneklippere, motorsave etc.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Igen Igen I TISSER på jeres private kunder

Igen Igen. Jeg havde et batteri inde hos jer til reklamation. Poul meddelte at batteri ikke fejlede noget, og derfor ikke dækket af Garanti. Min hustru afhentede batteri, og fik en seddel med test, men den er dateret d. 12.02.2009. Og vi leverede batteri ind d. 23.03.2026.
I lever af snyd og svindel. Batteri er igen uden strøm, og var det allerede et par dage efter vi hentede det hos jer 24.03.2026.
Igen Igen tISSER I på jeres private kunder. I udleverer en gammel testseddel, og håber på den går. I kan få tilsendt en kopi af denne seddel. SÅ I KAN SE AT I SNYDER

6 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt et ørnenæb som så leveres…

Har købt et ørnenæb som så leveres brugt - med skrammer - har nu skrevet 4 mails men jeg hører aldrig fra dem !!!
Handl der ikke igen

25 de fevereiro de 2026
logótipo da Almas Park & Fritid A/S

Resposta da Almas Park & Fritid A/S

Hej Monika
Først vil vi gerne starte beklage at du ikke fik svar. Det var en intern fejl hos os. Dette beklager vi meget da vi gerne vil opretholde en god kundekontakt.

Kan forstå at I fik løst problemet efter telefonisk kontakt. Beklager endnu engang den mangle respons på dine mails.

Håber at du en anden gang vil handle med os igen.

Kan stærkt anbefales

2 min efter jeg havde bestilt ordren ringede de og spurgt hvorfor noget Line.
Virkelig søde og rare mennesker kan stærkt anbefales

19 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

På opfordring

På opfordring, nævner jeg her, hvad ParkogFritid ønsker. De ting firmaet har rettet op på kommenterer jeg ikke. Alle tre genstande var der fejl på, da jeg fik en ven til, at få pick'upperne til at virke rettede jeg ikke henvendelse til jer.
1) havde den røde pal tæt v. håndtaget siddende for langt ude, så en rift på fingeren kunne lade sig gøre
2) kunne ikke knibe sammen - manglede fem millimeter.
3) kan jeg ikke lige huske.
Datoen er en ca. dato.

1 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Foreløbig vurdering

Foreløbig vurdering, for jeg har kun lige bestilt mine varer. Nu ser vi om de ankommer og hvornår. Så vender jeg retur.
Men indtil videre var det ihvertfald nemt at finde rundt på siden og dejligt nemt at betale med mobilepay. 😊

13 de novembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais