Detta är ett riktigt skitsystem som inte går att komma tillrätta med. Trots åratal av personalparkering blir man "av med sin behörighet att teckna ny p-biljett" fast man har en betald pågående parkeri... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
I call it legal scum. It's the way the collectors earn their money for nothing. Normal user would never expect to get legal request from collectors to pay the invoice when you entered your credit card... Ver mais
Jag trodde inte jag skulle skriva ett positivt omdöme om ett bolag i parkeringsbranschen, men Parkster verkar vara den schysstaste aktören på marknaden. Inga skyhöga serviceavgifter som konkurrenten -... Ver mais
Ich habe mich über die App am Wohnmobilstellplatz in Losheim am See eingeloggt, und es wurde zweimal abgebucht, angeblich sei dies mein Fehler gewesen, was ich nicht nachvollziehen konnte. Eine Rücke... Ver mais
Informações sobre a empresa
Med Parkster kan du starta, förlänga samt avsluta din parkeringsbiljett via app, SMS eller talsvar i över 300 svenska orter. Vi finns dessutom även i Tyskland och Österrike! Du kan alltid ta del av alla dina tidigare parkeringar och fakturor via Mina sidor som du hittar via appen eller hemsidan, https://www.parkster.com/login Nyfiken på Parkster? Kontakt oss på 0775-33 30 30 eller på kundtjanst@parkster.se Psst.. du vet väl om att vi samlat dem vanligaste frågorna på ett och samma ställe? Ta del av vår FAQ via: https://faq-se.parkster.com Kör försiktigt!
Informações de contacto
Kyrkogatan 1B, 222 22, Lund, Suécia
- 0775 - 33 30 30
- kundtjanst@parkster.se
- parkster.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 79% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder

Dubbelt fakturerad
Parkerade och betalade genom appen. Fick därefter ändå en pappersfaktura på parkeringen (inkl. faktureringsavgift). Der var nära att jag inte lade tiden på att dubbelkolla om jag hade betalt (vilket jag ju hade, enligt deras eget system). Tillfället var en bit tillbaks i tiden och det kostade ändå inte jättemycket pengar. Någon hundralapp (med med avgiften blev det 179kr). Det är nog rätt vanligt att man kund inte väljer att lägga tid på att dubbelkolla en sådan sak, då man utgår från att man kan kunna på att inte bli dubbelfakturerad. Misstänker därför att det rör sig om ett ”misstag” som företaget gör systematiskt då och då…
Skickar ut faktura med påminelseavgift…
Skickar ut faktura med påminelseavgift utan att först skicka ut ordinarie faktura.
Gebe hier alle 5 ⭐
Gebe hier alle 5 ⭐. Nach Recherche zu einem Parkplatz an unserem Tagesziel erfuhr ich, daß dort Zahlungspflicht sei und das nur per Parksterapp. Oje dachte ich, dann parken wir wo anders. Aber als Alternative befasste ich mit der App und las auch einige negative Erfahrungen. Leider kann ich mich da nicht anschließen. App installiert, Routenplaner Ziel eingegeben und los ging die Reise. Der eigentliche Parkplatz (kostenfrei) war leider an diesen Tag gesperrt. Also auf zu dem Parksterplatz. Zufahrt etwas gesucht, aber dann gefunden. An der Einfahrt das Parkplatzschild, ich raus und die App geöffnet, siehe da, der Code wurde schon angezeigt. Ich wählte mal 4 Stunden Parkdauer. Doch wegen zu vieler lästiger Insekten brachen wir die Wanderung ab und es war kein Problem die Parkzeit zu ändern auf 2 Stunden, Abfahrt. Jetzt kam die Rechnung per Mail. Ich bezahlt und es kam sogar eine Bestätigung über Geldeingang. Ich sage, alles super.

Resposta da Parkster
Parken ohne Kleingeld-Standort wird korrekt angezeigt
Ich kann die negativen Beurteilungen uicht nachvollziehen. ich nutze Parkster seit März 2026 es ist alles problemlos funktioniert. seit dem keine Bußgelder mehr bekommen. die ständig defekten Parkautomatealles Vergangenheit.
Es wird freundlicherweise Zahlungseingang per E-Mail geschickt

Bra samtal med kundtjänst
"Uppskjuten betalning" - Skräp och bedrägeri!
Totalt skräp - "uppskjuten betalning" flera ggr för att summan "är för liten" (ALLA andra bolag kan dra kronor utan problem). Sen, mitt under semester när man är borta skickar de snabbt ut två påminnelsefakturor på sin egna "uppskjutna" betalning som man då inte hinner se då man är bortrest, så VIPS! Så ligger en faktura i brevlådan istället med en påminnelseavgift på 60kr på det 4:a-kroniga belopp parkeringen kostade - allt för att DE inte kan hantera betalningar som ALLA andra kan...
Vad sägs som att använda Kivra som alla andra vettiga och seriösa bolag istället för att skicka ett j*vla mail med en länk till en faktura som hamnar i skräpposten under semesterid? Det är 2026 - länkar i mail är lite... förlegat. Vakna upp!
Inkasso trotz Rückmeldung
ich hatte eine Mahnung zu einer Rechnung erhalten, sodann aber das Konto auf einen Rechnungseinzug über Kreditkarte umgestellt. Per E-Mail hatte ich darum gebeten, den Betrag von 10 EURO bitte einzuziehen. Das sei nicht möglich und der Vorgang wurde an das Inkasso abgegeben. Fazit: Die Kommunikation mit den Kunden ist ungenügend und der Sevice nicht kundenfreundlich.

Resposta da Parkster
Verschickt nicht passende Mahnung und…
Verschickt nicht passende Mahnung und bietet nicht ausreichen Zahlungsmöglichkeiten an Finger weg!!!!!!´

Resposta da Parkster
Parkster är bara ute efter att lura…
Parkster är bara ute efter att lura dig. Påminneleavgifter och inkasso är deras affärsidé.

Einfach nur schlecht!!!
Einfach nur schlecht!!!
Konto löschen nicht möglich, Frechheit!
Trotz dreimaligen Versuches keine Chance.
FINGER WEG!!!

Resposta da Parkster
Heute zum ersten Mal in einer fremden…
Heute zum ersten Mal in einer fremden Stadt geparkt. Dort war Parkster möglich, darum habe ich die App genutzt.
Die Nutzung ist genauso einfach wie bei Wettbewerbern. Voraussichtliche Parkdauer einstellen und starten. Nach der Rückkehr parken beenden. Hat geklappt. Es kam eine Zusammenfassung des Parkvorganges mit Abfrage, ob der auch per Mail zugesendet werden soll.
Bisher ist meine einzige Erfahrung positiv.
Mal schauen, ob die Erfahrung nach der Monatsabrechnung noch genau so gut ist.

Resposta da Parkster
Tack för återkoppling och förklarng…
Tack för återkoppling och förklarng till frågan.
Helt kass parkeringsalternativ
Helt kass parkeringsalternativ. Använder enbart när absolut ingenting finns att tillgå.

Dom borde få 0 stjärnor
Dom borde få 0 stjärnor , UNDVIK DOM ! Det
är rent skojeri att dom gör det så svårt att betala ,dom är ju helt klart ute efter att få lägga på fakturavagifter osv . jämfört med andra p-bolag så är dom ljusår efter vad gäller smidiga betalningar ..

Använd allt annat men inte Parkster
Använd allt annat men inte Parkster
Det är 2026 och man har fortfarande pappersfaktura som standard i smyg för att kunna ta ut 39 kr avgift. Inte nog med det, fakturan skickas 16e varje månad så inte heller det är standard. Parkerar jag precis innan den 16e så skickar de en faktura där avgiften är största delen.
Med andra ord ett företag som vill vara så skitigt som möjligt för dig som kund. Undvik och välj annat t.ex EasyPark.

Resposta da Parkster
Körde in och parkerade på Emporia som…
Körde in och parkerade på Emporia som så många gånger tidigare. Bilen registerades när jag körde in och mitt bilnummer visades när jag körde ut. Som så många gånger förut. Idag fick jag ett mail där jag skulle vara tacksam för att man inte skickade en faktura då summan var på 12.- och allt under 25.- skickade man ingen faktura på än. Förra gången jag blev utsatt för detta upplägg blev det till slut en räkning på närmare 500.- och hot om inkasso. Detta pga av att jag bor halva året i spanien och kunde inte tömma min post. Är arg så jag skakar över denna bilfientlighet och girighet som Parkster uppvisar. Förstår inte hur Emporia kan samarbeta med detta bilfientliga oetiska företag.

Otroligt dålig app och dåligt bemötande
Otroligt dålig app och dåligt bemötande
Parkerar på ett ställe där samma parkering har två olika zoner väldigt lätt att missa. Parkster har bägge jag betalde men fick ändå böter för jag hade valt fel zon.

Horrible expereince
When my credit card expired they gave me both admin fees and delay fees without sending a single notification. Eventually they sent an SMS when the invoice was twice the original. In the meantime newer invoices were successfully payed with CC. Idiots

Finger weg!
Man kann zwar einfach parken wenn man jedoch nach dem Parken bezahlen will, so kann man das nur mit einer umständlichen Überweisung tun.
Paypal nicht möglich 😅
Mit Mahnungen und Mahngebühren sind sie dann sehr schnell.
Habe die App wieder gelöscht.
Nie wieder!