Fin og effektiv ekspedition - mangler dog at kunne bestille bukser i korrekt størrelse så jeg har et sæt - fik mail om de var tilgængelige i min str., men det var for sent da jeg først så mail et par... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Ver mais
A empresa respondeu
I am thrilled I was able to replace the original cardigan which I bought and had lost. I love it. The quality is excellent and very good value for the money.
Köpte en fodrad kappa för regndagar och efter ett skyfall kom jag hem och kappan torkade på en timme drygt, fantastiskt. Snygg varm men lite dyr som kompenseras av den fina kvalitén. Finns i två färge... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.
Danneskiold-Samsøes Allé 55, 1434, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg liker varene dere har i butikken og veldig rask levering.

Resposta da Part Two
Fin jacka men den blev för stor så det blev en retur..
Snabb leverans.

Resposta da Part Two
Hurtig behandling af min ordre og det bestilte passede fint med billede og beskrivelse på hjemmesiden

Resposta da Part Two
Conforme à la description, taille bien, très bonne qualité du vêtement, je suis ravie
Le seul petit bémol : un peu cher mais la qualité est là

Resposta da Part Two
Mangler at få penge retur
Jeg returnerede ordre 82022519 den 19. Februar, men har stadig ikke fået mine penge retur. Det er alt for lang tid! Jeg har skrevet til dem, men ikke fået svar. Så nu prøver jeg her.

Resposta da Part Two
Part two påstår de har sendt pakken for over en uke siden, men i følge sporingsnummeret har det ikke blitt levert inn noen pakke, så jeg mistenker svindel, noe jeg synes er merkelig fra et tilsynelatende seriøst firma. Det er snart 3 uker siden jeg bestilte varen og de har trukket meg for penger!

Resposta da Part Two
Jag tycker om PART TWO kläder, ibland stämmer inte storleken men för det mesta passar de, mer kläder desainade för mogna kvinor

Resposta da Part Two
Motsvarande mina förväntningar betr färg o passform

Resposta da Part Two
Varerne kom efter få dage. Bedst af alt så levede varerne op til forventningerne og passede i størrelsen.

Resposta da Part Two
Fin bukse: litt lengre i bena enn forventet og må få den lagt opp. Men god passform. Part Two har litt store størrelser, så jeg gikk ned til 36 selv om jeg bruker 38 ellers. Passet perfekt

Resposta da Part Two
Super fin oplevelse at handle hos jer. Hjemmesiden er overskuelig og med gode billeder. Hurtig levering 🤩

Resposta da Part Two
The quality of the material is good.
The package with the clothes came as fast as possible .
No problem in the delivery.

Resposta da Part Two
Lätt att skicka tillbaka. Köpt jättefin kritstrecksrandig kostym stl small. Small har jag alltid, men denna var för stor för mig.

Resposta da Part Two
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.