Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin og effektiv ekspedition - mangler dog at kunne bestille bukser i korrekt størrelse så jeg har et sæt - fik mail om de var tilgængelige i min str., men det var for sent da jeg først så mail et par... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I am thrilled I was able to replace the original cardigan which I bought and had lost. I love it. The quality is excellent and very good value for the money.

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte en fodrad kappa för regndagar och efter ett skyfall kom jag hem och kappan torkade på en timme drygt, fantastiskt. Snygg varm men lite dyr som kompenseras av den fina kvalitén. Finns i två färge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Jättenöjd!

5 de dezembro de 2025

Hej Annica

Good service.

Choosing, buying and returning the dress I bought, was painless. I was disappointed with the dress itself. The material was viscose but it was very shiny like satin or polyester. The model had no shape, too much fabric, the sleeves were 3/4 lengths but felt a bit awkward and the dress length too long for me. I have another PartTwo dress that is my absolute favourite but this one did not live up to my expectations at all.

30 de novembro de 2025

Hi

Thank you very much for sharing your experience ⭐
We’re pleased to hear that the purchasing and return process was smooth. At the same time, we’re sorry to learn that the dress did not live up to your expectations in terms of material and fit. Your feedback is very valuable to us and will be taken into consideration in our ongoing work with future collections.

We’re glad to hear that you’ve had positive experiences with other Part Two dresses, and we hope to meet your expectations again another time.

The Part Two Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Tøjet var flot og god kvalitet til…

Tøjet var flot og god kvalitet til fornuftig pris.

10 de dezembro de 2025

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse, og håber at se dig igen snart!

Dårlig emballasje

Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gangen. Pappesken ankom revet og våt. Emballasjen på en av varene var også revet. Jeg var bekymret for at varen var skadet av vann eller skitt, men det gikk bra. Postkontoret nektet å dokumentere den skadede emballasjen, så jeg tok et bilde selv.

5 de dezembro de 2025

Hei

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din ⭐
Det er godt å høre at du er fornøyd med kvaliteten på produktet og at leveringen gikk raskt, spesielt i forbindelse med Black Friday. Samtidig beklager vi virkelig at emballasjen og leveransen ikke holdt forventet standard denne gangen. Slik skal det selvfølgelig ikke være.

Vi setter stor pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette.– det tar vi med oss videre i dialogen med transportøren, slik at vi kan forbedre oss. Vi håper likevel å få muligheten til å gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

Med vennlig hilsen,
Team Part Two

God kvalitet

God kvalitet, rask levering.

3 de dezembro de 2025

Hej Inger

Stort tack för din recension ⭐
Vi är glada att höra att leveransen var snabb. Vi är glada att du hade en riktigt bra upplevelse och hoppas att få se dig igen snart!

Classificada 5 em 5 estrelas

Så nöjd med det välsydda plagget.

Så nöjd med det välsydda plagget.
Snabb o säker leverans.
Nöjd kund.🌸

28 de novembro de 2025

Hej Madeleine

Classificada 5 em 5 estrelas

Är mycket nöjd med klänningen

Är mycket nöjd med klänningen. Den är fin, bra passform och jag tycker mycket om viscos tyg.

2 de dezembro de 2025

Hej Siv

Fantastisk fin skjorta

Fantastisk fin skjorta. Fin kvalitet.
Mycket nöjd.👏

1 de dezembro de 2025

Hej Isabella

Classificada 5 em 5 estrelas

Good brand quality extra and quick…

Good brand quality extra and quick delivery

3 de dezembro de 2025

Hi

Thank you very much for your review ⭐
We’re delighted to hear that the delivery was fast. We’re glad you had a really good experience and hope to see you again soon!

The Part Two Team

Hurtig levering og returnering

Hurtig levering selvom de er ved at flytte lager. Bestilte to bukser, beholdt det velsiddende og sendte det andet retur. Fik returneringen meget hurtigere end ventet. Rigtig god oplevelse.

20 de novembro de 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at leveringen var hurtig Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse og håber at se dig igen snart!

Part Two-team.

Köpte två klänningar

Köpte två klänningar.
Storleken normalt men passformen på den ena gav mycket att önska så det blev tyvärr retur på den ena.

21 de novembro de 2025

Hej Brita

Tack för din recension ⭐
Tråkigt att höra att passformen på den ena klänningen inte levde upp till förväntningarna, men bra att den andra fungerade. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att få ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Vänliga hälsningar

snelle levering

snelle levering, heel mooi verpakt

10 de novembro de 2025

Resposta da Part Two

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Het doet ons veel plezier om te horen dat u een snelle levering heeft ervaren en dat uw bestelling mooi was ingepakt – dat betekent heel veel voor ons.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet
Part two team

Classificada 5 em 5 estrelas

Nöjd med både den snabba leveransen och…

Nöjd med både den snabba leveransen och med produkten. Beställde en fin kofta med hög kvalitet.

// Maria

21 de novembro de 2025

Hej Maria

Stort tack för din fina recension🙏

Vi är glada över att höra att du är nöjd både med den snabba leveransen och med din nya kofta. Det betyder mycket för oss att du uppskattar kvaliteten på våra produkter.

Tack för att du valde oss – vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart.

Vänliga hälsningar

Særdeles rask sending!

Særdeles rask sending!
Flott kjole

15 de novembro de 2025

Hej Magnhild

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede en særdeles hurtig levering, og at du synes godt om kjolen.

Part Two-team

Hurtig leveret

Hurtig leveret

14 de novembro de 2025

Hej Mette Lise

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede en særdeles hurtig levering.

Part Two-team.

Fungerer som det skal

fin vare, men som desværre ikke passede. Nem at sende retur, og hurtig refundering af pengene

28 de outubro de 2025

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er kede af at høre, at varen desværre ikke passede, men glade for, at returprocessen var nem, og at du hurtigt modtog din refundering.

Du er altid velkommen tilbage – vi håber, at næste køb bliver et perfekt match.

Venlig hilsen

Classificada 2 em 5 estrelas

Hatte zwei Tücher bestellt

Hatte zwei Tücher bestellt, waren lieferbar, dann die Änderungsmitteilung, eines der Tücher sei doch nicht lieferbar. Bin überrascht und total unzufrieden mit diesem Vorgehen, keine weiteren Bestellungen mehr

14 de novembro de 2025

Resposta da Part Two

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns sehr leid zu hören, dass eines der Tücher doch nicht vorrätig war, obwohl es bei der Bestellung als verfügbar angezeigt wurde. Das ist selbstverständlich nicht die
Erfahrung, die wir unseren Kund innen bieten möchten.

Leider kann es in seltenen Fällen vorkommen, dass wir einen Artikel nach der Bestellung stornieren müssen, und ich kann Ihnen versichern, dass wir darüber keineswegs erfreut sind.

Ich möchte mich nochmals vielmals entschuldigen.

Mit freundlichen Grüßen
Part Two Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille og sende retur

Nemt at bestille og betale på hjemmesiden. Hurtig forsendelse og nemt at sende varer retur i pakken og med label.

13 de novembro de 2025

Hej Vita
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at det var nemt for dig at bestille og betale på hjemmesiden, og at både levering og returprocessen fungerede problemfrit.

Part two team

I love this dress

I love this dress. It has a nice shape, it’s very comfortable and beautiful.

13 de novembro de 2025

Hi Fanny
Thank you so much for your lovely review 🙏
We’re delighted to hear that you love the dress, and that the fit, comfort, and design all meet your expectations.

You’re always welcome back!

Part two Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais