Partybike Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een geweldige middag! We hebben met heel de vrienden groep enorm genoten van de partybike. Het was super goed geregeld en heel fijn dat de fiets op locatie werd geleverd. Zo konden we onze ei... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Reservering vergeten Wij hadden met een groep gebeld om een reservering te plaatsen voor een bierfiets. Er werd ons over de telefoon verteld deze reservering max een week van te voren te plaatsen op... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Aluguer de bicicletas

PARTYBIKE is al jaren niet meer weg te denken uit de wereld van vrijgezellenfeesten, carnavalsoptochten, galafeesten, vriendenuitstapjes, bedrijfsuitstapjes en familiefeesten. Partybike verhuurt plezierfietsen: oergezellige cafés op wielen. De gezelligheid verzorg je zelf en de ingrediënten voor de gezelligste kroeg op wielen worden geleverd door Partybike. Partybike is flexibel, gezellig en compleet!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

33 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een geweldige middag!

Het was een geweldige middag!
We hebben met heel de vrienden groep enorm genoten van de partybike. Het was super goed geregeld en heel fijn dat de fiets op locatie werd geleverd. Zo konden we onze eigen route maken en hoefde we niet verplicht door de stad heen. Het is zeker een aanrader voor een leuke middag vol gezelligheid!!

6 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat hebben wij een lol gehad!

Wat hebben wij een lol gehad op die bierfiets! Een geweldig uitje voor een vrijgezellenfeestje! We hebben de fiets versierd met alle toeters en bellen erop wat we maar konden bedenken. Ze waren keurig op tijd, alles goed uitgelegd, en prima communicatie. Zeker een aanrader! We hopen nog eens te mogen fietsen!

22 de agosto de 2026

Het was een top avond

Het was een top avond! En aflevering door hein was uitstekend geregeld. Wat een topper is dat! Verder een hele leuke activiteit om te doen voor een voetbalteam etc.

7 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kreeg ineens te horen dat het te ver…

Kreeg ineens te horen dat het te ver was keurig aangegeven dat het meer dan 50km was, maar zonder enig overleg werd het vlak voordat we hem nodig hadden geannuleerd na eerst een bevestiging te hebben gehad dat alles geleverd zou worden!

18 de agosto de 2025
logótipo da Partybike

Resposta da Partybike

Beste Henk, ik heb je meerder keren gebeld. Het spijt me dat we geen oplossing voor je konden vinden, ik had je zelfs bij mijn collega's aangeboden.

Bierfiets 8-8-2025

Op vrijdag 8-8 een bierfiets gehuurd voor 17 personen. Het was perfect! De fiets was er optijd. Goede uitleg gekregen voor het aansluiten van de bierfusten en handige tips voor het fietsen. Fiets zelf zag er super netjes uit en het fietsen viel ons allemaal mee. Wij hebben echt een super leuke middag gehad! Dankjewel daarvoor.

8 de agosto de 2025

Reservering vergeten

Wij hebben met een grote groep gereserveerd voor een bierfiets, dit hebben wij tijdig telefonisch doorgegeven. Hierbij werd ons verteld dat we dit begin van de week definitief konden vastsellen op de website. Dit hebben wij dan ook netjes gedaan. Op de dag zelf hebben wij een halfuur staan wachten op de bierfiets, zonder resultaat. Wij zijn toen gaan bellen en na 10x kregen wij iemand aan de lijn en kwamen erachter dat de reservering vergeten was. De bierfiets kon er pas over een uur zijn waardoor de rest van onze planning ook in de soep liep. Hierdoor hebben wij alles om moeten gooien en hebben wij pas 2u na de afgesproken tijd kunnen gaan fietsen. Achteraf hebben wij mailcontact gehad hieruit is wel een compensatie van €50,- gekomen.

9 de julho de 2025

Reservering vergeten
Wij hadden met een groep gebeld om een reservering te plaatsen voor een bierfiets. Er werd ons over de telefoon verteld deze reservering max een week van te voren te plaatsen op de website als het aantal definitief was. Dit hebben wij gedaan en gingen er dus vanuit dat het geregeld was. Op de dag zelf hebben we lang zitten wachten tot de bierfiets geleverd zou worden. Na ongeveer een halfuur wachten kwam er nog geen telefoontje dus zijn wij zelf gaan bellen en kregen na 10x bellen pas iemand aan de lijn. Hier kwamen we erachter dat de reservering "vergeten" was en ze er nu pas aan konden komen dus er pas over een uur zouden zijn. Hierdoor liep de rest van onze planning in de soep en hebben wij uiteindelijk alles om moeten gooien zodat het nog mogelijk zou zijn om gebruik te kunnen maken van de bierfiets.

7 de julho de 2025

GEWELDIG WAS HET!

GEWELDIG WAS HET!! CHAUFFEUR BEDANKT VOOR DE GOEDE SERVICE EN JE GEZELLIGHEID!!! TOPPERS, TOT DE VOLGENDE!!

28 de maio de 2025

Gezellig uitstapje met vrienden

Met onze vriendengroep (14 personen) van jong tot oud een bierfiets gehuurd bij Partybike. Was zeer geslaagd. Fiets werd keurig op tijd geleverd op de afgesproken locatie. Fiets is netjes en fust bier was, zoals afgesproken aanwezig. Na een leuke route stond Johan alweer te wachten en heeft de fiets weer mee genomen. Zeker aan te bevelen!

4 de maio de 2025

Top service

We waren op vriendenweekend met 15 man en hebben een super leuke middag gehad, alles top geregeld!

5 de abril de 2025