Partywinkel Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Informacja na bieżąco gdzie jest paczka, dość szybka dostawa. Produkt - korona z opaską, powinna być bardziej estetycznie wykonana, ogólnie wygląda nieźle. Polecam

Classificada 5 em 5 estrelas

Jakość stroju na karnawał jest bardzo dobra, tj. żywe kolory takie jak na zdjęciu. Szybko doszło zamówienie. Rozmiar zgodny z opakowaniem. Małym defektem może być to, że strój jest na dwa rozmiary, tj... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobre produkty: czapki kapitana, girlandy pirackie i opaski na oko piracki - bardzo dobra jakość! Szybka przesyłka i troska - szybki mail do mnie, kiedy potwierdzenie zamówienia nie dotarło. Ch... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para festas
  2. Loja de balões
  3. Serviços para festas infantis
  4. Loja de disfarces
  5. Fornecedor de hélio

Escrito pela empresa

Szukasz artykułów imprezowych na urodziny, bal przebierańców, wakacje lub inną specjalną okazję? W Partywinkel znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby Twoje przyjęcie było niezapomnianą chwilą. Od balonów i dekoracji po stroje karnawałowe i dekoracje na Halloween, w naszym ogromnym asortymencie znajdziesz artykuły imprezowe i dekoracje na każdą imprezę. Partywinkel to sklep online z ponad 500 000 artykułów na przyjęcia. Niezależnie od tego, czy organizujesz kameralne przyjęcie urodzinowe, czy wielką imprezę tematyczną, mamy wszystko, aby Twoje wydarzenie było kompletne. Od kolorowych balonów i girland po konfetti i zbiorniki z helem do najpiękniejszych dekoracji - zapewniamy, że Twoje przyjęcie będzie wyglądać fantastycznie. Mamy wszystko na każdą imprezę, małą i dużą. Na przyjęcia dla dzieci mamy najsłodsze dekoracje i akcesoria, a także prezenty i zabawki, które z pewnością zaskoczą najmłodszych. Oferujemy również dekoracje urodzinowe idealne do świętowania tego wyjątkowego dnia. Niezależnie od tego, czego szukasz dla urodzinowego chłopca lub dziewczynki, mamy wszystko, od dekoracji tortu po świąteczne prezenty. Ponieważ wszystkie artykuły i dekoracje imprezowe mamy w magazynie, możemy natychmiast wysłać zamówienie. W rezultacie otrzymasz je bardzo szybko. Co więcej: wysyłamy zamówienia bardzo tanio, a zwroty są zawsze bezpłatne. W razie potrzeby możesz łatwo zwrócić zamówienie bez dodatkowych kosztów. Bezpieczne zakupy online w Partywinkel. Jesteśmy stowarzyszeni ze wszystkimi odpowiednimi znakami jakości, więc zawsze możesz zamawiać bez obaw. Ponadto nasza obsługa klienta jest zawsze gotowa do pomocy i stale otrzymujemy doskonałe recenzje klientów na różnych platformach z recenzjami. Możesz więc być pewien, że z nami zawsze jesteś w dobrych rękach.

Dostawa pewna w 3–4 dni

30 dni na zwrot

Ponad 50 000 artykułów imprezowych zawsze w magazynie i wszystkie opcje płatności. Zamów bezpośrednio u numeru jeden Partywinkel.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

121 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Produkt nie odpowiada opisowi przy…

Produkt nie odpowiada opisowi przy zakupie.
Nie polecam tego sprzedającego,
Chyba nie wie co sprzedaje.

17 de agosto de 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że tak się stało. Czy mogłabyś przesłać nam zdjęcie produktu? Dzięki temu będziemy mogli zapoznać się z sytuacją i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Chętnie Cię wysłuchamy i pomożemy.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zamówienie nie zostało dostrlarczone…

Zamowienie nie zostało dostrlarczone przez kuriera bo rzekomo nie bylo mnie w domu a miałam urlop i byłam

12 de agosto de 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Widzimy, że zamówienie zostało zwrócone przez firmę kurierską z nieznanych przyczyn. Złożymy w tej sprawie reklamację. Jak tylko otrzymamy zwracane zamówienie i je przetworzymy, zwrócimy Państwu kwotę. Przepraszamy za niedogodności. Chętnie Państwa wysłuchamy i pomożemy.

Classificada 1 em 5 estrelas

I don’t get packages or my money

I don’t get packages or my money. Ridiculous situation. Nobody knows what happened and nobody wants to help.

4 de agosto de 2026

Good morning,

Thank you for your review. We’re sorry to hear that. We’ve launched an investigation straight away. It may take up to three working days before we receive a response. Should the parcel turn out to be lost or be returned to us, we’ll issue a credit note for the amount. We apologise for the inconvenience! We’re here to listen and help you.

With festive regards,

Classificada 4 em 5 estrelas

Ok ok

Produkty super- polecam, ale koszt dostawy i czas dostawy (nie mówię o czasie wysyłki) to porażka… polecam dla cierpliwych :)

30 de julho de 2026

Bardzo nieprofesjonalne podejście

Bardzo nieprofesjonalne podejście. Na stronie wszędzie widnieje informacja, że w cztery dni przesyłka znajdzie się w Polsce, co jest nieprawdą, czekałem ponad tydzień. Obsługa klienta jest fatalna - nie byli w stanie w ogóle określić, co dzieje się z paczką i gdzie jest.

29 de julho de 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że tak się stało. Oczywiście nie było to naszym zamiarem. Sprawdziliśmy tę sprawę i stwierdziliśmy, że Twoje zamówienie zostało zrealizowane i wysłane jeszcze tego samego dnia. Złożymy reklamację do naszego przewoźnika w związku z opóźnieniem. Przepraszamy za niedogodności! Chętnie wysłuchamy Twoich uwag i pomożemy.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niestety paczka do mnie nie dotarła

Niestety paczka do mnie nie dotarła, została zwrócona do nadawcy z uwagi na brak numeru telefonu przy zamówieniu [nuner byl podany ale nie ma liscie przewozowym], kurier nie miał jak się skontaktować a adres wpisany na paczce z uwagi na inna kolejność "nuner / ulica / lokal" został potraktowany jako błędny i została zwrócona na sortowni

22 de julho de 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Zgłosimy tę sprawę jako reklamację. Jak tylko otrzymamy zwracane zamówienie i je przetworzymy, zwrócimy Państwu kwotę. Przepraszamy za niedogodności. Chętnie Państwa wysłuchamy i pomożemy.

Firma beznadziejna

Firma beznadziejna , nie wywiązała się z oferty

9 de julho de 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją recenzję. Czy mógłbyś przesłać nam wiadomość i wyjaśnić, na czym polega skarga? Dzięki temu będziemy mogli wspólnie z Tobą przyjrzeć się tej sytuacji. Chętnie Cię wysłuchamy i pomożemy!

Classificada 1 em 5 estrelas

Zamówienie nie przyszło na czas

Zamówienie nie przyszło na czas, więc nie było mi potrzebne

8 de julho de 2026

Partywinkel

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais