Pasautomaten Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte pasfoto til min datter. Da billedet blev leveret var jeg i tvivl om det ville leve op til kravene for pasfoto pga. delvis skygge i ansigtet. Jeg skrev til Pasautomaten og bad om en second... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mine billeder blev afvist ved borgerservice, da de ikke levede op til krav for pas billeder. Kontaktede pasautomaten på mail, da de stiller garanti for billederne på deres hjemmeside. Har d.d. forts... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Venter endnu på billeder. To bestillinger afsendt, men har nu afventet hhv. 5 og 7 hverdage og intet modtaget. Ikke hul igennem på mail, håber snart de dukker op, ellers må vi jo bide i det sure æbl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god kvalitet og nemt at bruge! Jeg brugte dem til at lave pasbillede af min 3 uger gamle datter. Da leveringen blev forsinket, kontaktede jeg dem telefonisk, og jeg fik rigtig god hjælp til at... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotos para passaporte

Escrito pela empresa

Pasautomaten er din bedste ven, når du har brug for pasfotos, kørekortbilleder eller andre ID-fotos. Vi sikrer, at dine billeder er i orden, og vi leverer dem til dig til en rigtig god pris med gratis levering. Vores fotos er lige så gode som dem, du får hos en fotograf eller fra en fotoboks, men hos os er det nemmere, hurtigere og billigere. Du kan tage så mange billeder, du vil, inden du beslutter dig. Vores app er også fantastisk til at tage billeder af babyer, børn, ældre og handicappede. Hvis dit billede ikke opfylder myndighedernes krav, tager vi kontakt til dig og giver dig mulighed for at tage nye billeder uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme i gang, og vores app har en indbygget guide til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 16% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig levering!

God billedkvalitet printet på canon fotopapir, og super levering.
Bestilte torsdag aften kl. 18:30, billederne godkendt fredag kl. 17, og jeg modtog mandag formiddag.

Super oplevelse som kun trækkes ned i stjerner, hvis de ikke godkendes hos borgerservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 de março de 2025

Den er ikke kommet

23 de janeiro de 2025
logótipo da Pasautomaten

Resposta da Pasautomaten

Hej

Vi er virkelig ked af at du af en eller anden årsag ikke har modtaget din ordre, vi sætter vores tillid til at postvæsnet levere til tiden.

Vi er kede af du ikke har taget kontakt til os med det samme for at vi kunne løse denne udfordring. Vi vil dog returnere dig det fulde beløb med det samme.

Mvh Team Pasautomaten

Længere leveringstid end oplyst

Der står på hjemmesiden, at levering er 3-6 dage. Da jeg fik en besked om, at mit billede var godkendt, stod der at jeg kunne forvente at modtage dem i løbet af 5 hverdage.
Der er nu gået 7 hverdage og billederne er stadig ikke kommet og eftersom jeg skulle lave pas i dag, kan jeg nu ikke bruge dem til noget, hvis de en dag kommer.

25 de outubro de 2024
logótipo da Pasautomaten

Resposta da Pasautomaten

Kære Cecilie,

Vi er meget kede af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger. Vi stoler normalt på, at postvæsnet overholder deres leveringstider, men vi tager selvfølgelig det fulde ansvar og refunderer dine penge, da vores produkt desværre ikke har kunnet give dig den ønskede værdi.

Vi vil gerne nævne, at du altid er velkommen til at skrive direkte til os, hvis du oplever udfordringer – så kan vi hurtigt finde en løsning sammen. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe.

Med venlig hilsen,
Team Pasautomaten

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel, ligetil og hurtig levering

Jeg stødte på ‘Pasautomaten’, da jeg havde brug for nogle akutte pasbilleder. Processen var utrolig enkel, ligetil og hurtig levering. Derudover er billederne i overraskende god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale dem.

22 de junho de 2024

En klar anbefaling

Jeg havde brug for pasbilleder til min datter og jeg, som skulle gå hurtigt og nemt. Jeg blev anbefalet at prøve Pasautomaten, og det var så dejligt nemt, bekvemt og til en skarp pris. Det levede fuldstændigt op til mine forventninger, og jeg vil helt sikkert benytte mig af hjemmesiden fremover, da man både sparer tid og penge.

24 de junho de 2024

Pasfoto

Bestilte pasfoto tirsdag aften, ankom torsdag med hurtig levering. Billedet er i super kvalitet. Kan varmt anbefales!

13 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Total hurtig og god service

Total hurtig og god service. Brevet blev væk i posten og Pasautomaten reagerede med det samme jeg kontaktede dem, ja læn nærmest ned til posten med nye billeder…og vupti dagen efter fik vi billederne med quickbrev! Og ja billederne er også superfine!

19 de maio de 2024

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais