Pasje.pro Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastische service hebben wij mogen ervaren bij Pasje.pro! Er zat een kleine drukfout op ons pasje, minimaal zichtbaar, maar toch aanwezig als je goed keek. We hebben dit even via... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastische service en topkwaliteit! Wat een geweldige ervaring met pasje.pro! Tijdens mijn bestelling had ik zelf per ongeluk een foutje gemaakt in de aangeleverde gegevens. In plaats... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super makkelijk bestellen, volgende dag al bezorgd. Pasje werkt perfect, hoef mijn telefoon er maar bij te houden en kom op rdw site. Zeker Aanrader

Classificada 4 em 5 estrelas

Onlangs drone pas bij jullie besteld de kwaliteit en service waren heel goed als k nog een pas moet bestellen gaat dat sowieso terug via jullie zijn

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

37 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

37 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top service

Wat een fantastische service hebben wij mogen ervaren bij Pasje.pro!

We hebben dit even via WhatsApp aangegeven en tot onze verrassing hadden we al binnen een dag een nieuw pasje in huis.

Dit is echt geweldig opgelost door Luna, die meteen een nieuw pasje heeft bijgeprint en verzonden. Zo'n snelle en persoonlijke service verwacht je niet, en het maakte ons aangenaam verrast.

3 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastische service en…

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastische service en topkwaliteit!

Wat een geweldige ervaring met pasje.pro! Tijdens mijn bestelling had ik zelf per ongeluk een foutje gemaakt in de aangeleverde gegevens. In plaats van de bestelling zomaar door te zetten, werd dit direct opgemerkt door hun team. Ik kreeg snel een vriendelijk bericht met de vraag om de juiste informatie aan te leveren, zodat alles perfect geproduceerd kon worden.

Dat vind ik echte service: meedenken met de klant, fouten voorkomen en aandacht hebben voor kwaliteit. Het resultaat was dan ook uitstekend. De kwaliteit van het product is top en de communicatie verliep snel, professioneel en prettig.

In een tijd waarin veel bedrijven alles automatisch verwerken, is het verfrissend om te zien dat er nog mensen zijn die daadwerkelijk controleren en meedenken. Dat heeft mij een hoop gedoe bespaard.

Ik kan pasje.pro van harte aanbevelen aan iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Hier staat de klant écht centraal! 👏🏆✨

13 de junho de 2026
logótipo da Pasje.pro

Resposta da Pasje.pro

Beste Riku,
Van harte bedankt voor je enthousiaste review!
Het is superleuk om zoiets te lezen :D
Je hebt mijn dag gered! 🙏
- Luna

Snel en vriendelijk

Er was iets niet helemaal goed gegaan in de levering. Snel, vriendelijk en adequaat opgelost door dit bedrijf. Product dik in orde.

20 de fevereiro de 2026

Top!

Makkelijk om te bestellen. Snelle confirmatie. Levering bleef wat duren, maar dat was te wijten aan de zware sneeuwomstandigheden.

26 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.