1. Loja de futebol
  2. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

Passy is the first Dutch brand fully dedicated to premium football boots, born from a deep passion for the game and a relentless drive to make football boots truly better. Our mission is to create sustainable and distinctive footwear that empowers you to perform at your best, match after match. #PlayWithPassion.

4,6

Excelente

Passy is top

De schoenen komen in een professionele verpakking alsof je van een groot merk besteld, de schoen heeft kussentjes bij de hiel en zit lekker

17 de março de 2026

Top voetbalschoen - confortabel en betaalbaar

Ik ben erg tevreden over deze voetbalschoen. Hij zit direct lekker vanaf het eerste gebruik, zonder dat ik hem hoefde in te lopen.

Daarnaast is de prijs/kwaliteitsverhouding echt prima. Je krijgt een stevige en comfortabele schoen voor een betaalbare prijs. De levering was verrassend snel; binnen een dag had ik ze al in huis.

Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een goede voetbalschoen!

21 de maio de 2025

Uiterst tevreden!

Uiterst tevreden over mijn nieuwe voetbalschoenen!

Het verraste me vooral dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. De schoenen gaan al langer mee dan de schoenen die ik van Nike gehad heb. Tegen een prijs die een stuk lager is.

Zeker een aanrader!!

20 de maio de 2025

Super schoenen als je ook smalle voeten hebt!

Ik heb altijd al smalle voeten gehad en daardoor is het vaak een struggle om voetbalschoenen te vinden die goed zitten. Passy's zijn ideaal als je smalle voeten hebt. Het is alsof ze deze schoenen speciaal voor mij hebben gemaakt. Echt top!

19 de maio de 2025

Topservice en snelle levering

Topservice en snelle levering
"Binnen 2 dagen in huis – en ze passen perfect!"
Bestellen was super eenvoudig, en mijn schoenen werden sneller geleverd dan verwacht. Ze zaten meteen goed en hoefden amper ingelopen te worden. Wat ik ook fijn vind: je merkt dat Passy echt een merk is met passie voor de sport. Alles klopt.

8 de maio de 2025