Snelle levering, maar één deksel was kapot Makkelijke en snelle communicatie De honden lusten de brokjes graag, ik kan nog niet echt zeggen wat het doet, ben nog tekort bezig.
Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Ver mais
Onze asiel hond had een ernstig verstoorde darmflora. Ontlasting had een afwijkende kleur en zeer regelmatig diarree. Deze probiotica helpt enorm! Je moet wel consequent zijn (elke dag geven) en voor... Ver mais
Onze hond Rico is een Mechelse herder die negen jaren heeft gewerkt als surveillance hond bij de politie en hij wordt op 1 april twaalf jaar. Hij heeft vaak last van dunne ontlasting en wij hebben van... Ver mais
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Het bedrijf niks. Maar hij heeft nog steeds jeuk. Dus maar weer proberen.

Resposta da Pawrful
Ik heb probotica aan het proberen voor mijn hond en tot nu toe help het een beetje.

Resposta da Pawrful
Snelle levering, maar één deksel was kapot
Makkelijke en snelle communicatie

Resposta da Pawrful
Bezorging was snel en perfect.de uitleg die daarne kwam was goed om te weten wat en hoeveel mijn kleine lieverd mocht hebben,
Mmijn dank voor alles.

Waardeloos bedrijf
Slechte site geen reactie na verschillende mails over het niet willen van een abonnement
Telefonisch alleen bandje inspreken
Niet terugbellen

Resposta da Pawrful
Snelle levering. Goed geïnformeerd over levering
Ons hond eet de brokken graag en nu afwacht of deze ook helpen voor de jeuk

Resposta da Pawrful
Onze Goldengirls krijgen er elke dag twee.ze hebben sinds die tijd goede ontlasting en eten bijna geen gras meer.heel blij mee zowel baasjes als onze meiden.top

Resposta da Pawrful
Fast and smooth order and delivery.

Resposta da Pawrful
We zijn samen tot een regeling gekomen. mijn levering kwam te vlug na elkaar

Resposta da Pawrful
Goede en snelle levering.Advies en tips voor als je hond ‘n twijfelachtige eter is. Volgens mij merk ik na ‘n paar dagen al verschil.

Resposta da Pawrful
Ik ben heel tevreden over jullie producten!
Goede kwaliteit voor een leuke en betaalbare prijs
Echt een aanrader om een product
aan te schaffen!

Resposta da Pawrful
waardeloos bedrijf! telefonisch niemand bereikbaar! ze smeren je een abonnement aan je been zonder je het weet...ieder moment opzegbaar zeggen ze maar je moet wel eerst alles betalen wat ze je 'niet gevraagd' opsturen! nooit meer koop ik hier iets! bende afzetters! nu zit ik hier met 4 potten probiotica voor mijn mini hondje......

Resposta da Pawrful
Eerste keer gebruik nu ff enkele dagen wachten op resultaat

Resposta da Pawrful
Wij kenden het product al.Zodoende dus besteld.Alleen blijkt een herhaal bestelljng op 2 potten voor tandplak erg vlak achter elkaar te komen.

Resposta da Pawrful
Het heeft onze hond blijvend geholpen met klachten en jullie denken goed mee en reageren snel op vragen.

Resposta da Pawrful
Snelle bezorging.goede kwaliteit.goed te monteren

Resposta da Pawrful
Het probleem is dat het voor mij een eenmalige bestelling was.Maar de potjes blijven komen ondanks dat ik de rekening heb geblokkeerd.Blijkt dat het er wel staat.Maar is netjes opgelost nu.