Paydown Opiniões 1

3,7

1. Serviços de finanças alternativos

Sobre Paydown

Break up with your credit cards — for good.

Paydown helps you refinance high-interest debts like credit cards, overdrafts, and store cards into one affordable loan. No jargon, no judgement — just a smarter way to pay down what you owe, save money, and take back control.

Whether you're looking to consolidate debt, reduce your interest rate, or finally get out of the credit card cycle, Paydown makes it fast, fair, and frictionless.

Why Paydown?

• Lower Your Interest Rate
    We help you replace high-interest debts with one lower-cost loan — potentially saving you thousands.
  • One Simple Monthly Payment
    No more juggling multiple cards or due dates. Just one payment, one plan.
  • Fast, No-Impact Eligibility Check
    See if you’re eligible in under 2 minutes — with no impact on your credit score.
  • Borrow £1,000 to £25,000
    Loan amounts tailored to your needs and repayment ability.
  • Flexible Repayment Terms
    Repay over 12 to 60 months — whatever works for your budget.
  • Track Everything in One Place
    See your balance, payments, and progress in the app at any time.

Who’s it for?

Paydown is designed for responsible borrowers who want to reduce debt faster, save money on interest, and simplify their finances.

Legal bit:

Representative 19.9% APR

Credit available only to UK residents aged 18 and over.
Subject to status. Terms apply.

Clay Technologies UK Limited (trading as “Paydown”) is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (FCA) with reference 1017010. Our registered company number is 15449195 and our registered office is at 30 Churchill Place, Canary Wharf, London, E14 5RE. ©2025 All Rights Reserved.

3,7

Aceitável

1 opinião

Do melhor resolvi meus problemas

Consegui resolver uma situação que poderia ser caótica tive que ajudar a minha família anos atrás depois da pandemia e desde aí não consegui resolver nem estabilizar a situação então com rapidez e segurança graças a vocês consegui recuperar minha autoestima e concluir meus objetivos do próximo ano 2026 com sucesso agradeço a equipe fantástica

18 de dezembro de 2025
logótipo da Paydown

Resposta da Paydown

Hi Jorge,

Thanks for leaving us a review. We’re pleased to hear you’ve had a positive experience with Paydown.

Best regards,
The Paydown Team