Brillen zijn van prima prijs/ kwaliteit verhouding. Helaas was de één te groot en de ander te smal. Een 6 vanwege de communicatie. Dit moet wel echt een stuk vlotter. Retouraanvraag dient goedgekeurd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kwaliteit bril; helemaal voor de prijs. Ziet er ook heel trendy uit. Levering was zeer snel. Enige puntje ter verbetering is het missen van een bescherming hoesje. Dat hoeft weinig te kosten maar... Ver mais
Brillen zijn kwalitatief uitstekend voor die prijs. Mijn bril werd beschadigd geleverd door de DHL bezorger, waar ik vervolgens contact met PB Sunglasses heb opgenomen. Er werd zeer snel gereageerd en... Ver mais
Ik wil graag mijn positieve ervaring met PB Sunglasses delen. Hun klantenservice is echt top! Het personeel is ontzettend vriendelijk en ze reageren snel op vragen en problemen. Toen ik een klacht h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sunglasses that make a statement. #PBsunglasses
Sunglasses that make a statement. #PBsunglassses

- TIME TO SHINE.
- The online shop where you order stylish sunglasses made of strong materials.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Ik ben er erg blij mee en goede…
Ik ben er erg blij mee en goede kwaliteit!
Snelle levering en goede kwaliteit!
Top service
Top service! Ik had een zonnebril besteld, echter zaten er wat krasjes op de voorkant toen ik hem open maakte. Na contact op te hebben genomen, kreeg ik per direct een nieuwe bril toegestuurd! Super fijn!
Aanrader!
Had een paar vragen en die werden heel snel beantwoord. Het pakketje was na een dag al binnen en de bril is erg mooi en van goede kwaliteit!
Mooie brillen met een modern design
Mooie brillen met een modern design! voor iedereen wat wils. makkelijke bestelprocedure.
Kwalitatief sterk!
Prettig contact over de bestelling, snelle levering en goede kwaliteit!
It's beautiful and nice quality but…
It's beautiful and nice quality but it's need to come with box
glazen bieden uitstekende bescherming
Ik heb twee zonnebrillen gekocht en ben erg tevreden. Ze zitten comfortabel, hebben een goede kwaliteit en de glazen bieden uitstekende bescherming tegen de zon.
snelle service
snelle service, een goed product van kwaliteit en dat alles voor een lage prijs
Snelle levering, uitstekende kwaliteit voor de prijs
Bezorging was niet zoals beloofd de…
Bezorging was niet zoals beloofd de volgende dag. 1 bril was vrij breed , de ander weer vrij smal. Prijs kwaliteit is oké vergelijkbaar met de markt
Absoluter billigschrott
Absoluter billigschrott.
Größe ist eher für Kinder Köpfe als für Erwachsene.

Resposta da PB Sunglasses®
Ich habe 2 Brillen gekauft und ich habe…
Ich habe 2 Brillen gekauft und ich habe nicht erwartet , dass beide so cool werden schauen.
Sicher das wird nicht meine letzte mal. Ich werde noch mal kaufen von euch . ❤️❤️

Resposta da PB Sunglasses®
dingen ontbraken
Ik heb deze bestelling voor iemand…
Ik heb deze bestelling voor iemand anders gedaan voor haar verjaardag. En de bestelling is vanaf het begin tot het eind goed verlopen en daar ben ik heel blij om!!!!! M.v.g.Simon Lich
Heel blij met de bril
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.