En fantastisk service! Min bil har lige været på værksted til serviceeftersyn + skift til sommerdæk. Servicen er helt fantastisk fra start til slut. Fik en skinnende ren bil retur - og blev ringet op... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt en Citroën ëC3 hos P. Christensen i Skejby. Under hele forløbet har jeg oplevet en fremragende service og rådgivning. Forhandleren fremtryllede den sidste bil til favørpris fra Frankrig,... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har nu prøvet og booket tid til prøvekørt bil to gange i løbet af den sidste måneds tid, i hhv. Kolding og Odense. Begge gange har jeg ikke hørt andet fra dem, end en automatisk genereret mail... Ver mais
A empresa respondeu
Sælger var meget behalig. Talte så man kunne forstå hvad han mente. Virkede meget lige til, og med et glimt i øjet og dejligt humør. På INTET tidspunkt følte vi det akavede at snakke sammen.
A empresa respondeu
P. Christensen er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Koncernen har afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Leapmotor, Hongqi og VOYAH. Virksomheden er privatejet gennem flere generationer og har en flad organisation, hvor hver enkelt medarbejder i høj grad bidrager til, at vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og også give vores kunder en troværdig og god personlig rådgivning.
Krumtappen 20, 2560, Odense , Dinamarca
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Venligt personale og en rigtig flot præsentation af den nye bil. Det var en meget behagelig oplevelse, tusind tak!
Som altid tip top service, man føler sig virkelig velkommen.
Det er den tredje bil jeg har købt hos P.Christensen, Risskov. Kan varmt anbefale dem. God og kompetent service.
Oplevelsen var faktisk til 0- stjerne, men det fandtes ikke.
Booker til til til sommer dæk og 80K service og ønske om at se på sædevarmen i førersædet.
I har bilen hele dagen - og det viser sig at hjul skiftes og så meddeler I mig at tiden er løbet og service kan ikke udføres - samt at I ikke kan fejlfinde sædevarmen og må opgive. Ny tid til service - endnu en hel dag uden bil og igen - må I opgave sædevaren - som forsat er defekt. Bilen afleveres med 100-via af fedtede finger i kabinen og der tilbydes ingen kompensation eller blot en vask for at jeg nu har været uden bil endnu en dag - uden problemet bæve løst. Modtagelse og service i jeres indskrivning er ikke eksisterende og man føler meget tydeligt at være til besvær som kunde - men det er selv fundet en løsning på...
Nu kan man ikke sætte to datoer på - så jeg skriver dem begge her: 1/4-26 8og nej det var ikke en aprilsnar) samt igen den 15/4
På INTET tidspunkt følte vi det akavede at snakke sammen.

Resposta da P. Christensen A/S
Virkelig en behagelig sælger som hurtigt havde svar på alle min spørgsmål. Super service.

En fantastisk service!
Min bil har lige været på værksted til serviceeftersyn + skift til sommerdæk. Servicen er helt fantastisk fra start til slut. Fik en skinnende ren bil retur - og blev ringet op efterfølgende med opfølgning på noget jeg var i tvivl om. Skønt med en proaktiv behandling. Jeg giver mine bedste anbefalinger!

Resposta da P. Christensen A/S
Virkelig dårlig service og behandling stået på i flere år. Aflyser tid og så har de stadigvæk ikke afbestilt den. De har snydt med deres service og jeg har dokumentation herpå på trods af alle deres service og da den engang var på skades service påstod de den var totalskadet på trods af små skræmmer. Måtte skrue bissen på og så havde de ødelagt min info skræm som de i starten ikke ville tage ansvar for. De endte med at lave den efter jeg havde kontaktet hovedkontor. Det har altid været en kamp med dem. Og jeg var trofast kunde i mange år. De sidste 2 år det ene røde flag efter det andet.
Bo i jeres afdeling i Risskov er bare den bedste mand i har kun ++++++ her fra

Resposta da P. Christensen A/S
Den 10/4 ved lukketid får jeg tilsendt slutseddel og jeg laver en aftale med Nicklas pr. telefon, at jeg kommer og skriver under søndag ved Jan eller Peter, da Nicklas holder fri. Lørdag er der nemlig lukket. Alt er forhandlet på plads med Nicklas, pris, levering osv. Jeg kommer, for at underskrive, som aftalt, søndag middag.
Peter har så solgt bilen til anden side!!! Jeg bliver fejet af, han har ikke TID. Jeg er fuldstændig målløs og meget af min TID spildt. Kommission og penge fremfor ordentlighed i Skejby.

Resposta da P. Christensen A/S
Begge gange har jeg ikke hørt andet fra dem, end en automatisk genereret mail på modtagelsen af mine henvendelser.
Det er useriøst og uprofessionelt måde at behandle en potentiel kunde på.

Resposta da P. Christensen A/S
En yderst god forklaring af sælger ved overdragelsen af den nye bil, og hvorfor er der kun 4 stjerner, jo når man sælger en bil til 400000 så leverer men den ikke med en gammeldags p skive til en 10er, der forventer jeg en moderne automatisk p skive

Resposta da P. Christensen A/S
Meget imødekommende god personale god information ved handel

Resposta da P. Christensen A/S
Good dealing with Alexander , he was very patient and understanding of our needs and explained everything nicely. Happy with overall experience

Resposta da P. Christensen A/S
Jeg ledte efter en Fiat 500 og havde været andre steder, men de havde det bedste udvalg og de mest uddannede og flinke sælgere! Tilfreds kunde.

Resposta da P. Christensen A/S
Sælger var behagelig og hjælpsom og kundevenlig.
Der var lidt bom på vejen iforhold med finanseringsbanken, men det er udenfor sælgers område, sælger gjorde hvad han kunne i processen.

Resposta da P. Christensen A/S
Litt problemer med Santander, ellers en god opplevelse med all hjelp vi har behov for

Resposta da P. Christensen A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.