Peak 12 Hotel Opiniões 42

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Vi boede 2 nætter på hotellet. Da vi kom op på værelset, viste temperaturen 26 gr. Vinduet kunne kun åbnes 4-5 cm, så der slap ikke meget luft ind. Der var ikke aircondition på hotellet og deres v... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mig og mine gutter kom forbi, efter en lang aften i kulden. Vi spurgte om vi måtte sætte os, vi fik der efter et ja. Efter 5 min kom der nogle folk, hvor bartenderen/receptionisten forlangte at vi sku... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Super skønne værelser og lækkert badeværelse. Fede omgivelser inde på hotellet. Vi var dog ret uheldige at få værelse ud mod Zwei Grosse Bier Bar der ligger overfor hotellet, og det kostede en nattesø... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kæreste og jeg er d.d. Hjemvendt fra 2 dages ophold på Peak12 i Viborg. Vi fik os et lækkert dobbelt værelse med flot udsigt udover byen, derudover var det et pænt og moderne værelse. Vi kom... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Peak 12 er hotellet du vælger, når du leder efter et eventyr. Det er både til dig, der er på ferie, forretningsrejse eller på jagt efter nye opdagelser indenfor natur, sport og kultur. Måske leder du efter et urban ophold i lækre omgivelser eller en overnatning efter din koncert- eller eventoplevelse? Det kan også være, at du gerne vil udforske byens mange outdoor og kulturmuligheder eller måske noget helt fjerde? Viborg og omegn byder på et hav af spændende oplevelser, og vores hotel er den perfekte base. Peak 12 er stedet, hvor du kan slappe af med venner og familie – men det er også stedet, hvor du kan opleve gourmet og vin, arrangementer og events samt nyheder indenfor outdoor og kultur. Vi har 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejligt hotel

Dejligt hotel, søde medarbejdere, god morgenmad.
Det eneste minus jeg kan sætte er sæben, både til hænder og body i bruseren, føj den lugter stærkt.
Men ellers et hotel jeg vil vende tilbage til år efter år i forbindelse med min aktiviteter i Viborg.

7 de março de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Peak 12 Hotel

Resposta da Peak 12 Hotel

Kære Sune

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at modtage den, da det er med til at gøre os bedre.

Dejligt at høre, at du vender tilbage til vores hotel. Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Russelle Raad
Peak 12 Hotel

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig et lækkert hotel

Virkelig et lækkert hotel. Super mad, flotte og rene omgivelser med service i top. Vi kommer snart igen.

14 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Peak 12 Hotel

Resposta da Peak 12 Hotel

Hej Pia,
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt, at du har været tilfreds med alt på hotellet.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag - vi glæder os til at byde dig velkommen igen

Russelle Raad
Peak 12 Hotel

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais