Super god service
Super god service. Havde først modtaget en tandbørste som efter 2 dag ikke virkede mere. Skrev til kundeservice og dagen efter sendte de en ny. Tak for det❤️
Pearlwhite.dk er en dansk webshop med base i Odense, der tilbyder kvalitetsprodukter til personlig pleje. Vores sortiment består af nøje udvalgte varer, som vi selv har testet og kan stå 100% inde for. Vi lægger vægt på sikkerhed, kvalitet og brugervenlighed, så vores kunder altid får en tryg og god oplevelse. Vi er en registreret dansk virksomhed (CVR: 39254417), og du kan altid kontakte os via kontakt@pearlwhite.dk .
Kirkelundvej 43, 5250, odense, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg har skrevet til jer,da jeg gerne ville gøre brug af min ret til at returnere den,da jeg faktisk ikke kan bruge den,da den laver så meget larm inde i hovedet,at den er meget ubehagelig at bruge.
Men jeg har intet hørt fra jer.

Resposta da Pearlwhite
Fik min tandbørste hurtigt efter bestilling. Den har gjort mine tænde hvidere og glattere. Holder batteri virkelig længe!! Desværre gik den i stykker og ville pludselig ikke tænde igen. Jeg skrev til kundeservice og fik en ny med det samme! Virkelig god kundeservice, så kæmpe anbefaling herfra!!
Hurtig levering efter bestilling. Vanvittigt produkt! Bedste tandbørste, jeg nogensinde har prøvet!
Super god kundeservice, da jeg modtog min pakke, var der et hul i pakken og da jeg åbnede manglede der et ekstra børstehoved (havde bestilt 2), så skrev jeg til kundeservice, fik svar meget kort tid efter, og dagen efter fik jeg besked på at de havde sendt en ny. God service
Det fungerer fint bedre end de andre el tandbørster
Bestilte tandbørste leveret hjem til da jeg er gangbesværet. DAO besluttede det ikke var nødvendigt og leverede istedet till nærmeste pakkeudlevering hvilket absolut ikke er nemt og let tilgængeligt for mig. Jeg skrev med det samme til Pearl whiteskundeservice og fik svar på at de lige ville undersøge sagen. Kort efter fik jeg besked om at de beklagede meget og ville skynde sig at få bragt en tandbørste hjem til mig og dagen efter lå den på mit dørtrin
Super flot service og jeg glæder mig til at prøve min nye fine tandbørste.
Meget tilfreds hurtig levering og rigtig fin kvalitet. Tandbørsten lever fuldt op til forventningerne, og giver virkelig en ren fornemmelse. Webshoppen var nem at handle på. Kan klart anbefales😊
Har brugt eltandbørsten i noget tid nu, og den fungerer rigtig godt. Den er skånsom mod tandkødet og efterlader tænderne rene. Jeg er tilfreds og vil gerne anbefale den.
Jeg bestilte denne soniske eltandbørste fra Pearlwhite.dk for at prøve noget nyt – og jeg må sige, at jeg blev virkelig positivt overrasket allerede efter første brug.
Børsten er utrolig blød og skånsom mod tandkødet, hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg har ret følsomt tandkød. Alligevel føles rengøringen super effektiv, og tænderne bliver mærkbart glattere.
Hvis du leder efter en eltandbørste, der både er effektiv og samtidig skånsom mod tandkødet, så kan jeg varmt anbefale denne. Jeg er virkelig tilfreds – en klar anbefaling herfra!
Jeg er super tilfreds med min nye tandbørste fra Pearlwhite. Mine tænder føles helt rene og glatte – som efter et besøg hos tandlægen. Det er den bedste tandbørste, jeg har haft! Super tilfreds og kan klart anbefales
Virkelig en god tandbørste – jeg er meget tilfreds! Batteriet holder utroligt længe, og det er super smart med etuiet, som gør den nem at tage med, når man er på farten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.