Som alltid på nätet längre leveranstid än utlovat. Ingen info om spårning av sändning. När spårningsnumner kom angavs inte speditör. Fick maila om det. Gick först spåra 2 dagar innan leverans. 10 daga... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Leveransen tar vädligt lång tid och det är svårt att tracka paketet, dom säger inget. Mitt paket har varit fast i ett ställe i 9 dagar utan svar från pelkit eller leverans källan.
Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tr... Ver mais
Jag har gjort en order och den är försenad. Jag har mailat dem och ej fått svar. Det står att ordern tar 3-5 arbetsdagar och det har gått mer än så. På order status står det bara ”Order är påväg”... Ver mais
Informações sobre a empresa
selling football jerseys.
Informações de contacto
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 88% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Tog långt tid fick inte vet var min…
Tog långt tid fick inte vet var min tröja var eller när den var påväg
Har nt fått mitt paket än
Har nt fått mitt paket än, inte äns ett spårningsnummer eller något, svarar heller nt på mail. Order 1581
Jag har inte fått min beställning enter…
Jag har inte fått min beställning enter 3 veckor och ingen återkoppling från er support!
Lång leveverenstid
Lång leveverenstid. Beställde fem tröjor. Efter flera veckor kom info att en tröja kunde inte levereras. När väl tröjorna kom var det dubblett av en. Beställde till den som inte kom den 4:e maj men har inte fått besked när den kommer och ingen svar på Mail om det fastän jag mailade den 18:e maj och nu är det 26:e maj.

Resposta da Pelkit
Jättefina tröjor men en av tröjorna…
Jättefina tröjor men en av tröjorna hade fel tryck, beställde nummer 10 på ryggen men fick nummer 19. Har försökt nå företaget via mail men de har slutat svara.
Rekommenderas definitivt
Leverans på 2 veckor, riktigt bra service och fin kvalitet på tröjorna!
Väldigt bra tröjor
Väldigt bra tröjor
Fick dom efter 12 dagar och tröjorna var exalt som originala
Fett tröja
Fett tröja, mycket bra 1:1 kopia. Rekommenderar verkligen till alla fotbollsälskare
Över tre väckor har jag väntat och inte…
Över tre väckor har jag väntat och inte fått nåt. Spårningen på paketet är också helt kaos, t.ex var mitt paket i både Östersund och i Sundsvall samtidigt enligt de. Och deras tröjor som de visar på t.ex TikTok är inte öns deras. De tröjor som är i deras sociala medier har sponsor loggor som t.ex Nike, Adidas, UEFA osv. Det är illa.

Resposta da Pelkit
Fick bra återkoppling på mail med…
Fick bra återkoppling på mail med snabba svar då sonen råkade skriva fel nr på tröjan men dom ordnade så att det blev rätt nr i slutändan, bara positivt
Fick vänta en stund på paketet men…
Fick vänta en stund på paketet men skulle väntat i 3 månader till om de behövdes fin tröja världsklass material skulle aldrig kunna se att den e Fake en av dem mest prisvärda hemsidorna o Prisvärda tröjorna

Resposta da Pelkit
Jag har fortfarande inte fått min…
Jag har fortfarande inte fått min beställning levererad. Jag beställde min vara den 5 april och nu har det alltså gått 18 dagar och ingenting har levererats. Jag har inte heller fått någon information från Pelkit om vad som händer med min beställning. Det står att den har gått igenom och att den förbereds för att levereras, det är allt.
Dålig service och ingen information eller kommunikation. Jag är mycket missnöjd.

Resposta da Pelkit
16 dagar sedan jag gjorde min…
Tog lite tid men fick tröjan och den var bra kvalité och allt👍

Resposta da Pelkit
Mitt paket har inte kommit
Mitt paket har inte kommit och jag beställde för 3 veckor sen

Resposta da Pelkit
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.