Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været kunder i en del år nu, og PenSam Bank spiller bare👍😁 god kundeservice, tingene funger bare, har man brug for rådgivning, så ring el skriv og de svare vupti! Lavet 2 billån i den tid vi... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

jeg havde et problem der ikke kunne løses på min side, trods ihærdige forsøg- jeg ringede op 4 gange uden at lykkedes med at komme igennem. Idag skulle problemet løses og jeg besluttede at holde ved,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hos Pensam Forsikring er penge vigtigere end at handle etisk og moralsk korrekt over for deres kunder. I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et la... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Escrito pela empresa

PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, hvilket omfatter lønmodtagere i både kommuner, regioner og private virksomheder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

PenSam få nu styr på jeres hjemmeside

PenSam få nu styr på jeres hjemmeside , har nu prøvet med måneders mellemrum at tjekke min pension men kan ikke logge ind med mit id. Kan heller ikke købe en forsikring. Virkeligt ringe.
Påtænker at flytte min pension til et andet selskab.

3 de fevereiro de 2024

Kære Kim

Nogle medlemmer har desværre i en periode været ramt af tekniske problemer ved login.
Problemerne skulle gerne være løst nu. Så hvis du fortsat har problemer med at logge på, må du meget gerne ringe til os på 44 39 39 00, så vi kan undersøge det.

De bedste hilsener
Erik fra PenSam Pension

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har nu haft en sag kørende i flere måneder

Vi sidder nu her og ruller med øjnene over hele situationen med Pensam forsikring. Det er gået flere måneder, og de nægter stadig at give os en opdatering på vores kufferter, som blev stjålet under vores rejse. Vi har smidt politirapporten, kvitteringer og endda videoer og billeder fra ferien efter dem, men de vil bare ikke høre. De kalder os ligefrem løgnere og insisterer på mere bevis.

Og hold lige fast: de begynder at klandre os for at bruge ordet 'kufferter' i anmeldelsen. Fordi, du ved, ifølge dem, kan en kuffert ikke være '20-kilos bagage'. Vi har sendt dem flere videoer og billeder, med datoer og det hele, for at prøve at få noget af vores tabte ting tilbage, men de vælger bare at ignorere os.
Det er gået over et år nu, og det er bare mega frustrerende. Man forventer lidt medfølelse fra et forsikringsselskab, der viser glade børnefamilier på deres fancy hjemmeside. I stedet for at hjælpe, anklager de os og nægter kompensation. Det er sgu skuffende. Vi håber, de får styr på det hele snart og giver os den retfærdige kompensation, vi fortjener...

30 de janeiro de 2024

Hej Bilal,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Jeg har ikke adgang til at se din sag og kender derfor ikke detaljerne, men i lyset af det du skriver, så synes jeg, at det ville give god mening, hvis vi tog en dialog omkring din oplevelse. Hvis du er interesseret i det, er du meget velkommen til at ringe til os på 88186482.

De bedste hilsner
Line fra PenSam Forsikring – en del af Gjensidige.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi kan på ingen måde anbefale pensam !

Opdatering:
Efter en god snak med Lars, og efterfølgende med vores gamle bankrådgiver.
Kan vi igen genkende den bank vi har været kunder hos igennem sidste mange år og været meget tilfredse med.
Dejligt, at vi kunne finde en løsning.
Og vi vil igen kunne anbefale pensam, som bank.
-------

Vi har været kunder i pensam i minimum 10 år og har været virkelig tilfredse ...
Nu har vi været igennem ret omfattende renovering, som vi med vores daværende bankrådgiver havde en ret god dialog med omkring i forhold til økonomi og brugen af opsparing osv.
I slutningen af renovering, får vi desværre en ny bankrådgiver, som overhovedet ikke er lydhør eller i det hele taget ikke udviser skyggen af empati eller kundeservice!
Aldrig nogensinde har vi oplevet såå dårlig kundeservice og flabet kommunikation som vi har med den nye bankrådgiver, vi er dybt rystet ..

Såå vi kan på ingen måde anbefale pensam bank ...

10 de janeiro de 2024

Kære Camilla,

Vi er naturligvis rigtig kede af den oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den måde, som PenSam Bank ønsker at blive opfattet på. Som vi har aftalt med dig, sørger vi for, at du bliver kontaktet af din tidligere rådgiver med henblik på at få vedkommende som rådgiver igen.

Lars M. Michaelsen
Teamleder - kunderådgivningen

Classificada 1 em 5 estrelas

Penge frem for etik og moral

I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et langt større og risikofyldt indgreb med mange flere bivirkninger - frem for medicinske hjælpemidler der langt i mindre grad vil påvirke det pågældende individ.
Det er decideret usmageligt at føre en virksomhed, hvor man handler så pengegrisk og uetisk frem for at tænke på individet/kundens ve og vel.

8 de setembro de 2023

Hej Josefine,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i din kontakt med os. Jeg har ikke adgang til at se din sag og kan derfor heller ikke svare konkret på din oplevelse. Generelt vil jeg sige, at både etik, moral og vores kunders ve og vel ligger os meget på sinde. Når du ikke har haft den oplevelse, så synes jeg, at det vil være en god idé at tage en dialog om det. Det kan være, at vi ikke har været tydelige nok i vores kommunikation med dig. Hvis du er interesseret i at tale med os om sagen, så er du meget velkommen til at ringe til os på 88186482.

Line fra PenSam Forsikring – en del af Gjensidige

Dårlig kunde behandling

Dårlig kunde service. Der er gebyr på alt. Renterne kommer ikke kunderne til gode. De har fejl oplyst os i forbindelse med et bolig lån, og har taget renter 2 gange. Dette er stadigvæk ikke kommet i orden, da vores bankrådgiver kategorisk nægter at svare os!

19 de dezembro de 2023

Kære Martim,

Vi beklager naturligvis de oplevelser, du har haft hos PenSam Bank. Af samme årsag har vi forsøgt at kontakte dig, da god rådgivning naturligvis altid er vigtigt for os. Skulle der være opstået en fejl fra vores side, skal der selvfølgelig rettes op på dette. Generelt, er PenSam Bank dog ikke en af de banker i markedet, der har mange og dyre gebyrer.

Lars M. Michaelsen
Teamleder, Kunderådgivningen

Classificada 1 em 5 estrelas

Lang ventetid på at komme igennem samt sen udbetaling af engangsbeløb!!!

Lang ventetid på at komme igennem, vedr. Pension. Kommer så endelig igennem, med damen kan ikke hjælpe mig og siger så at hun vil stille mig om til en pensionsrådgiver hvilket betyder at jeg kommer i en ny kø, bagerst?? Nå men efter lang ventetid kommer jeg så igennem og stiller spørgsmål til om hvorfor engangsudbetalingen ikke er kommet til udbetaling på pensionsudbetalings startdato d.1.12.23. Forklaringen er at det er kotyme at det først bliver udbetalt 7 dage senere hvilket jeg ikke forstår? Hvorfor er det at Pensam skal have mine penge i deres varetægt 7 dage??
Håber jeg ikke I fremtiden får brug for jeres hjælp men at min pension bare kommer som aftalt... Det er ikke kutyme i PKA og de er også nemmere at få i tale.
Syntes ikke i kan være det bekendt!!!

4 de dezembro de 2023

Kære Carsten

Tak for din besked.

Jeg ved, du har fået svar direkte, men jeg vil også gerne her beklage, at du ikke på forhånd fik information om, hvornår du kunne forvente at få dit engangsbeløb udbetalt.

Engangsbeløb bliver ikke udbetalt den sidste bankdag i måneden, ligesom den løbende pensionsudbetaling gør.
Jeg er også ærgerlig over, at du oplevede, at vi var besværlige at komme i kontakt med. Det vil vi gerne gøre bedre.

De bedste hilsener
Erik fra PenSam Pension

Classificada 2 em 5 estrelas

Ok bank

Ok bank, hvis man ikke har brug for noget. Det har taget mig cirka 7 uger for at få at vide, hvad jeg kan købe bolig for? og nu har jeg fået ny bank rådgiver? høre intet. Har besluttet mig for, at skifte bank.

16 de novembro de 2023

Hej Martin,

Jeg beklager meget din oplevelse med os. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal opleve os. Jeg kan ikke gå i detaljer med kundesager på Trustpilot, men skulle du på et tidspunkt have lyst til at give os en chance til, så skal du være meget velkommen.

Rune Dalager
Kundechef

Helt fantastisk

Vi har desværre haft brug for Pensam forsikring nogle gange den seneste tid. Mage til fantastisk service skal man lede længe efter. Kontakt til kundeservice uden ventetid, hurtig reaktion i forhold til skade, dækning af egne udgifter - you name it.
Pensam Forsikring er enestående fantastisk

1 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin service og hjælp

Super fin service og hjælp, da jeg købte ny bil. Bilforhandleren havde tilmeldt mig et andet forsikringsselskab hvilket jeg ikke var interesseret i. Ringede straks til Pensam og fik hjælp af Jeanette.
Hun lavede en ny bilforsikring og afmeldte den anden.

20 de setembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais