Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været kunder i en del år nu, og PenSam Bank spiller bare👍😁 god kundeservice, tingene funger bare, har man brug for rådgivning, så ring el skriv og de svare vupti! Lavet 2 billån i den tid vi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har desværre haft brug for Pensam forsikring nogle gange den seneste tid. Mage til fantastisk service skal man lede længe efter. Kontakt til kundeservice uden ventetid, hurtig reaktion i forhold t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

jeg havde et problem der ikke kunne løses på min side, trods ihærdige forsøg- jeg ringede op 4 gange uden at lykkedes med at komme igennem. Idag skulle problemet løses og jeg besluttede at holde ved,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hos Pensam Forsikring er penge vigtigere end at handle etisk og moralsk korrekt over for deres kunder. I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et la... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de seguros

Escrito pela empresa

PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, hvilket omfatter lønmodtagere i både kommuner, regioner og private virksomheder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Flabet kunde håndtering !!!

OPDATERING.
Det der kendetegner en fornuftig virksomhed, er deres evne og vilje til at tage deres kunders kritik seriøst. Dét har i gjort PenSam bank, Derfor ændrer jeg én stjerne til fire (i har ikke helt fortjent fem ;-)
OPRINDELIGT OPSLAG:
Som stabil kunde i banken igennem mange år, med alle konti samlede plus et boliglån med god friværdi skulle vi have oprettet et billån. Bankrådgiveren var nedladende og flabet og kom frem nogle ublu etableringsomkostninger, vi fik efter klage til lederen nedslag men ser at vi for et billån på 264.000 skal betale knap 17.000 i etablering. Jeg ringede og klagede og svare... "Kenneth det er nøjagtigt samme bøvl som sidst, skal vi ikke bare slutte den her" underforstået vi opsiger vores aftale og finder en anden bank. JA TAK !!! Det kan da umuligt blive værre. sikke en flabet håndtering af jeres kunder

12 de setembro de 2023

Hej Kenneth,
Jeg er virkelig ked af at læse om din oplevelse.
Da vi ikke kan kommentere på enkelt sager her på Trustpilot, håber jeg du har lyst til at kontakte mig for en snak om hvad der konkret er sket, og om der er noget vi kan gøre for at rette op på din oplevelse.
Du kan kontakte mig på 70 55 52 56 eller via mail rda@pensambank.dk

Mvh
Rune Dalager
Kundechef

Classificada 1 em 5 estrelas

Kundeservice lige til at kaste op

Kundeservice lige til at kaste op, de er ikke behjælpelig med noget som helst, første gang nogenside har brug for forsikring og det var det værste oplevelse nogenside.Man tror man er forsikret godt når man betaler så meget i forsikring, men nej, og deres medarbejde var så arrogant at det har jeg aldrig oplevet før andre steder at en kunde medarbejder kan opfører på denne måde
HOLD JER LANGT VÆK FRA PENSAM

6 de setembro de 2023

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi beklager at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Venlige hilsner fra PenSam

Classificada 4 em 5 estrelas

Forløbig er det kun papirerne der er…

Forløbig er det kun papirerne der er flyttet til jer. Overførslen af disse foregik meget tilfredsstillinde. Jeg har stadig tilgode at kende jer fra den anden side. Den side der viser jeres værd, når det virkelig gælder.

30 de junho de 2023

Hej Inger Marie
Tak for din feedback til os, den sætter vi meget pris på.
Glad for at læse, at alt indtil videre er forløbet perfekt, alt andet vil nu også komme bag på mig.
Og til din sidste sætning kan jeg tilføje, at PenSam Bank er bag dig, i stille vind såvel som i stormvejr.
Tak fordi du valgte os som din økonomiske sparringspartner.

Bedste hilsner

Kenneth Hansen
Partneransvarlig i PenSam Bank

Classificada 1 em 5 estrelas

Håbløst at forsøge at kontakte dem.

Min kone har pensions gennem pensam, og af én for mig uforstående årsag modtager jeg nogle gange mail fra pensam, adreseret til hende om, at hun skal logge på e-boks.
Jeg ønsker, at de fjerner denne fejl, så jeg undgår disse notifikationer, men det er håbløst at få kontakt med pensam.
Når jeg ringer til dem, meddeler automatisk svarer, at jeg venter som nogle og tredive og på et kvarter falder dette antal med en enkelt.
I stedet ville jeg skrive til dem, men den mulighed er sat ud af funktion.
Hvilken ret har de til at spilde min tid, på denne måde. Desværre har min kone ikke mulighed for at skifte pensionsselskab, da arbejdsgivers fagforening kræver brug af Pensam.
Denne adfærd var typisk for en generation siden, men burde være udryddet i vores tidsalder.
Jeg har nu fået svar fra en Stani fra PenSam, hvor vedkommende sender et telefonnummer 44393489, der ikke er i drift (forsøgt at ringe til dette tre gange). Magen til inkompetence skal man (heldigvis) lede længe efter.

4 de setembro de 2023

Hej Bo
Opdateret svar. Beklager endnu en gang meget din oplevelse. Måske har der været et teknisk problem på nummeret, men jeg har testet og kommer fint igennem til Kundeambassadøren - alternativt bliver viderestillet til vores Reception.
Grundet tidspunktet nu, vil jeg anbefale dig at prøve at ringe på nummeret igen i morgen.

Jeg vil også gentage fra svaret nedenfor, at hvis det drejer sig om mail-beskeder om nye dokumenter i e-Boks, er dette ikke mails, der afsendes fra PenSam, men fra e-Boks - og at det derfor sandsynligvis er hos e-Boks, der skal rettes op på, hvilken mailadresse der bruges. E-Boks har en hjemmeside, hvor man kan få hjælp til, hvordan man om nødvendigt ændrer den mailadresse i din kones e-Boks, som e-Boks bruger til at sende besked om nye dokumenter. Håber det er til hjælp.
Erik fra PenSam

Tak for din anmeldelse. Først vil jeg gerne beklage ulejligheden, da der rigtig nok kan forekomme en del ventetid på telefonen. Det lyder umiddelbart underligt, da notifikationer om dokumenter i e-Boks er en indstilling i e-Boks og ikke noget vi kan rette her i PenSam.
Skulle du stadig opleve problemer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeambassadør, enten ved at udfylde formularen her https://www.pensam.dk/kundeambassadør eller ved at ringe på telefon 44393489.
Venlige hilsner, Stani fra PenSam

Classificada 3 em 5 estrelas

Pensam Bank - ikke en bank for os

Opdatering: vi har efterfølgende både talt med Kenneth og Afdelingschef Rune, som har været rigtig imødekommende og som har beklaget vores oplevelser.
Så måske havde vi en dårlig oplevelse, men jeg er sikker på at det ikke sker for flere.
Tak for nogen gode snakke og for at afslutte dette på en ordentlig måde. Det er meget prisværdigt.

Vi skiftede til Pensam bank for nogen år siden. Det startede lidt skævt med et billån, hvor der ikke var styr på vores elektroniske tilsendte dokumenter, som vi måtte gensende 3 gange. Da vi nægter at sende dem igen for 4. gang og snakker GDPR, finder de dokumenterne frem (fredag eftermiddag, hvor bilen skulle hentes lørdag) og da vi står hos forhandleren, er beløbet som bliver overført til bilforhandlere er forkert. Det er bare starten. Alt hvad der bliver lovet ift. At se muligheder og løsninger formår vores bankrådgiver på ingen måde. Vi får svar efter 2-3 måneder ift. Nemid og konto til vores søn. Vi skriver til vores bankrådgiver, at vores kommunikation går skævt, hvilket der aldrig bliver svaret på.
Vi er nu ved at skifte bank, hvilket vi nok bare skulle have gjort for længe siden.

2 de setembro de 2023

Resposta da PenSam

Hej Rikke og tak for din feedback til os.
Rigtig rigtig ærgerlig over at læse om din oplevelse som på alle måder er så langt væk fra det vi vil kendes på.
Jeg håber jeg kan få dig til at kontakte mig på 25 10 17 14 og gerne uddybe din oplevelse, men også måske give mig en mulighed for at rette op på det hele.
For vores kendetegn er normalt en kundetilfredshed blandt sektorens højeste og jeg håber jeg kan få lov at bevise dette overfor jer..
Du er også velkommen til at sende mig en mail på hak@pensambank.dk.

Kenneth Hansen
Partneransvarlig
PenSam Bank

PenSam, professionelt og kompetent

Tak til Martin fra PenSam Bank, som på en professionel og kompetent håndtering "fandt" tilbageført beløb fra en aflyst koncert, hurtigt, - som i en dag.
Penge blev tilbageført samme dag.

30 de agosto de 2023

Resposta da PenSam

Mange tak for din tilkendegivelse Majbritt.

Jeg er glad for, at Martin fik løst udfordringen til din tilfredsstillelse.

Mvh
Rune Dalager
Kundechef

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais