Ik ben een keer in de zaak geweest om een bestelling op te halen. Hele mooie zaak en vriendelijk geholpen. Nu vraag gesteld via de mail over een bestelling en kreeg per omgaande een heel vriendelojk e... Ver mais
Prachtige ruime zaak met prachtige garens en groot assortiment, vakkennis en behulpzaamheid! Eindelijk heb ik een wolwinkel gevonden waar ik mij op mijn gemak voel, je kunt er op je gemak rondkijke... Ver mais
2 producten gekocht (2 verschillende bestellingen). de ene bestelling werd vlot verzonden. Probleemloos, goed service. Bij de andere bestelling heb ik 3 weken moeten wachten tot de bestelling ve... Ver mais
Heel correct in alles wat ze doen. Altijd goed geholpen geworden. Als er vragen zijn kan ik ze gewoon mailen en binnen de kortste tijd krijg ik dan ook antwoord en tips waar ik naar opzoek ben. Hun w... Ver mais
De grootste wolshop van Nederland vind je in Pijnacker en 24x7 online. Vandaag bestellen, morgen in huis*. Wol en katoen van alle bekende merken en onze specialiteiten Mr Cey en de enorme eigen import collectie van Papatya & Cicibebe Garens. Maar je vind bij ons ook leuke gratis haak patronen en hobby benodigheden.
Oostlaan 28, 2624 DL, Pijnacker, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Als er wat is kan je een mail sturen en alles wordt goed geregeld. Of je kan bellen. Of zij bellen zelf als je een bestelling hebt gedaan er is een langere levertijd dan ze dan bollen erin doen van een ander merk. Verder een top handwerk winkel. Super vriendelijk
Altijd prima geregeld als je daar iets besteld. Snelle levering.
Goede service en mooi materiaal.
Super fijne handwerkwinkel , heel goed en fijn personeel die de tijd voor je nemen.
Ik ben blij met alles, goede service, snelle levering en wanneer iets niet meer op voorraad of niet meer leverbaar is, wordt ik gebeld voor andere mogelijkheden. Kijk zo doen we zaken👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾Love it💜💜💜
Ik vind dat mijn vraag niet serieus genomen is. Ik vind het ook raar dat een een granny schematisch wordt weergegeven en waar het moeilijk wordt niet eens een schema van is. Gewoon doe wat er staat is niet een fijn antwoord waar ik iets mee kan.

Resposta da Pera Pasha
Het bestellen gaat makkelijk. De service is goed.
Ze houden je op de hoogte wanneer je bestelling bij jou geleverd word.

Resposta da Pera Pasha
Snel met leveren, duidelijk in de communicatie over leveren. Fijne winkel om online te bestellen en met een online community om vragen te stellen. Super!

Resposta da Pera Pasha
Very good products, a lot of choice, helpful and nice people in the shop! I bought an amigurumi crochet kit for a friend of my daughter, truly appreciated. Definitely one of my favourite shops in Pijnacker!

Resposta da Pera Pasha
De tofste wolwinkel die ik ken.... en met héél vriendelijk en behulpzaam personeel!

Resposta da Pera Pasha
Prima bedrijf de willetjes winkel is top zeker met iedereen die vriendelijk is gezellig is

Resposta da Pera Pasha
Kwaliteit van de spullen is oké maar de klantenservice kan wat vriendelijker.

Resposta da Pera Pasha
Het is altijd leuk en gezellig in de prachtige winkel en ze zijn altijd erg behulpzaan ondanks ze het erg druk hebben .

Resposta da Pera Pasha
Snelle reactie. Verzending gaat lekker vlot. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van je bestelling. . De keuze is reuze.