Gisteren naar Tilburg gereden. Wát een enorme keuze! Uiteindelijk een prachtig vloerkleed uitgekozen voor een mooie prijs. Voor de heer die ons hielp: dank voor de service, de uitleg, het advies en d... Ver mais
Ik ben een paar keer geweest om ideeën op te doen. Steeds alle tijd om rond te kijken, veel keus en door de vriendelijke en behulpzame medewerkers werden steeds kleden gevonden die pasten bij de inter... Ver mais
De kennis van de tapijten is groot evenals de hoeveelheid aanwezige tapijten. Je krijgt de gelenheid om zelf rond te lopen. Tussendoor komt de dame even informeren of je hulp nodig hebt. Er zijn aller... Ver mais
Prettig geholpen,goed geadviseerd en namen volop de tijd om tot onze keuze te komen uit een geweldige collectie aan kleden.(zonder ook maar een moment opdringerig te worden) De chauffeur heeft... Ver mais
Wij verkopen al ruim 100 jaar vloerkleden/tapijten van allerlei formaten en stijlen (modern tot klassiek en alles ertussen). De keuze is reuze: als u het juiste tapijt bij ons niet vindt dan vindt u het nergens. Wij hebben ruim 40.000 tapijten op voorraad die direct leverbaar zijn. Deskundig en vriendelijk advies en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Wat hebben wij veel plezier van ons mooie kleed. Professioneel en vriendelijk zijn we geholpen bij onze keuze. Niet goedkoop maar van dit kleed gaan we ons leven lang genieten! Als u op zoek bent, loop er zeker binnen!

Resposta da Perez Vloerkleden Tilburg
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, kennis van zaken en servicegericht.

Resposta da Perez Vloerkleden Tilburg
Super goed advies, vriendelijk en behulpzaam.
Zeker een aanrader.
Hebben al twee kleden gekocht.

Resposta da Perez Vloerkleden Tilburg
In plaats van een heel verhaal te schrijven, zeg ik: ga erheen, overtuig jezelf, en ga blij naar huis met het tapijt wat jij mooi vindt!

Resposta da Perez Vloerkleden Tilburg
Een tip van vrienden gehad om in Tilburg de winkel van Perez te bezoeken. We dachten even snel een tapijt te kopen. Maar wat een grote keuze is er in allerlei soorten en maten. Wij zijn zeer deskundig geholpen door Lieke, zij heeft ons goed geadviseerd. Het tapijt konden we direct meenemen en we zijn er erg blij mee .. een aanwinst voor het interieur!

Resposta da Perez Vloerkleden Tilburg
Wij genieten vanaf het begin van het geleverde tapijt, wat wij mochten afnemen bij Perez.
Geen minuut spijt van onze aankoop.
Zijn geld meer dan waard.