Veldig fornøyd, dette er første gang jeg bestiller fra denne butikken og kommer ikke til å være den siste. De har gode priser/ lav pris på frakt i forhold til andre nettsider og ikke minst rask leve... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg bestilte pakken på morran kl 8, og den ble sendt samme dag! Håpet optimistisk på at pakken skulle ankomme dagen etter, men Posten brukte én ekstra dag -- og det er greit :) Valgte PerfektMiljø... Ver mais
Det gikk lang tid fra varen ble bestilt til den ble levert på posten. Posten brukte også altfor lang tid med å levere varen. Når jeg sendte klage på dette til perfekt miljø tok det lang tid å få svar-... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har fått testet ut SONETT sine produkter, blant annet oppvaskmiddel, oppvaskmiddel og rengjøring. Veldig fornøyd med kvalitet og at produktene er drøy i bruk. Pakker og sender ordrene kjapt. Kan tr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Perfekt Miljø er opptatt av å spre kunnskap om miljøvennlig forbruk og tilby våre kunder beste produkter som ikke skader miljøet. Miljøvennlige vaskemidler, perfekt inneklima (luftrenser, luftfukter, avfukter), kompostering med bokashi, dyrk selv (frø, setteløk og gjødsel), økologiske produkter
Informações de contacto
Røggevegen 47, 3560, Hemsedal, Noruega
- post@perfektmiljo.no
- perfektmiljo.no
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Bad and pathetic: no update on when the order will be delivered.
Prices are better, but it has been 14 days since I placed the order, and still there is no update on when the order will be delivered.
Kjapp levering og billig
Frøene mine kom ikke
Frøene mine kom ikke. Tok kontakt med kundeservice. De sa pakken var komt bort i posten.Noen av frøene var blitt utsolgt i mellomtiden. Fremdeles ikke fått de resterende frøene. Men fikk raskt refundert summen på de frøene som var utsolgt. Venter ennå i spenning på resten av pakken med frø
Kjapp levering
Kjapp levering. Alt ser fint ut. Håper kvaliteten på det som vokser fram er like bra som det var enkelt å bestille og motta🤩
Fikk alle produktene jeg hadde bestilt
Fikk alle produktene jeg hadde bestilt. Kom raskt.
Jeg anbefaler å handle med dette selskapet.
Han håndterte bestillingen raskt, og leveringen var rask. Jeg har ikke testet frøene ennå.

Resposta da Perfektmiljo
Perfekt levering
God service, klikket inn for mange av 1 vare, sendte mail og fikk bestillingen og betalingen korrigert før forsendelse:)
Det var opplyst at bllodmel var pulver
Det var opplyst at bllodmel var pulver, men det var granulat
Hurtig levering.
Veldig bra og rask service
Veldig bra og rask service. Bestilte mange ganger fra Perfekt miljø og har aldri blitt skuffet.
Anbefales.
God pris og raskt levert!
Jeg bestilte det jeg trodde var…
Jeg bestilte det jeg trodde var eetteløk, men fikk frø!

Resposta da Perfektmiljo
Rask levering.anbefaler👍
Det var Ok
Det var Ok. Det kunne vore pakka i eske ved sending. Det kunne kanskje lett gått hull på ambalasjen med flytende veske.
Raskt og effektivt
Veldig fornøyd
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.