Goede kwaliteit Snelle levering, ondanks ik pas een track & trace kreeg toen het al bezorgd was. Verder een dikke aanrader die op een lekkere manier toch gezond wilt eten!
Leia as opiniões dos outros
Toppers! Had maaltijden besteld,maar was vergeten de kortingscode in te vullen. Heb een mail geschreven,en heb als nog de korting gekregen.........erg netjes. En de maaltijden zijn super lekker,heer... Ver mais
Heerlijke maaltijden,ben erg gesteld op deze keuken,goed verzorgd, en betaalbaar. porsies zouden iets groter mogen zijn, (maar dat is persoonlijk) .
Informações sobre a empresa
- Serviço de buffet
- Serviço de fitness e nutrição
- Loja de Alimentos Congelados
- Entrega de refeições
- Serviço de encomenda de comida online
Bij Performeals draait alles om het ondersteunen van een gezonde en energieke levensstijl, zowel op het werk als thuis. We geloven dat goede voeding niet alleen het lichaam voedt, maar ook het welzijn en de prestaties verbetert. Daarom brengen wij smaakvolle, voedzame maaltijden binnen handbereik van bedrijven, sportscholen en consumenten. Stel je een bedrijf voor waar werknemers toegang hebben tot heerlijke maaltijden die niet alleen vullen, maar ook energie geven om de dag door te komen. Of een sportschool waar leden na een zware workout een voedzame maaltijd kunnen pakken om hun herstel te ondersteunen. Dat is waar wij voor staan. Met innovatieve oplossingen zoals onze vriezers en vendingmachines maken we gezonde voeding gemakkelijk en toegankelijk, precies waar het nodig is. Onze gerechten zijn met zorg bereid, geïnspireerd door authentieke Aziatische smaken en gemaakt om aan te sluiten bij verschillende levensstijlen. Door samen te werken met Performeals, kiest u niet alleen voor gemak en kwaliteit, maar laat u ook zien dat u geeft om het welzijn van de mensen om u heen. Want bij Performeals gaat het niet alleen om eten – het gaat om impact maken.
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Jammer dat het weer mis ging het pakket…
Jammer dat het weer mis ging het pakket was aangekomem bij post nl em een week later kwam het met een ander vervoersbedrijf aan,waar ik wel heel tevreden over ben.Ik zou post nl schrappen als ik jullie was geen vertrouwd bedrijf voor eten te vervoeren.voorlopig even eten meer van jullie,groetjes Petra
Goede maaltijden
Goede maaltijden, jammer van de lange levertijd (ruim een week) maar wel echt lekker en makkelijk
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit
Verder een dikke aanrader die op een lekkere manier toch gezond wilt eten!
Bijna perfect
Lekkere voedzame maaltijden voor als je…
Lekkere voedzame maaltijden voor als je geen tijd/zin hebt om te koken.
Pas op fraude
Twee weken geleden maaltijden besteld.
Na loze beloftes over leverdatum nog steeds niets ontvangen en geen respons van de klantenservice.
Wel eerst laten betalen, maar niets leveren!!!
Mensen pas op met dit bedrijf!!!!
Ik heb geen meals ontvangen en meerdere…
Ik heb geen meals ontvangen en meerdere malen geprobeerd met Performeals contact te zoeken.
Zowel per mail als telefonisch heb ik geen reactie ontvangen.
Perfect smakende maaltijden,zeker voor…
Perfect smakende maaltijden,zeker voor herhaling vatbaar.
Snelle levering lekkerste fitmeals die…
Snelle levering lekkerste fitmeals die ik heb gehad
Heerlijke maaltijden,ben erg gesteld op deze keuken…
porsies zouden iets groter mogen zijn,
(maar dat is persoonlijk) .
Toppers
En de maaltijden zijn super lekker,heerlijk mals vlees,lekkere groenten en heerlijke smaken.
Beste in smaak
Ik heb verschillende aanbieders van kant-en-klare (sport)maaltijden geprobeerd, maar Performeals is qua smaak echt de beste.
De gerechten zijn vol van smaak, goed gekruid en absoluut niet flauw zoals je bij andere aanbieders soms ziet. Je proeft echt dat er aandacht is besteed aan de samenstelling en balans van de smaken.
De porties zijn vullend en het is superpraktisch: even opwarmen en klaar. Ideaal voor drukke dagen.
Voor mij geen andere meer, aanrader!
Helemaal goed en super lekker
Het eten bij jullie is geweldig lekker ga zeker nog een keer bestellen
Echt hele goede
Echt hele goede, maar ook erg lekkere maaltijden. Ik ga binnenkort weer voor 1 week bestellen. De smaak komt behoorlijk in de buurt van het zelfgemaakte eten. Echt top, hoe deze maaltijden smaken.
Het eten is heerlijk goed van smaak zou…
Het eten is heerlijk goed van smaak zou dit elke dag willen hebben Maar zijn ook andere gerechten Toppie ga zo door
Zo makkelijk en vooral erg lekker.En…
Zo makkelijk en vooral erg lekker.En wat te denken onderweg in de camper?
Heerlijke maaltijden, vers en goed op smaak. Aanrader!
Ik was al bekend met de maaltijden van Performeals en daarom vorige week opnieuw een bestelling gedaan. Veel keuze uit nieuwe gerechten. En wederom ben ik zeer verrast! De maaltijden zijn echt vers en de de smaak is ronduit fantastisch. Het rundvlees mals en zacht, de kip heerlijk bereidt, de groenten vers en knapperig, de bami en nasi goed op smaak. Ik vind het ideale maaltijden om mee te nemen naar mijn 24-uursdiensten in de hulpverlening. De maaltijden worden diepgevroren binnen en kunnen gelijk de vriezer in. Ik kan deze maaltijden echt aanraden!
Tip: Vervang de rijst en bami voor volkoren producten, zodat het nog beter in een verantwoorde leefstijl past.

Resposta da Performeals
Prima service, prima maaltijden.…
Na het eerste misverstand hebben jullie het geweldig opgepakt en opnieuw geprobeerd.
Ik ben erg blij met de maaltijden. Ze zijn heel lekker.
Ik heb een verkeersongeval gehad, heb gerevalideerd en ben sinds vorige week thuis.
Nu ben ik dus extra blij met de maaltijden!

Resposta da Performeals
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.