Pergolux Sverige Opiniões 206

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk bra support när jag hade en del som var sönder. Kontaktade supporten och fick fantastisk bra och snabb respons och hjälp från Deni Karimov. Mvh Tore

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde precis min pergula av Maria. Fantastiskt bemötande med en stor vänlighet och tydlig genomgång av både pris och ingående delar i beställningen. En stor guldstjärna.

Classificada 5 em 5 estrelas

In the process of ordering a pergola. So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov. He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ofantligt dåliga på återkoppling. vi saknade delar i leveransen samt att LED-strip plus trafo var trasiga. Har hållit på med dessa ärenden sedan i Juli..... De svara ibland på mejlen att de skall ta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Construtor de pérgolas e garagens
  2. Edifícios para jardim
  3. Loja de móveis de jardim
  4. Construtor de gazebos
  5. Loja de mobília ao ar livre

Sobre Pergolux Sverige

Välkommen till PERGOLUX!

PERGOLUX är ett kvalitetsmärke från Skandinavien. Alla våra produkter är designade och utvecklade i Norge för nordiskt väder och temperatur.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

206 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde precis min pergula av Maria.

Beställde precis min pergula av Maria.
En stor guldstjärna.

14 de abril de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Tack så mycket för att du delar med dig av din upplevelse! 💬✨

Vi blir verkligen glada att höra att Maria kunde hjälpa dig så fint , vi ska se till att hon får all den positiva feedbacken! 🙌💛

Classificada 5 em 5 estrelas

In the process of ordering a pergola.

In the process of ordering a pergola.
So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov.
He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.

11 de abril de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Thank you for sharing your experience! 😊

We're thrilled to hear Deni has been so helpful and made your pergola purchase smoother, great service like that is what we strive for! ✨

Classificada 5 em 5 estrelas

George Dalen helped me in a very…

George Dalen helped me in a very professional way to sort out all the details in my special order of my Pergolux nr 3 and 4 :)

7 de abril de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Thank you so much for your wonderful feedback!

We’re delighted to hear that Georg was able to assist you professionally with your orders 🤩

We’ll be sure to share your kind words with him.

Enjoy your new pergolas and feel free to reach out anytime if you need further assistance.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevligt bemötande och otrolig…

Mycket trevligt bemötande och otrolig service. Kan starkt rekommendera detta företag!

7 de abril de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Stort tack för dina fina ord! 💫

Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och vår service. Din rekommendation betyder mycket för oss , det är fantastiskt att veta att du haft en så positiv upplevelse med oss.

Great service

Great service. Really happy with the time I got for all my questions.

4 de abril de 2026

Hey Amin !

Thank you so much for your feedback it really means a lot for us ! 😊

Snabb service

Snabb, pedagogisk och hjälpsam personal, Deni Karimov! Han hjälpte verkligen vårt planeringsstadie. Ser fram emot att få vår pergola levererad.

30 de março de 2026

Hej !

Tack så mycket för dina vänliga ord och för att du lyfter fram Denis hjälp! Vi är glada att höra att planeringsprocessen gick smidigt och att du fick det stöd du behövde. 💫

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att snart leverera din pergola.

Grym service

Grym service!

24 de março de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Tack för de fina orden! Vi uppskattar att du delar med dig av det. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fast response on the supportcall.

Fast response on the supportcall.

20 de março de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Thank you for your kind feedback Fredric!

We’re glad to hear that our team could assist you quickly. Your satisfaction means a lot to us, and we’re always here to help whenever you need it.😊🌟

Best wishes,
Team Pergolux

Nice to deal with

Fast and efficient with customer focus

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar.! 😊

Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig! 🌟

Bra produkter

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Pergolux Sverige

Tack så mycket för din fina feedback! 😊

Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter! 🙌

Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig! 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Jamie Borg på Pergolux tog tag i en…

Jamie Borg på Pergolux tog tag i en knepig fråga och agerade professionellt.

26 de setembro de 2025

Resposta da Pergolux Sverige

Tack så mycket för din fina feedback 🌟

Vi är glada att höra att vårt team kunde hjälpa dig på ett professionellt sätt 🙌 Vi finns här om du behöver mer stöd framöver!

Hälsningar,
Ditt Pergolux team

Classificada 4 em 5 estrelas

Leverans kom när den skulle

Leverans kom när den skulle, trevlig chaufför som hjälpte till.

3 de setembro de 2025

Hej! Tack så mycket för din fina feedback! 😊
Vi är glada att höra att leveransen kom i tid och att chauffören var hjälpsam. 🚚👍
Om du behöver vidare hjälp eller har några frågor, tveka inte att höra av dig.
Varma hälsningar från hela teamet! 🙌😊

Mycket bra support

Mycket bra support, lätta att komma i kontakt med, vänliga, snabb återkoppling.
Upplever pergolan som mycket stabil, gedigen och prisvärd. Sidoskydden är toppen bra.

28 de agosto de 2025

Hej Ulf!

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår support och pergolan. 💪 Vi håller med om att sidoskydden verkligen gör en stor skillnad! 😍 Tack för att du valde Pergolux – vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service.

Hälsningar,
Ditt Pergolux team

Classificada 1 em 5 estrelas

Snygg produkt – men katastrofal kundservice vid reklamation

UPPDATERING 26 augusti 2025:
Efter flera försök att få svar på våra mejl nådde vi till slut kundservice via chatten, eftersom det varit omöjligt att få någon återkoppling via mejl. Vi har nu fått ett kompensationsförslag – 3 500 kr, vilket motsvarar mindre än 5 % av köpesumman (82 700 kr). Det är enligt vår mening helt oskäligt, särskilt med tanke på att vi ännu inte kunnat använda pergolan överhuvudtaget och att ärendet har pågått under hela vår- och sommarsäsongen.
Vi väntar fortfarande på att delarna ska skickas – enligt uppgift ska det ske den 2 september. Vi återkommer med uppdatering när vi vet om detta verkligen sker och om felet åtgärdas.

Vi har köpt en fristående pergola från Pergolux för 82 700 kr, som tyvärr visat sig vara en mycket frustrerande investering. Produkten har ett konstruktionsfel i öppningsmekanismen som gjort att hängrännan skurits sönder – och trots att detta reklamerades i god tid har vi inte fått någon leverans, ingen orderbekräftelse och ingen lösning på problemet, trots att det nu gått flera månader.

Det som gör oss mest besvikna är inte bara produktens fel, utan att det är väldigt svårt att få kontakt och konkret hjälp från kundservice när det handlar om reklamationer. När man är i köpprocessen är de mycket tillmötesgående och snabba – men när något går fel upphör nästan all kommunikation. Vi har skickat flera mejl, laddat upp filmer och bilder, fått vaga svar – och sedan tystnad.

Vi har haft tekniker på plats flera gånger och lagt både tid och pengar på att försöka lösa något som borde ha hanterats av leverantören. Nu har hela sommaren gått utan att vi kunnat använda pergolan, och fortfarande är varken felet åtgärdat eller den trasiga delen ersatt.

Vi avråder starkt från att köpa en så dyr produkt från Pergolux om du förväntar dig support om något går fel. Det är en fin produkt – men utan fungerande support blir det ett mycket dyrt och frustrerande projekt.

29 de abril de 2025

Hej Malin,

Tack för att du tog dig tid att dela din erfarenhet med oss. Vi beklagar verkligen att du har fått vänta så länge på en lösning och att din sommar påverkades negativt. Detta motsvarar självklart inte vår standard för service och kundbemötande.

Vi känner till din reklamation och den är under behandling. Tyvärr hade vi inte den nödvändiga reservdelen i lager, vilket har orsakat förseningarna. Vi förstår hur frustrerande detta är och vill be om ursäkt för de problem som uppstått.

I vårt senaste mejl har vi erbjudit kompensation som en ursäkt för de besvär som uppstått. Vi arbetar nu intensivt för att kunna avsluta ärendet så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod och din förståelse. Vi är övertygade om att du snart kan njuta fullt ut av din pergola.

Vänliga hälsningar

Snygg.

Snygg.
Snygg och bra. Älskar den.
Lätt att sätta upp? Nja tog tid och man bör vara händig men 2 personer löser det. Lång leverans tid och värdelös lång leverans för att få liten del som inte fanns med i paketet. Har snart gått 2månader och har fortfarande inte fått fästet till ett sidoskydd.

10 de agosto de 2025

Hej Marie!

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du gillar produkten och att du tycker att den är snygg och bra! 😍

Vi förstår att uppsättningen kan ta lite tid och att det krävs lite händighet – men vi är glada att höra att ni lyckades få den på plats tillsammans! 👷‍♂️🛠️

Vi beklagar verkligen att leveranstiden har varit lång, och att det saknades en del i paketet. Det är självklart inte den standard vi vill hålla. Vi arbetar aktivt på att lösa detta och har förståelse för att väntan på den saknade delen har varit frustrerande. 😞

Tack för ditt tålamod – vi hoppas att du snart får det sista fästet och kan njuta fullt ut av din pergola! 🌞

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställ inget från dom bara krångel…

Beställ inget från dom bara krångel från dag ett!

Bara massa bortförklaringar mm.

22 de julho de 2025

Hej Mårten,

Vi beklagar verkligen att du har haft en dålig upplevelse och vi förstår att det kan vara frustrerande när saker inte går som förväntat. 🙁

Vi har tyvärr inte kunnat hitta någon beställning kopplad till ditt namn. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt, skulle vi uppskatta om du kunde ange ditt beställningsnummer. Då kan vi ta tag i ditt ärende direkt och hitta en lösning så snabbt som möjligt.

Tack för att du hör av dig – vi ser fram emot att lösa detta åt dig.

Obefintlig kundtjänst

Fantastisk produkt men totalt obefintlig kundtjänst.
Har försökt chatta, maila, ringa men inget svar. Fick leverans men delar fattades. HELT OMÖJLIGT att få tag på någon person för att få hjälp.
på deras hemsida finns ett telefonnummer till "prata med en expert" - där svarar INGEN varesig på säljteamet eller kundtjänst

29 de julho de 2025

hej Christina!

Tack för din feedback – vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse!
Vi vill gärna förtydliga att vår kundtjänst är bemannad och tillgänglig. Du kan nå oss:

Telefon: Tisdag till fredag kl. 10–13

Chatt: Måndag till tisdag kl. 10–21

E-post: Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

Helg: Lördag kl. 10–18 och söndag kl. 12–20

Vi kan tyvärr inte hitta någon beställning i ditt namn, så det vore toppen om du kunde kontakta oss igen – gärna med ditt ordernummer – så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Vi vill självklart att du får alla delar du beställt och att du är nöjd med både produkt och service.

Pergolux teamet

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra passform och gedigen…

Mycket bra passform och gedigen byggsats känns som bra kvalite.

6 de julho de 2025

Hej Mona!

Tack så mycket för din fantastiska recension! 😊
Vi är glada att höra att du är nöjd med passformen och kvaliteten på byggsatsen! 💪🌟 Vi strävar efter att leverera produkter som både är enkla att montera och av hög kvalitet, och det är underbart att höra att det levde upp till dina förväntningar.

Tack för att du valde Pergolux, och vi hoppas att du får mycket glädje av din pergola! 😄

PERGOLUX teamet

Classificada 1 em 5 estrelas

En bra produkt men usel kundtjänst

Noterar att Pergolux ofta får betyget 4-5 stjärnor och det är produkten värd - om de lyckas leverera komplett inom lovad tid! Vi beställde en Sundream S3 4x4 m inkl. tre st sidoskydd (screengardiner) i mitten på april 2025 och får en leverans efter 14 dagar - som lovat! Nu håller vi på att "göra om" hela vår utemiljö så leveransen vart lagrad i vårt garage till den 16 juni då vi monterade den. Det tog i och för sig halva den 16:e och hela den 17:e att få ihop den, ca tolv timmar för två erfarna snickare. Men det var första gången de såg en Pergolux och montageinstruktionerna har utvecklingspotential. Problemet för oss var att det saknades montagebleck och skruv till två av tre sidoskydd, något vi reklamerade den 17/6 kl. 14.30 via mail.
Den 19/6 kl. 09.12 fick vi ett mailsvar att ett reklamationsärende och att de saknade delarna skulle skickas "så snart som möjligt"! Vi har mailat till kundtjänst den 24/6, 30/6, 1/7 och 8/7 utan några svar!? Jag ringde kundtjänst fm den 1/7 och vart lovad en återkoppling via telefon av rätt person under em, men ingen återkopplade. Ett argt mail kvällen den 1/7 resulterade i ett mailsvar em den 3/7 att man är ledsen att svaret har dröjt men Pergolux har "lagt högsta prioritering på ditt ärende..." och att de "gör vårt bästa för att din leverans ska skickas så snart som möjligt"!? Det är totalt fyra stycken montagebleck och tillhörande tolv skruvar som med lätthet kan stoppas i ett vaddetat A5 kuvert och skickas via Postnord, tar femton minuter om de finns i lager!? Men det är kanske här "skon klämmer, det finns inget lager och bleck med tillhörande skruvar ligger på en fraktbåt på väg från andra sidan jordklotet? Då undrar man bara; vem fick våra bleck med tillhörande skruvar som Pergolux missade att skicka med originalleveransen? Som jag inledde denna utläggning så kan produkten vara värd 4-5 stjärnor men likt vårt inlägg så finns det aldeles för många "ettor" här på Trustpilot för att Pergolux kan vara nöjda med sin kundtjänst agerande mot oss - sina kunder. Kort och gått så känns det som att man bör överväga denna "ryska roulette" som framgår av de omdömen som Pergolux får här, innan man beställer från dem. Det finns andra alternativ!
Roger S.

10 de julho de 2025

Hej Roger,

Tack för din feedback och vi ber om ursäkt för den besvärliga upplevelsen du haft med vår kundtjänst.
Vi är glada att höra att du är nöjd med själva produkten, men vi förstår verkligen din frustration gällande de saknade delarna och den fördröjda responsen från vårt team.

Vi vill informera dig om att dina ersättningsdelar är på väg. Tyvärr har vi haft vissa tillfälliga utmaningar i vårt lager, vilket har orsakat en längre leveranstid än vad vi hade önskat, och vi ber om ursäkt för detta. Vi förstår att det är frustrerande, särskilt när det gäller något så enkelt som saknade skruvar och beslag.

Jag har skickat spårningsnummer för din leverans till dig via e-post, så att du kan följa paketets väg. Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och vi arbetar intensivt för att förbättra vår service och våra svarstider.

Vi hoppas att när du mottar de saknade delarna kommer allt att vara i ordning, och att du kan njuta av din Pergola fullt ut. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig.

Tack igen för din feedback, och vi ber om ursäkt för de fördröjningar som uppstått.

Ditt Pergolux TEAM

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.