Slechte graveer werk en goedkope troep.
Als cadeau, voor een speciale gelegenheid, kreeg ik via de website personalsuprise.nl een gepersonaliseerde 3-delige bestekset toegezonden. Bestaande uit een vork, lepel en mes; alle 3 van het merk Amefa.
Het geleverde
Ondanks dat deze 3 items (vork, lepel, mes) tegelijkertijd in één opdracht zijn besteld kloppen deze niet bij elkaar; het geleverde is geen set. De mes behoord tot een andere série dan de vork en lepel.
De gravure
De gravures op elk van de 3 items (vork, lepel, mes) is verschillend in lettertype, vorm en grootte. Ook zijn de gravures, op alle 3 de items (vork, lepel, mes) op een verschillend plaats aangebracht en gecentreerd.
Kwaliteit
Vork en lepel zijn van een goedkope kwaliteit, kwaliteit van de mes is beter. Kwaliteit van de vork en lepel is nagenoeg gelijk aan dat van blik: licht, dun en met 'scherpe' randen. Terwijl de mes dat niet is.
Wat een bestekset moet zijn, is een bijelkaar geraapt zooitje.
Merknaam Amefa
De merknaam Amefa is op de mes scherp en mooi aangebracht echter op de lepel en vork is het merk zeer slecht en onduidelijk leesbaar; het lijkt erop dat in een merkloze vork en lepel de merknaam Amefa is gegraveerd.
Customer service
Contact met deze website gaat met ene Laser Lindy, volgens mij een ai conversatie want, ze geeft continue hetzelfde antwoord. Lindy geeft aan: "aangezien het om een gepersonaliseerd product gaat kunnen, we het helaas niet retour nemen".
Deze website is gespecialiseerd in verkoop van alleen maar gepersonaliseerde items.......
De website prijs
Deze is schandalig hoog voor de kwaliteit van deze geleverde bestekset; alsmede de kwaliteit van de gravures is ondermaats.
Personalsurprise rekent vele €10 tallen (ongeveer €40.00) voor deze levering; in de winkel is hetzelfde verkrijgbaar voor €7,50.
Aanvulling
Op het internet, bij andere websites, geven gebruikers aan dat het bestek van Amefa snel roest.
26 de julho de 2025
Opinião espontânea