Petitflora.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig sød og professionel. Laver de fineste huer :o) Fik den også hurtigt trods det Black friday jeg bestilte. Kan varmt anbefales

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. Havde fået tilsendt nogle leggings som ikke passede i målene på trods af rigtig størrelse. Ringede til Anja og der var absolut ingen problemer i at sende dem retur og så skulle hu... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har bestilt to bloomers til mine piger på hhv. 11 mdr. og 3,5 år. Bestilte størrelse 86 og 110. De er virkelig lækre, men desværre meget meget lille i størrelsen, især elastikken om lårene. Mine piger... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Unikt børnetøj, som man ikke lige finder så mange andre steder og som klæder min pige flot på. Har handlet der flere gange og tøjet er blevet leveret inden for en rimelig tidsramme.

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil
  2. Loja para bebé
  3. Designer de interiores

Informação fornecida por diversas fontes externas

Velkommen til mit lille kreative univers. Hos Petitflora finder du babytøj & børnetøj som jeg selv designer. Du finder tøj til dine små guldklumper i størrelse 0 - 6 år. Babytøjet & børnetøjet hos Petitflora er lavet i lækre økologiske metervarer. Tøjet er lavet i afdæmpet farver som passer til den nordiske børnemode. Derudover finder du interiør til børneværelset fra Cotton & sweets. Lækre strømper & strømpebukser fra Condor + hårpynt og accessories fra Bows by stær. Jeg glæder mig til at møde dig i shoppen og står altid klar til at hjælpe dig. Hurtig levering og GRATIS fragt v. 399 kr.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Alt var som lovet!

Jeg har købt bånd til min drengs dåb. De var nøjagtig som beskrevet og som på billede. Tak for det! Hurtig levering til GLS pakkeshop.

31 de janeiro de 2018

Resposta da Petitflora.dk

Århh, hvor er det dejligt, at høre Rikke, er det er som du forventede.
Tusind tak for din anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg vil til hver en tid anbefale Petit Flora 😊

9 de janeiro de 2018

Tusind tak, Linette for din fine anmeldelse ♥
Dejligt du er tilfreds med dit køb.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt levering og skarp pris

Hurtigt levering og skarp pris! God information undervejs og en sød personlig hilsen i pakken. Vil helt klart handle igen.

2 de janeiro de 2018

Tusind tak Jannie for din fine anmeldelse ♥
Jeg er glad for at du er tilfreds, og du er altid hjertelig velkommen igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lynhurtig levering og super god …

Lynhurtig levering og super god kvalitet, købte en hue til min datter, og den er bare så lækker

20 de dezembro de 2017

Resposta da Petitflora.dk

Tusind tak Morten for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre at du er glad for huen.
Rigtig glædelig jul & godt nytår.

Classificada 4 em 5 estrelas

ok lidt bøvlet med rabatten

9 de novembro de 2017

Resposta da Petitflora.dk

Mange tak for din besked Connie. Ja det var lidt øv rabatkoden skulle drille men godt vi fik styr på det.

Super🌸

Virkelig god og personlig service, og lækre flotte shorts👌🏼☺️

22 de julho de 2017

Tusind tak for din fine anmeldelse Diite ♥
Dejligt i er glade for shortsene.
Kh Anja

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais