3,2

Aceitável

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

3,2

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Køb aldrig et gps halsbånd med…

Køb aldrig et gps halsbånd med abonnement ved PetNordic fra Relatel
Det er ikke til at opsige igen, kan ikke opsiges ved Relatel fordi PetNordic ejer det og PetNordic vil ikke opsige trods to skriftlige på mail og to telefon henvendelser hvor det blev lovet opsigelse og bekræftigelse sendt på mail.
Så lad være med at købe der

30 de março de 2023

Exceptionel service!

Da jeg ikke havde modtaget en mail om at mit hundedækken var blevet sendt afsted, ringede jeg til PetNordic, som fandt ud af at PostNord havde forlagt pakken. Herefter afleverede PetNordic ikke bare ét dækken, men to dækkenet og snacks, personligt! Virkelig service ud over det sædvanlige, handler klart her igen!

7 de dezembro de 2022

Man modtager ikke sin vare og de…

Man modtager ikke sin vare og de trækker pengene alligevel. De reagerer ikke på telefonopkald eller mails. Det er et svindel firma!!!!!!

25 de janeiro de 2022
logótipo da Petnordic

Resposta da Petnordic

Kære Lotte, Pengene er returneret til din konto, og vi har ændret på vores interne processer, så det ikke sker igen. Vi kan selvfølgelig kun beklage at vi ikke har været opmærksomme på vores forsømmelse.
Venlig hilsen
PetNordic