Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Køb ikke!!

Køb ikke!!! De er gået konkurs!!!!De er nogle værre svindlere..sælger på nettet, mens de er gået konkurs og trækker pengene..

19 de janeiro de 2026

Køb IKKE derinde !

Køb IKKE derinde !!
Jeg bestilte start januar og fik besked om min pakke var på vej. Jeg hørte intet siden og nu er det en måned siden jeg bestilte.
Jeg tjekkede hjemmesiden og nu står der “beklager vi leverer ikke i øjeblikket” øh? Mine penge trak de ved bestilling.
Jeg har skrevet 5 mails til dem om, at jeg ønsker mine penge retur, men får ingen svar !

9 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

ALDRIG KØB FRA DETTE FIRMA!!!

Jeg bestilte 2 x hundejakker og en sele d. 9/1. Nu er det d. 26/1 og jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Jeg har fået mail om at der var oprettet en Postnord fragtlabel til mig, men her en uge efter jeg fik den mail er der stadig intet sket og Postnord har intet modtaget fra Petster. Jeg kommer aldrig til at bestille noget derfra igen. Jeg har skrevet til kundeservice efter 10 dage, at jeg ønskede at annullere mit køb. Denne mail har jeg selvfølgelig heller ikke fået svar på.

IKKE KØB FRA DETTE MØG FIRMA, DU KOMMER ALDRIG TIL AT MODTAGE DINE TING - OG DE TRÆKKER PENGENE MED DET SAMME!

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst tilfreds

Jeg bestilte en Waldhausen trense d. 25. Juli og den blev leveret til pakkeshop i dag til afhentning.
Alt er fint og jeg har intet at klage over. Nem tilgang på webshoppen og hurtig levering med post nord. 👌🏼
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er yderst tilfreds og vil bestemt bruge Petster igen 👍🏼

31 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

En uges leveringstid og hæver penge før afsendelse

Bestilte mine varer torsdag den 26. sep.
Pengene blev trukket den 30. sep.
Hørte ingenting fra virksomheden før den 2. oktober at de nu sender varerne til mig.
Postnord var hurtige, da jeg kunne hente pakken fredag den 4. oktober.
Varerne var fine og som forventet, men det er dårlig stil fra virksomheden at hæve pengene med det samme og først sende efter så mange dage, når det ikke er det de oplyser på deres hjemmeside.

4 de outubro de 2024

Én ordre - to usande oplysninger :-(

Én ordre - to usande oplysninger :-(
Bestilte tre varer d. 16/9, og glædede mig over, at de lovede afsendelse samme dag, når man bestilte inden kl. 11.00.

Betalingen blev trukket på min konto d.. 19/9, men jeg havde endnu ikke fået besked om, at mine varer var på vej.

D. 20/9 fik jeg så mail om, at to af varerne var udsolgt fra leverandøren, og at man ikke vidste, hvornår de var på lager igen - og at den tredje vare OGSÅ var udsolgt, men var på vej.

Jeg bad om at få min ordre annulleret, og fik bekræftelse d. 23/9 i en mail, hvor der samtidig stod, at de først trak penge på ens konto, når varerne forlader lageret.

Dvs. først reklamerer de uretmæssigt med "afsendelse samme dag" - og derefter trækker de penge på ens konto, selvom de overhovedet ikke er i besiddelse af varerne.

Der vil jeg helt klart IKKE anbefale nogen at handle!!

20 de setembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais