Phoenix Hair Products Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De texture paste en de applicator met de poeder in 1 woord Geweldig👍🏻. De levering is de volgende dag dus super snel. Ze staan ook open voor vragen en antwoorden dezelfde dag nog. Nogmaals bedank... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Mijn haar blijft toch een paar dagen plakkerig maar het volume is perfect. Het gaat over het product Texture Paste. Dank voor je reactie, ik ga proberen iets minder te gebruiken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Phoenix Fibre Gum is echt een game-changer voor mijn krullende haar! Deze stylingoplossing biedt niet alleen een flexibele hold, maar het behoudt ook de natuurlijke glans en textuur van mijn krullen.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo

Phoenix Hair Products is een stoer en ambitieus merk met hoogwaardige producten voor haar/huid voor zowel man als vrouw. De producten worden geproduceerd naar onze wensen met ieder een eigen identiteit. Neem gauw een kijkje en verwen jezelf of een ander!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

73 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

18 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Plakkerig

Mijn haar blijft toch een paar dagen plakkerig maar het volume is perfect.
Het gaat over het product Texture Paste.

Dank voor je reactie, ik ga proberen iets minder te gebruiken.

12 de agosto de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het volume. Jammer dat de Texture Paste bij jou wat plakkerig blijft aanvoelen. De paste hoort juist een vrij droog en mat resultaat te geven. Onze tip is om eens met een nóg kleinere hoeveelheid te beginnen en deze eerst heel goed tussen beide handen te verdelen. Vaak is een klein vingertopje al voldoende.

Hopelijk geeft dit voor jou een prettiger resultaat! 🙌

Geweldig

Ze staan ook open voor vragen en antwoorden dezelfde dag nog. Nogmaals bedankt 👍🏻❣️

4 de agosto de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Wat ontzettend leuk om te lezen, Esther! 😊 Super dat zowel de Texture Paste als de Volume Poeder met applicator zo goed bevallen. En natuurlijk helpen we altijd graag wanneer er vragen zijn! Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons.

Robin en Esther van Phoenix Hair Products

Super fijne producten

Super fijne producten, fijne geur
Snel bezorgd

1 de agosto de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Wat fijn om te horen, Nathalie! 😊 Super dat de Texture Paste, Shaping Clay én Sea Salt Spray zo goed bevallen. En natuurlijk fijn dat je bestelling snel in huis was!

Enorm bedankt voor je bestelling, het vertrouwen én het delen van je ervaring. Dat waarderen we enorm! 🙌

Zeer fijne product

Zeer fijne product. Haar voelt dikker aan en wordt niet vet. Blijft goed in model en ruikt heerlijk.

4 de julho de 2026

Hi Rish,

Bedankt voor het achterlaten van deze geweldige review. Dat waarderen we enorm!

Fantastisch om te horen dat de Shaping Clay zo goed bevalt. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Robin en Esther
Phoenix Hair Products

Applicator en poeder geweldig

De volgende dag al bezorgd en de applicator met poeder werkt geweldig. Ik gebruikte voorheen ook wel eens poeder maar uit een busje vind ik moeilijk te doseren. Met deze applicator werkt dit geweldig. In eerste instantie niet te veel gebruiken en eventueel bij spuiten is mijn advies. Je gebruikt als snel te veel.

20 de maio de 2026

Hi Agnes,

Wat fijn om te horen! Bedankt voor het delen van je ervaring én je handige tip. Veel gebruikers merken inderdaad dat je met de applicator veel gerichter kunt werken dan met een standaard busje volume poeder. En je hebt helemaal gelijk: met een klein beetje bereik je vaak al het mooiste effect zonder dat het té stroef wordt.

Ook blij om te horen dat de bestelling snel binnen was. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!

Super spul!

Super spul!! Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten!

17 de abril de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Wat geweldig om te horen, hier doen we het voor! 😊

Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van je review, dat waarderen we enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Top producten en snelle levering

11 de abril de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, I.M.P. Beerse-Timmer! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat de producten goed bevallen en dat de levering snel was verlopen. Nogmaals dank voor het vertrouwen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Typisch gevoel……Het poeder werkt…

Typisch gevoel……Het poeder werkt geweldig, alleen het haargevoel na het opbrengen vind ik niet zo lekker,net of de hele dag naar het strand bent geweest. Maaaaaar ik blijf het gebruiken,na het haar wassen lijkt of er nog wat restanten in het haar zitten, en dan zit mijn haar perfect

9 de abril de 2026

Hi Stans,

Dankjewel voor je review!

Goed om te horen dat het poeder voor je werkt.

Wat je beschrijft qua gevoel klopt eigenlijk precies met hoe volumepoeder werkt, dat “stuggere” / droge gevoel zorgt juist voor die grip en volume bij de haaraanzet.

Tip: gebruik echt een héél klein beetje en verdeel het goed met je vingertoppen, vaak voelt het dan direct een stukje fijner.

Groet,

Classificada 5 em 5 estrelas

De haar vitamines zijn echt super en…

De haar vitamines zijn echt super en het ruikt echt lekker
Heb ook de haar poeder voor volume gekocht maar nog niet gebruikt

1 de abril de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Super om te horen dat de Hair Vitamin bevalt, Petra! Dankjewel voor het achterlaten van je review, dat waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Robin van Phoenix Hair Products

Classificada 5 em 5 estrelas

Het is een fantastische product.

Het is een fantastische product.
Het doet wat ze zeggen dat het moet doen.
Een super snelle levering.

31 de março de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, Karin - dat waarderen we enorm! Blij om te horen dat het product bevalt en dat de levering snel was 😁 Met vriendelijke groet, Robin van Phoenix Hair Products

Classificada 5 em 5 estrelas

Alttijd snel geleverd en top producten.

20 de março de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Bedankt voor je mooie review, Franklin! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over de producten - daar doen we het voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte bestelling en prima product…

Vlotte bestelling en prima product voor redelijke prijs

27 de fevereiro de 2026

Hi Tineke,

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over het product, daar doen we het voor 😊

Dankjewel voor je mooie review, dat waarderen we enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering! En de verstuiver werkt prima. Je kan gericht de poeder op de gewenste plek verstuiven.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Phoenix Hair Products

Super bedankt voor de mooie review, M. Dat waarderen we enorm! Blij om te horen dat de verstuiver goed werkt en de levering snel was. Met vriendelijke groet, Robin van Phoenix Hair Products

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne persoonlijke aandacht en goede…

Fijne persoonlijke aandacht en goede producten

4 de novembro de 2025

Resposta da Phoenix Hair Products

Bedankt voor je mooie review, inge!

Fijn om te horen dat je onze persoonlijke aandacht en producten zo waardeert. Dankjewel voor het vertrouwen!

Robin van Phoenix

Mega fijne haarpoeder

Mega fijne haarpoeder! Ook door die applicator werkt het zo gemakkelijk, ik wil niet meer anders!

11 de novembro de 2025

Hi Seliha,

Wat leuk om te horen dat de Volume Poeder zo goed bevalt, vooral in combinatie met de applicator!

Super bedankt voor je review, dat waarderen we enorm!

Groetjes,
Robin van Phoenix

Classificada 4 em 5 estrelas

Bedrijf zelf is prima

Bedrijf zelf is prima, handelen je bestelling correct af maar het mousseprodukt zelf is voor mij waardeloos; plakt verschrikkelijk, mousse is niet luchtig hoe veel je ook schudt van tevoren en eenmaal opgedroogd is het haar keihard. Verscheidene keren geprobeerd volgens gebruiksaanwijzung maar geen verbetering. Rest van de verpakkingen weggeven.

1 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geleverd en prima product

8 de agosto de 2025

Hi Marionne,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de levering snel was en dat de Curl Foam goed bevalt. We waarderen het enorm dat je voor Phoenix hebt gekozen.

Met vriendelijke groeten,
Robin – Phoenix Hair Products