Niks bestellen hier, Bestelling van 690 euro sinds april 2024 niet geleverd, niks gehoord. Als er mensen zijn die een groep willen vormen om deze mensen aan te pakken graag berichten. Sit... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Koop hier niet. Deze website levert geen producten. Op internet (Facebook, reddit, instagram) meerdere verhalen en zelfs YouTube filmpjes te vinden dat deze site niet levert. Als je hier besteld, be... Ver mais
Llevo esperando un pedido desde el 6 de octubre habiéndolo reservado mucho antes y ya llevo 10 días esperando y subiendo... No te envían nada ni un mensaje o si les preguntas si tienes suerte te en... Ver mais
Pikaplaza is een goede betrouwbare winkel. Ik jad een 151 binder collection gekocht. Na een week niks gehoord te hebben over een verzending heb ik toch maar een mail gestuurd vanwege de slechte recens... Ver mais
Informações sobre a empresa
De leukste Pokemon webshop van Nederland!
Informações de contacto
Postbus 40, 3417ZG, Montfoort, Holanda
- info@pikaplaza.nl
- pikaplaza.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Niks bestellen hier, oplichters
Niks bestellen hier,
Bestelling van 690 euro sinds april 2024 niet geleverd, niks gehoord.
Site zou al heel lang geleden al gedeactiveerd moeten worden snap niet hoe zulke oplichters nog met een site kunnen doorgaan.
Als er mensen met een groep zijn die achter hun aan gaan wil ik me ook hierop aanmelden want dit valt niet te accepteren.
Larissa, Hopelijk komen ze je nog tegemoet en zal je je lesje leren. Belachelijk hoe jullie te gang gaan.
Dit is absoluut een oplichter
Dit is absoluut een oplichter. Je krijgt niets en hoort niets. Absoluut niet bestellen hier. Zonder twijfel de grootste oplichter in Nederland op internet.
Wacht al 2,5 jaar op een pakketje
Wacht al 2,5 jaar op een pakketje, echt belachelijk. Reageren ook niet op mails.
Unos timadores que me deben dinero…
Unos timadores que me deben dinero desde hace años, pero vamos que denuncia al canto y voy a ser la persona más cansina del mundo. TIMADORESSS Y UNOS ESTAFADORES SINVERGÜENZAS!!!
Bestelling #7074 nooit iets gekregen.
Bestelling #7074 .
Nooit iets ontvangen en een 10 tal berichten gestuurd maar zelfs geen antwoord.
We hebben contact opgenomen met NietBezorgt.nl om te bekomen waar we recht op hebben of ons geld terug
Niks ontvangen en ook geen reactie op…
Niks ontvangen en ook geen reactie op meerdere e-mails. Mensen, bestel hier niet!!!!
Leveren niet en laten niets meer van…
Leveren niet en laten niets meer van zich horen. Aangifte wordt gedaan van fraude.
Al 3 weken aan het wachten op mijn…
Al 3 weken aan het wachten op mijn pakket niemand antwoord via de mail.
Nooit iets geleverd gekregen
Waiting for more than a year, no contact
Have ordered a lorecana booster box over a year ago. Updates on website say their products didn’t get delivered. But I also don’t get a refund or any new updates. Mails don’t get responded. So I’m just here praying I still get what I payed for. If not, these people are thieves.
Was relaxed leuke mystery box!
Slecht
Slecht. Het (bedrijf) een ingebrekestelling brief gestuurd mochten ze binnen 14 dagen niet reageren , kunt u juridische hulp inschakelen .
Leveren niet!! Reageren nergens op
Niet kopen! Hier heb ik vorig jaar 2 boosterboxen van Disney Lorcana besteld en die zijn nog steeds niet geleverd. Inmiddels 10 emails gestuurd en geen enkele reactie. Ik heb mijn zaak nu bij nietbezorgd.nl neergelegd, hopelijk gaat er nu iets gebeuren.
Ik wacht al sinds 10 oktober
Ik wacht al sinds 10 oktober, 2 mails gestuurd in verband met hoe het zit met de levering en niets laten weten. Bestel hier zeker niet!
Bestelling #6629 in oktober 2023…
Bestelling #6629 in oktober 2023 besteld. Het ging om een Lorcana boosterbox. Nooit ontvangen. Duizend mailtjes gestuurd voor status update of geld terug maar geen antwoord. Op de site staan een aantal zoethoudertjes dat er een deel in juni zou komen blabla. Niks gehad. Gewoon oplichters. Ze hebben het niet meer onder controle en leveren alleen nog spullen die ze hebben liggen. Ze maken van hun leveringsprobleem jouw probleem ipv gewoon geld terug te geven voor niet geleverde produkten. Koop hier niet!
Teleurgesteld
€100 mystery box gekocht want dat leek me leuk. snel verstuurd en netjes ingepakt, maar het was helaas een gevalletje “hoe gaan we dit naar de waarde brengen die is betaald” waardoor je eigenlijk vrij onpopulaire producten krijgt en in mijn geval wat stickers en trick or treat pakjes om de waarde net naar de €100 te brengen. ook krijg ik een jumbo kaart terwijl ik erbij heb gezet dat ik die niet wil. gewoon teleurgesteld als ik eerlijk ben. het is geen scam en kan allemaal veel erger maar het is het ook gewoon zeker niet waard.
Nooit ontvangen, geen contact
Helaas een bestelling geplaatst voordat ik reviews opgezocht heb. Vandaag is het 3 weken geleden sinds de besteldatum. Meerdere mails gestuurd maar 1 reactie in de eerste week dat het wat langer zou duren maar morgen verstuurd zou worden. Inmiddels al 2 weken verder na deze reactie en word er op verdere contactverzoeken niet meer gereageerd, heb ik mijn bestelling niet en ben ik mijn geld tot nu kwijt.
UPDATE 25-08-24
Nog steeds geen contact of oplossing
Ik heb gisteren de mister box gekocht…
Ik heb gisteren de mister box gekocht van 20eu en vandaag binnen gekregen,
Ook meteen de waarde van alle stappen opgezocht en dat is 50euro + dus een prima shop geen OPLICHTING
Bestelling niet ontvangen (april 2024 besteld)
Op 28 april 2024 heb ik bij PikaPlaza 3 Pokémon boosterboxen besteld. Ik had vooraf een paar vragen gesteld en daar heeft ze netjes op gereageerd. Het was druk, dus de levering zou iets langer duren. Echter hield het daarna op met de communicatie en heb ik geen enkele e-mail meer van haar gekregen. Tot op deze dag heb ik geen producten/geld terug mogen ontvangen. Ik heb het idee dat ze de goedkopere bestellingen wel levert en de duurdere niet, aangezien er soms positieve reviews verschijnen. Ook zie ik op haar website dat er op 17 juni 2024 een update is geschreven, dus het bedrijf is nog wel degelijk actief.
Ik heb mijn zaak naar NietBezorgd.nl gestuurd en hoop dat zij me kunnen helpen.
SCAMMERS!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.