Ik vind het fijne website en snel binnen gekregen wel jammer dat je niet meer setjes van het zelfde kan bestellen als je de kleur extra setje wil halen is dat niet mogelijk zou ik wel leuk en fijn vi... Ver mais
Heb hem besteld, en keurig ontvangen, hij is precies goed, anti -slip, en waarschijnlijk zal hij de scanner beter beschermen, als hij per ongeluk valt! Ziet er ook nog eens vrolijk uit deze blauwtinte... Ver mais
Bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd. Helaas vonden wij de pleisters voor de libre veel te klein. * Dank voor je reactie en we kijken zeker uit naar de XL fixeertapes!
Pimp je Diabetes is een webshop voor producten om je diabetes een stukje leuker en mooier te maken! Wij bieden momenteel fixeer tapes aan om je sensor beter te laten zitten en er mooier en leuker uit te laten zien.
Evert van der Veerlaan 20, 3871XK, Hoevelaken, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Hoi fijne pleisters maar te klein sorry past gewoon niet
Leuke prints! Mogen er wel meer worden. Blijft ook goed zitten met zwemmen en sauna.

Resposta da Pimp je Diabetes
Snelle levering en goede pleisters! Mijn dochter is blij!

Resposta da Pimp je Diabetes
Had een bestelling geplaatst. Kreeg een paar dagen later een mail dat ze waarschijnlijk de verkeerde hadden verzonden en of ik dan een foto wilde maken van de ontvangen bestelling als het verkeerd was en zou willen mailen. Dan zou ik de juiste bestelling alsnog krijgen. Vond het heel erg klantgericht en was ook meteen oplossend. Gelukkig was de bestelling wel correct en heb ik ze gemaild en bedankt voor de moeite. Zal er zeker nog een keer bestellen.

Resposta da Pimp je Diabetes
De pleister/sticker hoe je wild noemen zijn mooi.
Alleen hij is net zo groot als mijn sensor hij plakt niet nog is goed op je arm.
Die randen zinn te klein

Resposta da Pimp je Diabetes
Hele leuke stickers om m'n fsl op te leuken en ervoor te zorgen dat ie goed blijft zitten. Ook heel fijn, dat je ze per stuk kunt kopen.
Verzending was niet supersnel, maar dat lag waarschijnlijk aan de feestdagen.
Ik ga zeker vaker hier bestellen!!