Pink-Mule Opiniões 233

TrustScore: 2 em 5

2,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cigarros electrónicos

Escrito pela empresa

Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

5 stelle sono poche!

Esperienza ottima! Il pacco tardava ad arrivare, il tracking non si aggiornava e GLS aveva detto di averlo perso. Pink-Mule ha acconsentito a rispedirmelo senza dover pagare nulla, anche se non era colpa loro ovviamente, ma del corriere. Fortunatamente poi il pacco è stato “ritrovato” ed è arrivato in 12 giorni totali. Pink-Mule 5 stelle, corriere GLS 0 stelle (anche se, a onor del vero, siamo vicini alle festività natalizie)!
Inoltre rispondono tutti i giorni (domenica compresa) in chat (Sarah è davvero gentilissima) in maniera istantanea e non abbandonano il cliente, cosa che succede con molti siti online. Per il resto tutto ok, sia la qualità, sia i prezzi, sia il packaging (le loro basi arrivano sottovuoto). 5 stelle a Pink-Mule sono poche!

+ qualità (quality)
+ prezzi (prices)
+ packaging
+ servizio clienti in chat (support by chat)

- corriere GLS (shipping, Pink-Mule not guilty)

22 de dezembro de 2017
Classificada 3 em 5 estrelas

Godt og skidt

Positivt: Stort udvalg, lave priser.
Negativt: Ringe guidening på hjemmeside og HALVANDEN uges leveringstid, det burde kunne gøres bedre!

1 de setembro de 2017

Billigt og godt

Billigt og godt. Dog mangler de nogle produkter på lager som har manglet længe 😢
Man må dog lige prøve sig frem i det kæmpe udvalg af aroma da det meget forskelligt hvor sødt eller syntetisk de smager. De dyre er ikke altid de bedste har jeg fundet frem til👌
Har handlet hos dem 3-4 gange nu uden noget at klage over

30 de março de 2017

Super kunde service

Har handler hos Pink mule før og altid været tilfreds. Denne gang lavet jeg fejl ,fik oprettet adr forkert. Startet en chat og rettet fejlen .Fik svar indenfor et minut på chat og efterfølgende mails med opfølgning. Super : O)

20 de março de 2017

Rigtig god Service

Rigtig god Service, nemt at komme i kontakt med deres kunde service og god hjælp ved spørgsmål og problemer.

1 de fevereiro de 2017
Classificada 4 em 5 estrelas

Lidt langsomme til at reagere, men tror bare det er et engangsproblem.

Jeg har bestilt et gavekort, og forventede et gavekort bevis med posten. Der gik omkring 4 dage, men jeg fik aldrig den mail om at varen var sendt, så jeg skrev til kundeservice og spurgte om de havde sendt varen.
Samme dag skriver de til mig, at de havde nogle problemer med at sende gavekort for tiden, hvilket var fair nok, men jeg kunne godt tænke mig at de skrev til mig angående problemer med gavekortet, og at de ikke ventede med at sige det, før jeg selv skrev til dem. Hvad ville de have gjort, hvis jeg ikke skrev til dem? Pengene var jo trukket, så jeg forventede at varen var sendt. Udover dét, var service god - de svarede med det samme - og fik også sendt gavekortet på mail i stedet.

4 de janeiro de 2017

Amazing service

Amazing service. Quick delivery and super great products.
I have purchased tons of e-liquid by now and I couldn't be hippier. The quality of the products is great. I have already recommended pink mule to my vaping friends.

16 de dezembro de 2016

Super shop

Super shop - top klasse support.

Jeg bestilte en ting om Torsdagen - Fredag er den ude til levering.
Jeg er ikke hjemme, og kan ikke afhente pakken - ingen problem, den bliver leveret hos en pakke central dagen efter.

Mandagen efter, får jeg en personlig besked fra deres support "Din pakke kan afhentes" - den var afhentet, men jeg er imponeret over at de tager sig tiden til at følge op.

Varm anbefaling herfra, og tak til:
Nik, Sarah og Marianne (De folk jeg har været i kontakt med indtil nu, direkte og indirekte), for en super support og et godt øje til detaljer!

Bliv ved med det!

2 de setembro de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

Tilfreds

+ Priserne er gode ift. de øvrige danske E cig websites. (men ikke ift. fasttech)

+ Levering er ok, taget i betragtning af at det bliver sendt fra Spanien. Det tager typisk 2-4 dage efter du har bestilt produktet.

- havde et par små udfordringer med min ordre da jeg fik forkerte varer( første gang jeg brugte hjemmesiden) men fik hjælp og penge tilbage.

-Derudover har hjemmesiden et par glitch og fejl, men ikke noget voldsomt. eksempelvis så snart jeg havde over 10-15 produkter i kurven begyndte kurven at drille, men det kan bare være min bærbar.

jeg har brugt pink mule 2 gange og samlet købt for 1400 kr.

jeg har kun købt væske relateret produkter (aroma og baser).

*Aromaerne er gode (især deres egne), men de øvrige er også ok ( PA,FW, VA og FA)

*Deres VPG blandinger er godt og smager ikke mærkeligt (har oplevet det andre steder),det eneste øv er at man ikke kan købe dem i 1000ml. (det kan være noget med lovgivning, jeg aner det ikke)

4/5 stjerner - vil jeg bruge hjemmesiden igen? ja, til væsker.

13 de julho de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun positive ord at skrive, hvis jeg har oplevet et produkt som var defekt har jeg fået byttet dette uden omkostninger.
Jeg har handlet med andre net handler og mener at Pink Mule er det bedste sted at handle, deres produkter er bedre og deres væske smager bedre sammenlignet med det jeg har bestilt hos andre, så de får et stort 5 tal af mig. :-)

18 de janeiro de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Super glad for jeres egen pvg baser..

Jeg er super glad for jeres egen pvg baser,og jeres nye white label ice med menthol,er i topklasse og lige til at dampe,som den er.Har en lille bøn,som i måske kunne overveje at få hjem i butikken ,savner et låg med pumpe,eller et låg med tut,på jeres flasker med base,så påfyldningen er lettere,når de skal over på andre flasker.Altid hurtig levering og priserne er i den billig ende.Kan kun anbefale Pink Mule,prøv dem!

4 de dezembro de 2015

Hej Annette,

Mange tak for de pæne ord.

Mht til pumpe, så har vi en til netop det du søger, men vi har åbenbart ikke været gode nok til at få den linket. Den er her:

God weekend til dig herfra.

Classificada 1 em 5 estrelas

Rystende dårlig kundeservice og ligegyldighed overfor problemer med produkterne

For nylig købte jeg 2 X 100 ml. basevæsker og to tobaks-aromaer til iblanding.

Aromaerne er blandet ligeligt fordelt i de to basevæsker.

Efter at have dampet i kort tid, blev jeg utilpas med trykken bag øjnene, hovedpine og kvalme

Jeg skrev straks til firmaet, og forklarede hvad jeg havde gjort, de svarede tilbage med et spørgsmål om, hvor meget nikotin jeg havde iblandet!!!!!

Så skrev jeg det samme igen, med en mistanke til den ene aroma.

Fik så svar: Man havde været på lagret, og tjekket nogle af de aromaer man havde hjemme, og de virkede ok, jeg blev herefter bedt om at sende den ene aroma tilbage på egen regning.

Det er simpelthen håbløs dårlig og ligegyldig kundeservice, hvordan kan man teste en aroma for potentiel giftighed ved at gå ud på lagret?

Hvordan kan man være så useriøs og ligeglad, at man ikke øjeblikkeligt beder om at få hele forsendelsen tilbage til kontrol, og hvorfor sender man ikke umiddelbart nogen andre varer uden beregning, med en stor undskyldning, fordi man har leveret noget folk bliver syge af.

Jeg fatter intet, har afleveret det på genbrugspladsens giftdepot, fundet et andet sted at handle, hvor man kan stave til kundeservice og ansvarsfuldhed.

16 de junho de 2015

Hej,

Jeg er da ked af at du opfatter os sådan.
Jeg tror godt vi kan stave til kundesupport, men at du misforstår vores spørgsmål som og tror det bare er en løsning at sende nyt.

Men som bare lidt ansvarlig sælger, er vi nødt til at finde ud af om det problem du har, er noget vi evt kan hjælpe med ved vejledning eller i værste fald, når vi taler væsker, få sikret at det ikke er en generel fejl i en sending, så der ikke bare sendes bevidstløst afsted herfra.

Med de symptomer du nævnte, var det selvfølgelig vigtigt at vide om du feks dampede 72 mg rent, og få det standset, da det ville være hasard. Derfor blev du først sprugt om det.

Du mener selv at det evt kan være aromaen og vi skynder os derfor at tage prøver på lageret, hvor vi konstaterer at vi ikke kan finde noget galt med de tilsvarende aromaer.

Derfor beder jeg dig om at sende mig en prøve, så vi kan få den testet og se om der er noget helt galt med den…ikke kun for din skyld, men for andre kunders også.

Og, du er selvfølgelig ikke blevet bedt om at betale selv, men kun at lægge ud for portoen.

Bedste hilsner Marianne

Classificada 2 em 5 estrelas

Defekte produkter!!!

Købte i januar måned to sæt e cigaretter som jeg nu lige har taget i brug, og de virker overhoved ikke, trods de er opladet korrekt. Har ejet præcis samme e-cigaret før, så ved hvordan den bør fungerer.

8 de junho de 2015

Resposta da Pink-Mule

Hej Amalie, Jeg beklager hvis du har fået produkt/produkter der er defekte. Jeg har ledt efter en besked fra dig i vores mail etc, men kan se du ikke har henvendt dig til os om det. Det plejer at være den letteste og mest enkle måde at få løst evt. problemer når man handler hos os. Jeg skriver en mail til dig så jeg kan få uddybet hvad der kan være galt med de sæt, og det selvfølgelig skal løses. Bedste hilsner herfra.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais