Pink-mule er det rageste sh.. jeg nogensinde har oplevet. Inden butikken blev solgt, og gik under navnet NuMedDamp gik det fint. God betjening, fint udvalg og respekteret foretagende. Overdragelsen af... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte tank + tilhørende coils + ekstra glas Det passede ikke til min damper så ville sende det tilbage og det gjorde jeg, fik aldrig pengene tilbage. Det var i december 2020 og har derefter al... Ver mais
Bestiller en vare, får så tilsendt det forkerte. og nu skal jeg til at have besvær med at sende det retur før de giver mig mine penge. Bestiller ikke her igen.
Stort tillykke med en rigtig god "butik" Handlet 5 gange, levering næste dag, super. Billige varer, overskuelig hjemmeside. Eneste minus er at der ikke er nogen beskrivelse, af aromaerne "smag".... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Pink Mule bestræber vi os altid for at give vores kunder den hjælp og den damp de behøver. Vi er til for damperne, og det er vores intention altid at behandle dem godt. For at sikre det har vi support åben på både mail, live chat og telefon fra morgen til aften, alle ugens dage.
Informações de contacto
Apt. 59, 06670, Herrera del Duque
- +34 924 65 20 75
- mailpinkmule@gmail.com
- pink-mule.com
Sem histórico de convites para avaliação
As pessoas também visitaram
Top Top Klasse !!!
Bestilte varer for 1200 kr fra Pink-Mule som blev sendt mandag den 4, og modtog til min store overraskelse allerede varerne igår...altså 2 dage fra Spanien...det er temmelig godt klaret.
Alt var i den fineste orden, skulle jeg være en lille smule kritisk så var det måske over jeg havde foretrukket mine ting havde været sendt i en kasse, meeeeen det er måske også at være en smule pernytten for den tykke bubbleplastkuvbert havde ikk så meget som et tryk.
Dette var sendt via Correos uden track and trace, men man kan mod merbetaling få track and trace.
Havde enkelte spørgsmål både før jeg modtog varer og efter og disse blev besvaret indenfor henholdsvis 1 time og en halv time...ret flot.
Ser frem til at handle med dem igen og vil helt klart anbefale dem.
EDIT. Jeg havde et lille problem med et produkt men det endte ud i at blive løst på fineste vis, må tilstå jeg ærgrer mig over ikke at kunne give dem en xtra stjerne for det.
Snakkede med pink mule tirsdag og modtog pakken torsdag.. Det kalder jeg hurtig levering.. :) kan god anbefale at bestille bestille her fra..
Perfekt!
Det var med en noget skeptisk følelse at jeg bestilte hos Pink-mule.com, efter at have læst på trustpilot og deres facebook profil.
Jeg valgte derfor at sende en mail til PM inden jeg færdiggjorde min bestilling, ikke mindst fordi jeg havde nogle spørgsmål. 2-3 min. senere kom der svar, allerede der var jeg overvældet. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål, ingen udenoms snak.
Straks efter bestilte jeg.
Jeg bestilte i onsdags, og idag fredag har jeg modtaget varene (og det var uden track'n'trace)! Det er topservice, og jeg kan ikke finde nogen grund til hvorfor jeg ikke skulle bestille derfra igen.
Tak PM!
Super service!
Jeg bestilte i mandags 3 forskellige væsker og to ce5'ere. Det hele ankom igår, torsdag formiddag - så leveringen er altså virkelig hurtig. Stort plus!
Desværre virkede mine to ce5'ere slet ikke, og jeg skrev til PM via deres kontaktformular på hjemmesiden og forklarede problemet. Jeg tilføjede at da jeg hældte den nye væske på en gammel ce4 var der ingen problemer.
Der gik nøjagtig en time, trods det at jeg skrev efter kl 18.00, så fik jeg et svar retur. PM foreslog at de sendte to ce4'ere til mig og sørgede for at differencen på en ce5 og en ce4 ville blive modregnet mit næste køb.
DET er god kundeservice, og jeg kommer helt sikkert tilbage :)
Handlet mange gange - aldrig problemer
Jeg har efterhånden handlet en del gange hos Pink Mule uden problemer. Et batteri gik for et stykke tid siden i stykker - Skrev en mail til kundeservice, og fik nogle dage derefter et nyt - uden at jeg behøvede at returnere det defekte. Det er god kundeservice.
Hurtig levering, fantastisk kundeservice
2 dages levering med det spanske postvæsen, virkeligt positivt.
Meget overrasket over nivauet af service, regelmæssige opfølgninger. En webshop som den skal være. Er man damper, er dette stédet at handle !
Den bedste e-cigaret shop på nettet...!!
Har nu handlet hos pink mule pr. gange efter hånden. Og det er perfekt hver gang. Plus som et lille ekstra ting, får man altid næsten en ekstra væske med sin ordre. Det er fandem super service. Deres leveringstider er typisk 3-4 hverdage. De sender med det spanske post væsen til Danmark, hvor Post Danmark overtager pakken derfra. Deres kunde service er i top. Man får email's fra dem om, ordren er modtaget, ordren er afsendt osv. Typisk bliver ens pakke afsendt samme dag, når man har bestilt noget hos dem. Min sidste ordre var på 1.716,00kr.- hvor jeg købte en eVic mod med en masse Viva Nova tanke, samt nogle trips og en masse væsker. Alt dette er modtaget idag med post Danmark, hvor jeg bestilte det i Torsdags dvs 3-4 dage om at sende det fra Spanien til Danmark. Det er fandem iorden. Har virkeligt ikke noget at sætte en finger på dette firma. Marianne som står for deres shop, har virkeligt styr på sagerne. Kan varmt anbefaledes at emaile hende, hvis man er itrivl om noget. Da de har meget travlt, kan det være de svare først dagen efter. Men til gengæld får man et serøst svar. Og man kan også kontakte dem via deres telefon. ( men det koster at ringe til Spanien. ) så derfor er en email meget bedre. ;) Anbefaler pink mule til alle jeg kender efterhånden. Da alt de har er billigt, samt kvaliteten er iorden. Vil helt sikkert handel her fremover og for altid.
Som altid hurtig levering og gode produkter
Bestilte torsdag aften og modtag i dag mandag. Fantastisk. Mange tak!
Så er de på rette spor igen.
Gav dem en chance mere og sørme om ikke hele ordren kom ganske som i gamle dage. Bliv ved med den gode service, så bliver vi faste kunder igen.
I torsdags ringede de til mig fra Pink Mule. Meget venlig mand som gerne ville høre hele historien, og fortalte at de netop har revuderet deres arbejdsgang og ansat nye medarbejdere.
Fik i dag endelig den manglende ordre og det var der sørme alt sammen.
Afventer nu at få den sidste manglende vare. Når den er i hus overvejer vi at give dem endnu en chance, for efter vores samtale er vi da noget mere positivt stemt.
I starten (august 2012) var vi virkelig imponeret af Pink Mule. Stor hjælp til at komme igang og meget hurtig levering, men men men det fik hurtigt en ende.
Vi bestiller i september nogle mizere, hvor 2 ikke duer da de kommer. Efter lang lang mail korrespondance, hvor jeg føler mig talt ned til, sender de endelig 2 nye. Nå, alt er godt igen - troede jeg.
i oktober bestiller jeg en cone til min mizer, bare for sjov, men når vi nu alligevel skal have væsker. Den var bare ikke med ordren, og trods mange mails har jeg stadig ikke modtaget den.
Så blev det værre. Bestilte 7. december en ordre med 10 vare, 4 mizere, en halsrem og 5 væsker. 4 dage senere kommer der en lille bitte kuvert med de 4 mizere og én væske. Skrev straks via hjemmesiden at jeg manglede noget på ordren, og fik straks svar at det var en fejl og resten var afsendt. Og så skete der ikke mere. Skrev igen en uge efter og 2 uger efter. Fik svar igen lige før jul at de beklagede meget og at jeg selvfølgelig ville få resten af min ordre samt den cone der var bestilt i oktober. Tja, den er stadig ikke modtaget, så hvad skal jeg sige...
Ringede til dem i dag, men de svarede ikke.
Jeg sidder her og føler mig så dum, for ud over varmt at anbefale jer til alle, har jeg oven i købet bedt og fået visitkort fra dem, som jeg har delt ud. Det stoppede jeg med midt i december og jeg vil klart anbefale alle at handle andre steder. Det kan godt være det er lidt dyrere, men jeg har aldrig hørt om så dårlig kundeservice.
Jeg arbejder selv i et postordrefirma og ved udmærket hvordan man skal behandle sine kunder og hvilken lovgivning der gælder, det skulle i prøve at sætte jer ind i!
Jeg håber at denne anmeldelse får dem op af stolen og at de enten sender mine manglende varer eller i det mindste refunderer mine penge.
Pink Mule er Skandinaviens Største / Bedste forhandler og til fornuftige priser
Der er ingen grund til at kaste sig ud i store skuffelser / ærgelser eller sidde inde med en følelse af at være snydt eller røvrendt fordi du har købt et produkt hos en forhandler som ikke kender til kundeservice.. Du undgår dette ved at handle hos Pink Mule som er en forhandler der udlukkende kun vil det bedste for kunderne, på bedste måde og til fornuftige priser.
Så hvorfor sidde med et dårligt produkt og sule : Kig Dog på siden hos Pink Mule..
Ok priser og kvalitet
Trods fejl og en defekt vare, viser Pink-mule sig fra en fantastisk side og løser problemet tilfredsstillende. Tak :)
Verdens bedste butik
Marianne har snart alt, og jeg har været med siden åbningen. Den er vokset stor butikken og hun har altid travlt. Kan virkelig ikke forstå folk ikke modtager noget eller kan kontakte hende. Du kan både mail og endda Ringe til hende. tænk på hvordan hun skal besvare 250 emails om dagen ??? alene kvinde
Der har aldrig været bøvl og jeg har altid fået byttet til nyt hvis uheldet har været ude for defekte vare mm. Perfekt..
Super service og dejligt udvalg
Super dejlig service - sød og omsorgsfuld.
Dejligt udvalg af varer og masser af farverige sommergejl til el-cigaretten!
God side
Jeg bestildte fredag d. 28/12 en Lambo Robust.
Min pakke er sendt d. 28/12, men da jeg ikke har modtaget noget trackning-nummer på pakken, har jeg skrevet til dem om man ikke modtager sådan et nummer når den er sendt med Track & Trace..
Modtog pakken d. 31/12
Ps: Rigtig god side med mange damp ting & god service :~)
Svar:
Hej Michael
Jo det kan du tro du gør, men vi får dem ikke samme dag som vi sender, først når vi kommer ind med post dagen efter.
Du ønskes et rigtigt godt nytår
Bedste hilsner/Best regards/saludos
Marianne
lynhurtig betjening
Er vildt imponeret over at mine to ordrer som jeg har bestilt idag, allerede er afsendt.
Det er en kæmpe forskel fra dampshop.dk hvor jeg desværre kom til og bestille fra først.
Der er ikke kommet nogen varer endnu, selvom det snart er tre!! uger siden jeg har bestilt.
Det var en fejl og bestille derfra, men det er også sidste jeg gør det.
Glæder mig vildt meget til og se hvornår mine ordrer pink-mule kommer, men det skulle da slet ikke undre mig, at de kommer før varerne fra damshop.dk.
God service giver glade kunder og man vil blive ved og vende tilbage, tak pink-mule :-)
1/1-2013
Ganske som jeg troede, pink-mule har gjort det igen!
Modtog mine væsker i lørdags og stadig ingen varer fra dampshop.dk. Utroligt at der skal gå så lang tid og sende et produkt fra Sverige, når varer der blevet bestilt senere i Spanien kommer først.
Nu mangler jeg mine e-cigaretter, så er jeg en glad mand
Som det skulle være
Bestilte min e-smøg et andet sted, og den kom altså hurtigere.. Så skulle jeg lige vente to dage på tobakken herfra, men det er god kvalitet - og jeg nyder det.
Lidt hurtigere levering næste gang! Ellers udmærket!
Bestilt Fredag
Modtog Onsdag.
God service og hurtig betjening
Jeg er kun blevet mødt med god service og venlig og hurtig betjening. Ved reklamation har jeg oplevet at jeg er blevet taget alvorligt og får mine ønsker opfyldt til fuldt.
Perfekt med forbehold!
Har flere gange bestilt varer her. Både CE4 og masser af vædsker samt alt muligt andet tilbehør. Der er rigtig god leveringstid, specielt når man tænker på de bor i Spanien. 3 dage er imponerende. Det er der mange firmaer i DK der ikke kan klare.
Jeg har modtaget 1 defekt vare. Da jeg fandt den RETTE e-mail fik jeg den ombyttet med det samme uden problemer. Der er bare det at hvis man svarer på de mails man får fra deres hjemmeside, så får man intet svar da det er E-mail adresser med "no reply" på, så de er "Døde". Det er bare ikke beskrevet godt nok, hvilket kan medføre forvirring.
Pengene bliver trukket med det samme hvis man betaler med Paypal, men det har man jo accepteret ved at bruge paypal, så det kan man ikke gøre så meget ved.
Det eneste rigtige forbehold jeg har ved Pink-mule og grunden til de kun får 4 stjerner er at de ikke overholder gældende lovgivning. De giver kun 24 timers garenti på hoveder fra modtagelsen og det er bare ikke i orden.
Kan Varmt Og Klart Anbefales!, Hurtig Og Sikker!
Super Hurtigt og sikkert!
Jeg Bestilte D. 16-04-13 og fik den 18-04-13!
Jeg er super stolt over jeres Support, i er meget hjælpsom!
Jeg Bestilte 6 slags smag og 2x Ce4 Single Sæt
Kan VARMT Anbefales!
Uheldige erfaringer...
Tror jeg har haft ca. 10 bestillinger hos pink-mule, og har aldrig haft dårlige oplevelser. Har bestilt til venner, og familie og en del til mig selv. Væskerne er ikke min kop the, men kender mange andre der kan lide dem. Kan ikke finde varene billigere nogen andre steder, og hvis jeg har haft et defekt batteri, er det blevet byttet uden problemer. De problemer folk har oplevet, er måske fordi der er kommet utroligt mange nye erygerer til, og det måske er svært at følge med efterspørgelsen?
Ud fra mine erfaringer, kan jeg i hvert fald sagtens anbefale pink-mule...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.