Pink Sun Webdesign Opiniões 19

1. Website Designer
  2. Consultor de imagem
  3. Agência de Marketing Digital
  4. SEO

Design, marketing en SEO voor websites die er uitzien alsof ze Leven!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

19 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Creatief, betrouwbaar, verstand van zaken

Renee van Pink Sun Webdesign is creatief, enthousiast en weet door kennis en ervaring wat wel en wat niet werkt. Ze spoort aan, stelt vragen en legt uit, waardoor ik het als een gezamenlijk project heb ervaren. Met als resultaat een website die bij mij past als persoon en toegankelijk is voor de doelgroep die ik wil bereiken.

30 de janeiro de 2026

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je wel, Laura! Voor je mooie review, de fijne samenwerking en het kunstprojectje wat je website geworden is

Classificada 5 em 5 estrelas

Pink Sun Webdesign heeft een geweldige…

Pink Sun Webdesign heeft een geweldige website voor mij gemaakt! De samenwerking was persoonlijk, professioneel en ontzettend creatief. Renée is een topvrouw vol inspiratie. Echt een aanrader!

4 de dezembro de 2025

Super samenwerking ook Huss! Dank je wel

Stijl!

Renee heeft n onderscheidende beschaafde en sjieke stijl qua ontwerp, is n meester in de beperking (niet teveel: kill your darlings), is taaltechnisch goed onderlegd en vakkundig sterk

28 de julho de 2025

Resposta da Pink Sun Webdesign

Wow wat een geweldige review! Heel blij mee. Dank je wel, Manita!

Fijne en succesvolle ervaring

Fijne en succesvolle ervaring. Mijn oude website was niet meer up to date, ik wilde een nieuwe, frisse en compactere website, die enkel toont wat ik bied. Natuurlijk is het lastig om iets anders te doen. Renee heeft mij goed geadviseerd o.a. op het gebied van teksten en profilering. In samenspraak steeds weer verkennen, aanpassen en doen. Puike samenwerking echt een aanrader!

9 de novembro de 2023

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je wel Karel! Ik vond het ook een heel fijne samenwerking. Vooral de FaceTime gesprekken ;)

Classificada 5 em 5 estrelas

Een co-creatie om samen tot iets moois te komen

Een vriendin was enthousiast over Renee van Pink Sun Webdesign. Ze had hier haar website laten maken. Diezelfde dag stuurde ik een berichtje en hadden we een afspraak. Tijdens het oriënterend gesprek met Renee had ik meteen in de gaten dat ze begreep wat ik voor ogen had. Het maken van de site was een ware co-creatie om samen tot iets moois te komen. Uiteraard was ik reuze benieuwd naar de website, maar wellicht nog meer naar het logo en wat was ik blij. Het was precies geworden wat bij mij past.

Trefwoorden voor Renee: betrouwbaar, accuraat, meedenkend, enthousiast

24 de março de 2023

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je Terri voor je fijne review!

Classificada 5 em 5 estrelas

prachtige website en goede nazorg

Renee heeft een prachtige website voor me gebouwd. En ook de nazorg was goed. Met tips om mijn website beter vindbaar te krijgen. Ik krijg volop complimenten voor mijn site.

1 de fevereiro de 2023

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je Ada voor je fijne review!

website bouwen

Renee is erg fijn om mee samen te werken. De communicatie is goed, ze helpt je verder in het maken van keuzes, denkt goed mee en levert een mooi eindresultaat. Ik ben erg blij met mijn nieuwe website!

3 de fevereiro de 2023

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je Yasmila voor je fijne review! De samenwerking liep voor mij ook heel soepel. Plus lekker inspirerend om samen te werken met een kunstenaar.

Dankjewel Renee van Pink Sun Webdesign

Dankjewel Renee van Pink Sun Webdesign! In het kader van ‘vrouwenpower’ heb jij mij meerdere keren advies gegeven over hoe ik mijn bedrijf en foto’s online beter vindbaar kan maken. Gewoon om te laten zien dat het kán en niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ik heb van je praktische tips veel geleerd en ik zie inmiddels ook daadwerkelijk resultaat. Bedankt, je bent een mooi mens Renee!

17 de setembro de 2022

Resposta da Pink Sun Webdesign

Ha mooi Anja dat je gelijk al resultaat ziet! Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht ;)

Classificada 4 em 5 estrelas

Dankjewel voor het prachtige resultaat!

Samen met een vormgever en een web-bouwer een website bouwen is best een uitdaging. Maar het is enorm goed gelukt. Ik ben hartstikke blij met mijn website en krijg veel complimenten van mensen die op de website komen. De website wordt goed gevonden en bezocht en ik zie dat ik bij de juiste zoektermen, goed bovenaan de lijst verschijn.Renee heeft duidelijke uitleg gegeven over hoe ik zelf kleine aanpassingen kan doen. Bij grotere aanpassingen is ze goed bereikbaar en bereidwillig om te helpen.

5 de maio de 2022

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je wel Hester voor je fijne review! Ja covid en lock downs kwamen er ook nog tussendoor. Werken via Zoom en op een gegeven moment zaten we hier ook nog met een mondkapje op. Ik zal het nooit vergeten! Ik ben blij met je als klant en ook erg blij dat je website zo goed loopt. Daar doen we het voor :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds mijn website af is heb ik veel…

Sinds mijn website af is heb ik veel meer aanmeldingen en/of vragen over ijsbad training of de ademhalingssessie. Ik kan ook niet anders zeggen dan dat ik zeer trots ben op mijn mooie website.
We hebben samen bedacht wat handig is en het is een heel proces waar ik zelf af en toe de handdoek in de ring wilde gooien! Maar Renee wist mij altijd te motiveren met ideeën, foto's, hoeveel pagina's.
Alles in overleg en dat maakt het proces zo ontzettend leuk. De handigheid van
een deskundig iemand die luistert naar je verhaal en daar een mooie aansluitende site bij maakt "op maat"
Dankjewel voor de mooie zeer deskundige en gezellige samenwerking Renee

16 de fevereiro de 2022

Resposta da Pink Sun Webdesign

En jij dank je wel voor je lovende woorden Sigrid! Onze samenwerking geeft me altijd blije energie.

Classificada 4 em 5 estrelas

Renee heeft mij prima geholpen met twee…

Renee heeft mij prima geholpen met twee websites. Zakelijk en persoonlijk. Oog voor detail, vormgeving, tekst, SEO. Op maat, prettige verhouding in kwaliteit en kosten. Ik beveel haar van harte aan. Hans Molenaar.

23 de maio de 2021

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je Hans! Voor de fijne review èn de prettige samenwerking.

WonderMove.nl

Renee heeft een prachtige website voor mijn bedrijf WonderMove gemaakt naar volledige tevredenheid. Bij het eerste contact gaf ze mij direct een waardevolle les mee waardoor ik mijn bedrijf steeds meer serieus nam en neem. Het was een heel proces om mijzelf en mijn waarde op deze manier zichtbaar te maken. Renee heeft overzicht gecreëerd in mijn diverse aanbod. Fijn dat de website vervolgens bijgehouden wordt en ik zelf ook aanpassingen kan maken. Tevens ben ik heel blij met het resultaat van de flyers en visitekaartjes die we samen hebben gecreëerd en met haar waardevolle tips en feedback die ik daarbij kreeg! Dank!!
WonderMove.nl

14 de abril de 2021

Resposta da Pink Sun Webdesign

Wat een fijn review! Helemaal blij van! Ben wel benieuwd wat ik heb gezegd heb die eerste ontmoeting ;) Het was (en is nog steeds) een hele fijne samenwerking, Mirit. Je hebt prachtig en solide materiaal aangeleverd en ondanks corona die de opstart behoorlijk in de war gooide, een goed lopend bedrijf opgebouwd. Well done en helemaal verdiend!

Tevreden!

Ondanks dat ik zelf al een heel concreet en simpel idee voor een bedrijfslogo in gedachten had, was het toch fijn dat iemand met een meer ´grafische´ blik het idee vlot verder uitwerkt, tot een mooi, rustig en krachtig logo.
Tevreden!

23 de março de 2021

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je wel Iris! We hebben elkaar nooit ontmoet, maar ik weet zeker dat je een hele fijne coach gaat zijn. Ik wens je veel succes met je bedrijf <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben echt blij met Renee van Pink Sun…

Ik ben echt blij met Renee van Pink Sun Webdesign! In goed overleg is organisch een prachtige website tot stand gekomen en in al de tijd dat Renee daarvoor zorg draagt gaat dit 'geruisloos': updates, tips, korte overlegjes... superfijn. Ik heb altijd het vertrouwen dat het goed komt, wanneer ik Renee mail.
Ik krijg, sinds ik deze site heb, die cliënten naar me toe die bij mij passen en voor wie mijn aanbod kloppend is.

17 de março de 2021

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je wel Diana voor deze prachtige review! Heel blij mee en ook met jou als klant!

Classificada 5 em 5 estrelas

Een prachtige website die helemaal past bij mij!

Inmiddels heb ik al een aantal jaar een prachtige website die door Renee is gemaakt en nog regelmatig krijg ik daar complimenten over.
Het hele proces met Renee om samen tot een mooie website te komen was een feestje. Renee is kundig, creatief en daarnaast ook nog een heel fijn iemand om mee te werken. Wat mij betreft dus een absolute aanrader voor wie nog een mooie bij hem of haar passende website wil laten maken!

15 de março de 2021

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je wel voor je fijne aanbeveling, Enske!

Classificada 5 em 5 estrelas

Website naar wens gemaakt!

Renee heeft voor ons een nieuwe website ontwikkeld.

De website was niet in 1 keer af, dat kwam met name doordat ik wel eens van ideeën wisselde...
Maar Renee heeft veel geduld (gehad) en daardoor is de website steeds meer naar wens geworden!

Het fijne vind ik ook dat de website nu bijgehouden word en er vakkundig advies gegeven word wanneer nodig.

27 de outubro de 2020

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je Martin! Ik vind de samenwerking erg prettig en heb zelf de voorkeur aan klanten die willen dat hun website bijgehouden wordt.

Renee Verberne van het bedrijf Pink Sun is een kei in haar vak

Renee Verberne van het bedrijf Pink Sun Webdesign heeft een aantal jaren geleden een prachtige website voor mij gebouwd. De samenwerking verliep heel makkelijk en harmonieus en Renee voelde precies aan hoe ik het wilde. Sindsdien loopt mijn praktijk veel beter en zij houdt nauwkeurig in de gaten wat er nodig is om hoog in de SEO te komen en te blijven.

13 de outubro de 2020

Resposta da Pink Sun Webdesign

Dank je Natathalia! Heel blij met jouw review en onze samenwerking.

Classificada 5 em 5 estrelas

Renee, heeft er echt iets moois van gemaakt

In het najaar 2018 heeft Renee Verberne van Pink Sun Webdesign mijn website gemaakt. We hebben elkaar aan het begin live ontmoet en daarna via telefoon en mail, dit om tijd te besparen. Het werkte voor mij goed. Ik vond het een heel proces om de juiste teksten en keuzes te maken, maar Renee was geduldig en gaf advies wanneer ik het vroeg. Uiteindelijk een website geworden waar ik echt heel trots op ben. Na afloop hebben we elkaar nogmaals live ontmoet en heeft ze mij wegwijs gemaakt aan de achterkant van mijn website zodat ik zelf kleine aanpassingen kan maken. Heel fijn!

1 de outubro de 2020

Dank je wel, Sanna!

Classificada 5 em 5 estrelas

Renee Verberne van Pink Sun Webdesign…

Renee Verberne van Pink Sun Webdesign snapt goed wat je bedoelt als het om je website of SEO gaat en voordat je het weet heeft ze dingen voor je geregeld! Dat heet ontzorgen!

23 de setembro de 2020

Resposta da Pink Sun Webdesign

Wat een fantastisch review Sheila! Dank je. Ik ben ook erg blij met jou als klant

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.