Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var virkelig god kommunikation på ordren på mail, både en hyggelig hilsen fra medarbejderne hos Pitaya, samt rigtig god information ang. selve ordren. 😊 Da vi skulle have byttet en blazer, som v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mit første besøg i en Pitaya butik. Kendte ikke dette navn.....men fulgte Ønskeskyen. Fin fin første oplevelse. God service og store smil. Nu er konfirmationsgave i hus, men mon ikke også jeg selv kan... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Velkommen til Pitaya 🤍 Alt vores tøj er på lager i Danmark og vi har 1-2 dages levering på alle vores produkter. Har du spørgsmål til os? Så sidder vores søde kundeservice klar til at hjælpe dig alle hverdage. Knus Ida

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 30% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Dejlig oplevelse med en ny “modeleverandør” 🫶🏻

Min datter har mange talt om Pitaya og da jeg så at de havde den taske jeg gik og sukkede efter, så prøvede jeg lykken. Jeg var så “dum” at bestille min taske i påskeferien, så leveringen blev forsinket… Men det skal ikke ligge Pitaya til last - rent faktisk blev den sendt så snart de kunne og var i den grad værd at vente på - jeg har ikke haft håndtaske i noget tid fordi jeg ikke har kunnet finde den rigtige, men nu er jeg mere end glad for den jeg valgte. Jeg vender i den grad tilbage. Rigtig god kvalitet og hurtig levering - Alt som det skulle være, mange tak 🙏🏻

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

God service og hurtig levering

Kom til at bestille ordren til afhentning det forkerte sted og skrev til dem og de skrev hurtigt og sendte til rette sted. Virkelig god og personlig oplevelse og mega fede bukser.

8 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En meget forstående medarbejder der…

En meget forstående medarbejder der satte "skub" i tingene, da jeg sagde jeg havde brug for hurtig ekspedition af min ombytning så jeg kunne have mine bukser inden weekenden. Og bukserne nåede frem. Altid søde medarbejdere jeg snakket med når jeg har været i kontakt med jer :))

7 de abril de 2026

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Super hurtig håndtering af ordre og levering ❤️
Og så er tøjet super lækker kvalitet ❤️
Klar anbefaling herfra ❤️

8 de abril de 2026

Hurtig levering

Købte et par sko min datter ønskede sig i fødselsdagsgave. Super fine og hurtig levering 😃

7 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais